Bijeenkomsten leidden tot 30.000 COVID-gevallen, 700 doden. Laat Trump betalen voor het vasthouden van @spockosbrain

Bijeenkomsten leidden tot 30.000 COVID-gevallen, 700 doden. Laat Trump betalen voor het vasthouden van @spockosbrain

1 november 2020 0 Door Indignatie redactie

Stanford-onderzoekers: Trump-bijeenkomsten leidden tot 30.000 COVID-19-infecties, 700 doden

Volgens hun onderzoek hebben 18 bijeenkomsten tussen 20 juni en 22 september geleid tot meer dan 30.000 bevestigde gevallen van COVID-19. De onderzoekers concludeerden ook dat de bijeenkomsten “waarschijnlijk leidden” tot meer dan 700 doden, hoewel niet noodzakelijkerwijs onder degenen die de evenementen bijwoonden. -Slate 31 oktober 

De effecten van grote groepsbijeenkomsten op de verspreiding van COVID-19: The Case of Trump Rallies B. Douglas Bernheim, Nina Buchmann, Zach Freitas-Groff, Sebasti´an Otero *  PDF-link naar samenvatting

Trump-bijeenkomsten die leidden tot ziekte en dood van zijn rallygangers en anderen in de gemeenschap zijn bewezen. Waarom mogen ze toch doorgaan? Ze moeten worden gestopt. Ik weet dat mensen hun handen in de lucht steken en zeggen: “Het is te laat, er is niets dat we nu kunnen doen om ze te stoppen.” Oké, als dat het geval is, wat is dan je volgende stap? Laat de Trump-campagne een prijs betalen voor dit lijden en sterven aan de gemeenschappen die ze hebben besmet.

trump
Tijdens de Tampa Rally van Trump werd de brandweer opgeroepen om de menigte af te koelen. EMT bracht meerdere mensen naar het ziekenhuis voor een zonnesteek. Wie heeft betaald voor die extra tijd van de eerstehulpverleners? 

Na de uitbraak van de rozentuin, toen het duidelijk was: “HIJ IS ZIJN EIGEN MENSEN INFECTEREN!” de meeste democraten stopten met hun uiterste best te doen om bijeenkomsten te stoppen, in de hoop dat fatsoenlijke mensen bij Trumpers zouden blijven. Dit is misschien een goede strategie vanuit electoraal oogpunt, maar vanuit het oogpunt van VOLKSGEZONDHEID is het nog steeds slecht om mensen besmet te laten raken. 

Sinds Tulsa en Phoenix in juni heb ik geschreven over hoe en waarom ik bijeenkomsten moet stoppen. Lees alle methoden en redenen in dit stuk Trump’s Contact Tracing Failure . Ik schreef: “De mensen bij Trump’s bijeenkomsten zijn zelfmoordterroristen. Hoeveel zullen ze infecteren en doden? ” ( link) We hebben nu het bewijs dat de bijeenkomsten COVID verspreiden, maar niemand in Trumpworld heeft er nog een prijs voor betaald.

De superpreader death rally’s zijn een grap geworden op kabel-tv en late night shows, ja het is galgenhumor, maar ik ben er moe van. Ik wil dat de organisatoren en hun bondgenoten een prijs betalen voor deze roekeloosheid die leidt tot ziekte en dood.  Als je in een stad woont waar een Trump-rally was of zal zijn, zijn er dingen die je kunt doen om ze nu te stoppen of ze achteraf te laten betalen. Laat me uitleggen waarom en hoe.

Waarom je nu moet gaan na de campagnebijeenkomsten van Trump

1) HET ZAL HET GELD VAN DE TROMPCAMPAGNE KOSTEN 
Behalve dat het nu mogelijk levens kan redden, zal het aanklagen van Trumps campagne voor schendingen van de volksgezondheid hen geld kosten. Trump geeft vooral om geld.   Elke rechtszaak in elke stad kan worden gebruikt om hem en de campagne na de verkiezingen te achtervolgen! Het kost zijn campagnemensen tijd en geld om zich hiertegen te verdedigen EN het zou een bron van geld kunnen zijn voor de mensen die aanklagen.

2) Het zal de bondgenoten van
Trump geld kosten Trump is niet loyaal. Campagneleden en supporters kunnen na de verkiezingen hun macht en bescherming verliezen, waardoor ze kwetsbaarder worden EN meer bereid zijn om de Trump-organisatie binnen te halen om zichzelf financieel te beschermen.

Ik sprak met Paul DeMuro, een van de advocaten die een rechtszaak aanspande om de Tulsa Rally te voorkomen. Hij wees erop dat de zaak niet tegen Trump is, maar tegen de SMG en ASM Global Parent Inc., dat bedrijf dat de zaal runde. HETE TIP voor inwoners van Tulsa de zaak is nog steeds open!  PDF Link naar de Tulsa-rallycase

3) Er worden meerdere wetten
overtreden rond evenementen Kijk niet alleen naar schendingen van pandemische uitvoerende bevelen, maar let op: steekpenningen, uitbetalingen en bedreigingen voor niet-meewerkende functionarissen Schendingen van de FEC en de Hatch Act   

Lees ook:  Fascinerend hoe er wereldwijd wordt geschreven over het coronavirus

4) Trump kan het personeel dat de staatswetten heeft overtreden, niet vergeven.
Deze gevallen zullen per staat worden behandeld en Trump kan de campagnemensen of hun lokale bondgenoten geen gratie verlenen voor staatsmisdrijven.

5) Het kan levens redden 
We weten dat de Trump-campagne WEL reageert op bepaalde vormen van druk. Ze kunnen vóór het evenement enkele wijzigingen aanbrengen; het is waarschijnlijker dat ze AKKOORD zullen gaan om veranderingen aan te brengen dan die overeenkomsten te verbreken. (Zoals we in Tulsa zagen met de stickers voor sociale afstandelijkheid toen ze werden verwijderd.) Steden en lokale activisten kunnen die verbroken overeenkomsten of hardnekkige verkopers gebruiken voor civiele zaken na de verkiezingen.

Ik heb het verhaal achter de schermen gevolgd over de bijeenkomsten in Michigan, Oklahoma, Arizona, Florida en Nebraska. IK WEET dat er directeuren volksgezondheid zijn in deze staten en steden die boos zijn. Er zijn ook procureurs-generaals en individuele activisten in steden die achter de privégroepen en enablers aan willen gaan die de Trump-campagne hebben geholpen levens in gevaar te brengen.

Ongeacht hun politiek, alle stadsfunctionarissen geven om hun budget. Of Trump nu wint of niet, de steden hebben geld nodig voor diensten. Vooral nu. Waarom zouden ze de campagne maandenlang krediet geven gezien zijn staat van dienst?

NU TE ONDERNEMEN MAATREGELEN
Schrijf uw gemeentelijke directeur financiën of controleur en vraag hoeveel het kost en wanneer ze zullen worden betaald. ( Hier is contactinformatie voor Stephen Curtiss, Omaha’s Financieel Directeur / Acting City Comptroller   ) Hier is contactinformatie voor Dennis Rogero, Tampa’s Chief Financial Officer  en Tampa’s Chief Accountant, Lee Huffstutler, CPA, CGFO. 

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Hier zijn 6 manieren waarop de COVID-diagnose van Trump de campagne zal veranderen

Voorbeeldtekst: “Hoeveel belastinggeld werd er uitgegeven voor alle extra diensten die de stad moest betalen voor de campagne? (Wat kost het bijvoorbeeld om de politie eropuit te sturen om de rallygangers uit de vrieskou in Omaha te halen? Wat kost het als de brandweer van Tampa wordt gestuurd voor waterkoeling van de menigte? Wat kost de stad voor EMT-diensten voor de hitteberoerte? Stuur ze deze link om hen te herinneren aan het vreselijke betalingsgedrag van de Trump-campagne. Schrijf vandaag!

14 Amerikaanse steden wachten nog steeds op Trump-campagne om bijna $ 2 miljoen te betalen aan politierekeningen en openbare veiligheidsrekeningen

Trump is El Paso – een stad die wordt geconfronteerd met een coronavirusramp – nog steeds $ 569.000 verschuldigd voor zijn rally in 2019

trump
Het was zo koud dat zijn leugens in de lucht bevroren!

trump
Kom voor de president, blijf want de bussen komen niet aan.

Actie na verkiezing: voorbereiding op het verlies van republikeinen:

Als Republikeinen verliezen, zullen ze de lame duck-sessies doorbrengen in steden en staten om macht te grijpen, grift te verbergen en hun vreselijke acties te excuseren. Dit is het moment om FOIA-verzoeken in te dienen over de details van de bijeenkomsten. (OPMERKING: het recht is alleen gericht op de wetten die wel of niet bestaan ​​versus richtlijnen en aanbevelingen, omdat ze meer om hun aansprakelijkheid dan om uw leven geven.) Dingen die u wilt bepalen:

  • Wie heeft wie onder druk gezet om de bijeenkomsten te organiseren? (Federaal, staats- en lokaal)
  • Wie negeerde de richtlijnen voor de volksgezondheid EN / OF blokkeerde het aannemen van wetten die de richtlijnen zouden ondersteunen?
  • Wie heeft er niet aangedrongen om wetten af te dwingen die WEL bestonden en die tijdens evenementen werden overtreden ? Welke excuses werden er gemaakt als bezoekers zich niet aan de wetten hielden? Welke excuses werden er gemaakt om geen wetten te handhaven?
  • Wie heeft wel of niet betaald voor welke diensten? Waren er Sweetheart Deals met gekozen functionarissen?
  • Werden activiteiten ROND evenementen, die bijdragen aan het superspreader karakter ervan, geteld? Waren bars of andere binnenruimtes bijvoorbeeld voor en na de evenementen vol met meer dan capaciteit? Zijn die schendingen gehandhaafd? Waarom niet?
  • Wat adviseerden volksgezondheidsfunctionarissen over de drukte in bussen voor en na de evenementen? Hielden ze bij hoe lang mensen werden blootgesteld aan geïnfecteerde mensen?
    (BTW Georgia Tech COVID-19 Event Risk Assessment Planning Tool berekent dat er een kans van 99% was dat er COVID-positieve mensen waren bij de Omaha & Tampa-bijeenkomsten.)

Als richtlijnen en aanbevelingen bij bijeenkomsten niet werden gevolgd, omdat het geen wetten waren, is het tijd om er wetten van te maken. Zoals we in Omaha en Tampa hebben gezien, leiden slechte planning en onverantwoordelijk gedrag tot levensgevaar van mensen. Ja, die mensen hebben een verklaring van afstand ondertekend waarin ze Trump en deze volgelingen excuseren, maar ze mogen niet van de haak zijn voor de extra kosten voor de gemeenschap. ( Mede op basis van mijn vroege onderzoek is het waarschijnlijk dat deze vrijstellingen niet standhouden in de rechtbank.)

Trump geeft niet om zijn mensen, maar hij en zijn opzwepende maatjes geven WEL om geld. Laat ze betalen.

U kunt de gekozen functionarissen van uw stad ertoe aanzetten om het geld te krijgen dat de stadsbelastingbetaler verschuldigd is. Help uw lokale civiele rechtszakenadvocaten en activistische groepen door bewijs te verzamelen van de overtreden wetten en externe kosten van bijeenkomsten door bij te houden wat er vóór, tijdens en na de gebeurtenissen is gebeurd.

In dit nieuwsbericht van Omaha TV bagatelliseren ze het aantal gestrande mensen en medische problemen tijdens de bijeenkomst, maar uiteindelijk leggen ze uit hoeveel aanvullende diensten de stad aan de campagne heeft geleverd in de vorm van politie, medische diensten en stadsbussen.

De campagne van Trump is berucht omdat ze hun rekeningen niet betalen tijdens hun ambtsperiode. Winnen of verliezen, de Trump-campagne is verantwoordelijk voor hun schulden. Als ze verliezen, beweert de campagne dat ze blut zijn. Dat zou de aanleiding moeten zijn voor het onderzoek naar de manier waarop de campagne het geld heeft besteed, wat zou moeten leiden tot het aan het licht brengen van meerdere FEC-schendingen en misdaden. Belastingbetalers moeten geld dat illegaal is toegewezen terugvorderen en naar hen laten verzenden. Handel nu om ervoor te zorgen dat de schulden van uw stad bovenaan de lijst van schuldeisers staan!

Stadsfunctionarissen kunnen de levens van degenen die verloren zijn gegaan niet terughalen vanwege de roekeloze beslissing van Trump om campagnebijeenkomsten te houden tijdens de pandemie, maar ze kunnen ervoor zorgen dat zijn organisatie een enorme prijs betaalt met het enige waar ze echt om geven, geld.Lees ook:  President Trump beveelt Russiagate-documenten vrijgegeven

Comments

comments