De terugkeer van de democraten en het onafgesloten verleden

De terugkeer van de democraten en het onafgesloten verleden

2 november 2020 0 Door Indignatie redactie

Het partijdige slikken van belachelijke anti-Russische samenzweringstheorieën door de Democraten in het Congres, toegevoegd aan de echt smerige zakelijke avonturen van Hunter Biden in Oekraïne, heeft een uitzonderlijk gevaarlijk brouwsel gecreëerd om Rusland te bedreigen en te demoniseren als de voormalige vice-president Joe Biden de Amerikaanse nationale verkiezingen op 3 november wint. Alle vloeken en oneffenheden van de afgelopen 20 jaar van Amerika zullen opnieuw opstaan ​​om de hele toekomst van het land te bedreigen,

Als Joe Biden de verkiezingen wint, worden we geconfronteerd met een ongekende situatie in Amerikaanse en mondiale aangelegenheden sinds het begin van het atoomtijdperk in 1945-49:

Het probleem is veel dieper en gevaarlijker dan enig persoonlijk probleem met Biden of zijn ogenschijnlijk slonzige zoon (de zakelijke betrekkingen van Hunter Biden met zowel Oekraïne als China schreeuwen om serieuze, eerlijke vragen van het Congres in het belang van gezonde en ongeïnteresseerde toekomstige betrekkingen van de VS met China en Oekraïne). – evenals met Rusland.)

Het echte probleem is dat gedurende acht jaar de regering-Obama, waarin Joe Biden de vermeende nummer twee was die betrokken was bij een Helter-Skelter, een krankzinnige afdaling naar een hersenloze confrontatie met Rusland had en ook een roekeloos en ronduit slecht beleid heeft geïnstitutionaliseerd om regeringen omver te werpen. wereld in strijd met het internationaal recht.

De echte architect van dit beleid was noch Obama, noch Biden, maar hun eerste staatssecretaris Hillary Clinton. Zij was het die de CIA opdracht gaf om DNA-monsters te verzamelen van Latijns-Amerikaanse nationale leiders, van wie er zeven nooit eerder waren vertoond, waarvan sommige uitzonderlijk zeldzaam en virulent waren, waaronder twee democratisch gekozen presidenten van Brazilië en de overleden democratisch gekozen president van Brazilië Hugo Chavez die aan de zijne stierf.

Clinton ontketende ook de honden van chaos en oorlog in het Midden-Oosten door de ondermijnende en succesvolle omverwerping van de regering van Libië en de ondermijnende, hoewel mislukte, pogingen om de regering van Syrië omver te werpen goed te keuren. Dit ontketende een woeste burgeroorlog, de grootste ramp die het Midden-Oosten heeft meegemaakt sinds de aanval van Irak op Iran in 1980, destijds ook roekeloos gesteund door een onwetende en incompetente president Jimmy Carter.

Carter was, net als Obama na hem, belachelijk onwetend over internationale zaken. Beide presidenten lieten zich bij de neus leiden door de regio door Zbigniew Brzezinski, die diende als Carter’s nationale veiligheidsadviseur. Brzezinski’s gretigheid om de allerergste islamitische genocidale extremistische groeperingen te omarmen en te steunen, werd alleen overtroffen door zijn levenslange, niet aflatende haat tegen Rusland en alle Russen.

Clinton werd tijdens de tweede termijn van Obama, die in januari 2013 begon, als staatssecretaris opgevolgd door een veel meer ervaren, ingetogen en verantwoordelijke figuur, senator John Kerry. Kerry werkte terecht hard en goed samen met de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov om te voorkomen dat het roekeloze en destructieve beleid van de rest van de regering de constructieve communicatie tussen Washington en Moskou volledig verwoest.

Maar Kerry kon zelfs zijn eigen State Department niet beheersen. Hij bleek totaal niet in staat de neoconservatieve en neoliberale superhaviken in toom te houden met wie Clinton het ministerie van Buitenlandse Zaken onder leiding van adjunct-staatssecretaris voor Europese en Euraziatische zaken Victoria Nuland had gezaaid. Ze bundelden hun krachten met krankzinnige rechtse oorlogszuchters zoals wijlen senator John McCain (nu geheiligd, maar wiens oncontroleerbare schreeuwende woede legendarisch was in zijn dagen op Capitol Hill).

Lees ook:  Greta Pipi Thunberg wel degelijk betaald door Soros en Bill Gates

Samen met ambitieuze samenzweerders in de Europese Commissie in Brussel manipuleerden ze de omverwerping van de stabiele, democratisch gekozen regering van Oekraïne tijdens de gewelddadige staatsgreep van Maidan in Kiev in 2014. McCain en Nuland spraken de gewelddadige revolutionairen eigenlijk toe en spoorden hen openlijk aan om hun eigen democratische en voorheen vreedzame regering omver te werpen.

Het Kremlin nam – in werkelijkheid met zorgvuldige en weloverwogen terughoudendheid – maatregelen ter bescherming van de democratisch geuite wens van de bevolking van de Krim om zich weer bij Rusland aan te sluiten, en van de Russische etnische meerderheden in de oostelijke provincies van Oekraïne. Maar de regering-Obama sloot zich aan bij de openlijk neonazibewegingen die de ondemocratische controle in Kiev hadden gegrepen.

In de daaropvolgende zes jaar tot op heden hebben opeenvolgende Amerikaanse congressen gestemd voor enorme sommen financiële hulp en geavanceerde wapensystemen die naar Oekraïne moeten worden gestuurd met het uitdrukkelijke doel Russische soldaten en door Rusland gesteunde troepen te doden. Het is geen wonder dat er nu valse en volledig ongedocumenteerde omgekeerde beschuldigingen tegen Rusland zijn gericht door dezelfde individuen die de krachten van geweld, revolutie en agressie zo lang in Oekraïne hebben gesteund.

President Donald Trump, tot zijn grote verdienste, rende in 2016 naar de verkiezingen vanwege een beleid om de spanningen met Rusland te verminderen en een staat van stabiele coëxistentie met de andere belangrijke thermonucleaire macht op de planeet te herstellen. Hij pleitte er op geen enkel moment voor om de verdediging van de Verenigde Staten te ontnemen.

Integendeel, Trump verdubbelde het ongekende moderniseringsprogramma van meer dan $ 1 biljoen aan kernwapens van Obama. Hij breidde de uitgaven voor zowel conventionele als strategische wapens uit op de grootste schaal sinds de opbouw van Reagan-Caspar Weinberger 40 jaar eerder.

Desalniettemin werd Trump vervolgens onderworpen aan de meest ongegronde, belachelijke politieke heksenjacht tegen een zittende nationale leider in de geschiedenis van de VS – tenminste sinds president John Kennedy openlijk en herhaaldelijk werd beschuldigd van verraad omdat hij probeerde de gevaren van een nucleaire confrontatie na de Cubaanse raket te verminderen. Crisis.

Door dit alles gingen haat en onredelijke beschuldigingen tegen Rusland gepaard met pogingen om zelfs het eigendom en de economische veiligheid van het Russische volk te vernietigen. Het congres legde bestraffende sancties op (ze faalden volledig) met de democraten die de leiding namen.

Waarom zou je al deze geschiedenis opnieuw bezoeken? Het is omdat, zoals de grote en wijze Amerikaanse romanschrijver William Faulkner begreep: “Het verleden is niet dood. In feite is het niet eens voorbij. “

Als de Democraten de macht in Washington herwinnen, zullen ze terugkeren met al het verschrikkelijke en waanzinnig gevaarlijke beleid en de obsessies die ze acht jaar lang onder Obama en Biden hebben getoond. Maar die haat en vooroordelen zullen oververhit raken door vier jaar van Russiagate-fantasieën en heftige beschuldigingen tegen Rusland die niet worden ondersteund door enig serieus bewijs. Inderdaad, ze zijn koeltjes aan de kaak gesteld en inderdaad weerlegd door vele moedige en principiële voormalige hoge Amerikaanse functionarissen en geleerden.

Niettemin zal dit ongedode verleden opstaan, verschrikkelijker en destructiever dan welke fantasie van weerwolven en zombies dan ook, om ons heden te vernietigen en onze toekomst op gruwelijke wijze te vervloeken.Lees ook:  Zweden: Ouderen moesten appartement verlaten om plaats te maken voor migranten

Comments

comments