MeidasTouch levert krachtig slotbericht waarin Republikeinen worden aangespoord om Trump te verwerpen

MeidasTouch levert krachtig slotbericht waarin Republikeinen worden aangespoord om Trump te verwerpen

3 november 2020 0 Door Indignatie redactie

De progressieve groep heeft een video over de verkiezingsdag speciaal voor GOP-kiezers.

De progressieve PAC MeidasTouch dringt er bij Republikeinen op aan “land boven partij te zetten”, president Donald Trump af te wijzen en de democratische kandidaat Joe Biden te kiezen . En het doet het met een beroep op familie.

‘Voordat u uw stem uitbrengt, moet u naar uw zoons kijken. Is dit het soort man dat je als rolmodel wilt? ” de verteller vraagt ​​naar clips van Trumps lompe en lompe momenten. ‘Voordat u uw stem uitbrengt, moet u naar uw dochters kijken. Is dit hoe je wilt dat ze denken dat vrouwen behandeld moeten worden? ”

De video vraagt ​​ook Republikeinen om in de spiegel te kijken voordat ze stemmen.

“Is dit een beweging waarvan je deel wilt uitmaken?” de verteller vraagt ​​naar clips van blanke supremacisten en QAnon- gelovigen. “De partij van Trump heeft je keer op keer laten zien wie ze zijn. Het is tijd dat je ons laat zien wie je bent. ”

“In de geschiedenisles vroegen we ons vaak af hoe dictaturen zijn ontstaan ​​uit ogenschijnlijk gezonde democratische naties”, zei MeidasTouch in een persbericht . ‘Hoe hebben despoten naties misleid en hun persoonlijke macht verwoest? We hadden nooit gedacht dat dit mogelijk was in Amerika. We hadden het fout.”

Lees ook:  Zal het Zweedse coronavirus-experiment hen redden of veroordelen?

MeidasTouch werd opgericht door advocaat Ben Meiselas en zijn twee broers. De groep heeft de afgelopen maanden besteed aan het vrijgeven van virale video’s die Trump raken en de kiezers aansporen om Biden te steunen. Ze hebben ook Ivanka Trump , haar man Jared Kushner – beide adviseurs van de president – en Fox News-persoonlijkheid Sean Hannity , onder anderen aangenomen .

Comments

comments