Trump klaagt en schreeuwt fraude terwijl de overwinning van Biden nadert

Trump klaagt en schreeuwt fraude terwijl de overwinning van Biden nadert

5 november 2020 0 Door Indignatie redactie

Nu het aantal stemmen bijna voltooid is en Joe Biden zowel de upper-midwest swing states veiligstelt als, volgens Fox News en de AP, de staat Arizona, is het enige electorale pad van president Donald Trump naar de overwinning het winnen van elke andere staat die nog moet worden genoemd: Pennsylvania, North Carolina, Georgia en Nevada. Dit is vrij onwaarschijnlijk , dus hij heeft al plannen B en C: aanklagen en tekeergaan .

Leden van de Trump-campagne, waaronder Eric Trump en Rudy Giuliani , hielden woensdagmiddag een persconferentie in Philadelphia waarin ze beweerden dat Donald Trump niet alleen de staat Pennsylvania heeft gewonnen , maar ook de hele Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Eric Trump sprak als eerste en beweerde dat Democraten proberen te “bedriegen” door massale kiezersfraude te plegen en te zweren een rechtszaak aan te spannen om het tellen van stemmen in Pennsylvania te stoppen.

“We gaan Pennsylvania winnen, maar ze proberen ons te bedriegen omdat ze weten dat dit hun enige weg naar de overwinning is”, zei hij. “We gaan een aanklacht indienen in Pennsylvania. Het is het laatste dat we wilden doen, het is het laatste wat mijn vader wilde doen. Maar dit is een ongebreidelde corruptie. Het kan niet gebeuren. Het is niet eerlijk. geen democratie. “

Geen van deze opmerkingen heeft enig bewijs om ze te staven, en weinigen nemen de moeite om ze als iets anders dan leugens te beschouwen.

In tweets die door Twitter snel als misleidend werden gemarkeerd of met een bericht waarin de lezers werden gewaarschuwd dat het aantal stemmen niet voorbij was, lanceerde Trump een Michael Scott-achtige verklaring van overwinning .

No Title

there was a large number of secretly dumped ballots as has been widely reported!

“We hebben, voor verkiezingsdoeleinden, het Gemenebest van Pennsylvania (dat geen wettelijke waarnemers toelaat) de staat Georgia en de staat North Carolina opgeëist, die elk een GROTE Trump-voorsprong hebben. Bovendien claimen we hierbij hierbij de staat Michigan als, in feite, …… er was een groot aantal stiekem gedumpt stembiljetten, zoals algemeen is gemeld! “

De gewichtloze claims verontrustten de verkiezingswaarnemers echter, omdat ze duidelijk maken dat Trump niet van plan is een nederlaag toe te geven als hij verliest – en opnieuw aandacht vestigen op zijn eerdere weigering om zich in dat geval tot een vreedzame machtsoverdracht te verbinden.

 

Comments

comments