Trump’s ‘Fire Fauci’-reactie was niet precies de verstandige zet. Maar wat had je verwacht?

Trump’s ‘Fire Fauci’-reactie was niet precies de verstandige zet. Maar wat had je verwacht?

2 november 2020 0 Door Indignatie redactie

Het verstandige voor de campagne van de president * tijdens de Götterdämmerung-periode van de campagne was om over alles behalve de pandemie te praten. Praten over de economie, of het moeilijk krijgen met China, of de juiste installatie van gouden commodes. Dat zou allemaal ook arme onzin zijn, maar het zou geen aandacht vestigen op de historische en regelrechte mislukking die de president * in de Neville Chamberlain van de volksgezondheid heeft veranderd. Vanwege zijn gave voor schaken op een niveau van vijftig miljoen, begrijpt de president * dit voor de hand liggende feit, correct? Wie maken we een grapje? Van de Washington Post :

De opeengepakte menigte op een luchthaven in Zuid-Florida barstte begin maandag uit in een gezang: “Fire Fauci! Fire Fauci! ” President Trump liet het refrein bijna 20 seconden luider klinken en draaide zich naar beide kanten alsof hij nadacht over het verzoek om Anthony S. Fauci, de belangrijkste infectieziekte-expert van het land, te ontslaan. Ten slotte reageerde hij. “Vertel het aan niemand, maar laat me wachten tot een tijdje na de verkiezingen”, zei Trump, zijn aanhangers bijna onmiddellijk juichend. “Ik waardeer het advies.” De suggestie van Trump dat hij Fauci zou kunnen ontslaan, markeert een nieuwe escalatie in zijn maandenlange vete met de volksgezondheidsexpert over de reactie van de president op de coronaviruspandemie. Het kwam tijdens een bijeenkomst waar de president de lokale coronavirusregels trotseerde, aangezien de pandemie in de Verenigde Staten blijft verslechteren, waardoor de hoop op herverkiezing van de president in gevaar komt.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDit is precies het moment om te vertellen dat u de enige man in uw administratie gaat ontslaan die het land in deze tijd van ziekte en crisis vertrouwt. Vooral omdat de man naar wie je hebt gekozen om naar te luisteren in plaats van Fauci blijkbaar wordt getroffen door hersenmist. Van Politico:

“Ik heb onlangs een interview met RT gedaan en wist niet dat ze een geregistreerde buitenlandse agent zijn”, twitterdeAtlas, een neuroradioloog die in augustus bij het Witte Huis kwam. “Ik heb spijt van het interview en bied mijn excuses aan dat ik van mezelf heb mogen profiteren. Ik bied in het bijzonder mijn excuses aan aan de nationale veiligheidsgemeenschap die hard werkt om ons te verdedigen. ”… In het interview op zaterdag zei Atlas dat de pandemie niet werd onderschat en wees op het dodental in de VS. ‘Het is tragisch. Dat lijdt geen twijfel, ‘zei hij. ‘Maar als je wilt weten wat er op dit moment gebeurt, denk ik dat er een grove vertekening is die een beetje typerend is voor de berichtgeving hierover. En dat is dat er een razernij is om ons te concentreren op het aantal gevallen waarin we veel redenen zien om hier een beetje, weet je, voorzichtig optimistisch te zijn in plaats van bang. “

Dit is natuurlijk slechts het kaartje wanneer u de verkiezingen probeert te maken over iets anders dan de pandemie. Kies een gevecht met de vriendelijke dokter van de natie en installeer een man die niet kan achterhalen dat RT staat voor “Russia Today”, en die blijkbaar niet heeft opgemerkt dat de jongens met harige hoeden de kazatsky in de Green Room deden. Ondertussen sterven er dagelijks 1.000 Amerikanen. Hoe in godsnaam krijgt deze man die stemmen?Comments

comments

Lees ook:  Bijna twee eeuwen geleden dreef een QAnon-achtige complottheorie kandidaten naar het Congres