Amerikaanse verkiezingen: Trumps zoon roept zijn vader op tot “totale oorlog”


 6 total views,  2 views today

‘Roekeloos’ en ‘dom’: Trump jr. Roept op tot ‘totale oorlog’ over verkiezingsuitslagen

Joe Biden heeft maar een paar kiezers nodig om te winnen – ook al suggereren de verwarrende verkiezingen in de VS nog steeds een paar verrassingen in de ene of de andere richting. Ondertussen verliest Donald Trump Jr. zijn zenuwen op Twitter.

De oudste zoon van president Donald Trump , Donald Trump Jr. , krijgt te maken met terugslag nadat hij zijn vader heeft aangespoord om “een totale oorlog te beginnen” over de komende resultaten van de verkiezingen van 2020. 

Terwijl de heer Trump de mogelijkheid zag om een ​​president te worden in zijn scherpe race tegen de democratische uitdager Joe Biden , drong zijn zoon er bij zijn vader op aan om actie te ondernemen in een tweet, terwijl hij ook de ongegronde beweringen van de president over verkiezingsfraude herhaalde. 

“Het beste voor de toekomst van Amerika is dat Donald Trump een totale oorlog voert over deze verkiezingen om alle fraude, bedrog, dood / niet langer in staatskiezers, die al veel te lang aan de gang zijn, aan het licht te brengen”, aldus Dhr. Zei Trump Jr in een tweet. 

Het bericht werd snel verborgen door Twitter , dat waarschuwde dat “sommige of alle inhoud die in deze Tweet wordt gedeeld, wordt betwist en misleidend kan zijn over een verkiezing of ander burgerproces”. 

Trump jr. Haalde snel uit naar het sociale mediabedrijf omdat hij zijn tweet had verborgen en schreef: ” Twitter censureert en markeert dit natuurlijk.”

Donald Trump Jr. on Twitter: “The best thing for America’s future is for @realDonaldTrump to go to total war over this election to expose all of the fraud, cheating, dead/no longer in state voters, that has been going on for far too long.It’s time to clean up this mess & stop looking like a banana republic! / Twitter”

The best thing for America’s future is for @realDonaldTrump to go to total war over this election to expose all of the fraud, cheating, dead/no longer in state voters, that has been going on for far too long.It’s time to clean up this mess & stop looking like a banana republic!

“Waarom zouden we niet willen weten of deze dingen bestaan? Als ze dat niet doen, zullen we niets vinden en kunnen mensen misschien weer wat vertrouwen krijgen in het proces dat nu niet bestaat, “schreef Trump Jr., eraan toevoegend:” Waarom zouden ze tegen het vinden van mogelijke fraude zijn? “

De oudste zoon van de president, die in het verleden samenzweringstheorieën op Twitter heeft gepusht, werd snel veroordeeld voor zijn tweets, met zijn oproep tot “totale oorlog” als “roekeloos”.

“Helaas heeft niemand aan de GOP-kant van de zaak – tenminste niemand met enige invloed – de moed om Don Jr. te vertellen grip te krijgen”, schreef journalist Sam Stein in een tweet.

Sam Stein on Twitter: “Unfortunately, no one on the GOP side of things -at least no one with any clout-has the fortitude to tell Don Jr. to get a grip. “Total war” is beyond reckless. And someone should try and shut it down. https://t.co/lA2rpK0XJQ / Twitter”

Unfortunately, no one on the GOP side of things -at least no one with any clout-has the fortitude to tell Don Jr. to get a grip. “Total war” is beyond reckless. And someone should try and shut it down. https://t.co/lA2rpK0XJQ

“Wanneer je supporters wapens kopen en bij het tellen van de stemmen met wapens verschijnen, zouden velen beweren dat het aanzetten tot geweld om aan te dringen op ‘totale oorlog over deze verkiezingen'”, waarschuwde politiek journalist Mehdi Hasan in een tweet, die leek te verwijzen naar een recent incident waarbij Trump-aanhangers gewapend met vuurwapens zich verdrongen buiten een gebouw waar stembiljetten werden geteld.

Ambtenaren in Maricopa County in Arizona  werden gedwongen de faciliteit te sluiten voor de media en het publiek vanwege bezorgdheid over de veiligheid nadat Trump-aanhangers, velen van hen gewapend, zich buiten het gebouw hadden verzameld.

Ondertussen zei de kiezersambtenaar Joe Gloria in Clark County, Nevada, dat hij zich zorgen maakte over de veiligheid van zijn personeel toen demonstranten zich woensdag verzamelden buiten een gebouw voor het tellen van de verkiezingen. 

‘Ik kan je vertellen dat mijn vrouw en mijn moeder erg bezorgd om me zijn’, zei Gloria volgens Forbes . “Ik maak me zorgen over de veiligheid van ons personeel.”

Joe Walsh, de oprichter van het Bravery Project, dat werd gelanceerd door huidige en voormalige Republikeinen “die laarzen op de grond organiseerden om het Trumpisme te verslaan”, richtte zich ook op Trump Jr over zijn opmerkingen en noemde de oudste zoon van de president “dom”.

‘Stomme kleine jr die oproept tot oorlog’, schreef Walsh. ‘Hij en zijn vader en de rest van hen zullen bloed aan hun handen hebben.’

Mehdi Hasan on Twitter: “When your supporters are buying guns, and turning up at vote counts with guns, many would argue its incitement to violence to be urging ‘total war over this election’ https://t.co/Dnc4uIHxUs / Twitter”

When your supporters are buying guns, and turning up at vote counts with guns, many would argue its incitement to violence to be urging ‘total war over this election’ https://t.co/Dnc4uIHxUs

Trump Jr was echter niet de enige die het risico leek te lopen geweld aan te zetten, waarbij het campagneteam van Trump ook een e-mail naar de supporters stuurde waarin ze hen opriepen om “TERUG TE vechten” over de ongegronde bewering dat Democraten hebben geprobeerd de verkiezingen te “STELEN”. .

“Ik roep U op om op te staan ​​en TERUG TE VECHTEN”, zei de e-mail, die was geadresseerd door de heer Trump zelf. “Uw steun is op dit moment van cruciaal belang.”

Toen hij donderdag vanuit het Witte Huis sprak, herhaalde Trump opnieuw zijn bewering dat hij volgens een telling van legaal uitgebrachte stembiljetten de winnaar van de Amerikaanse verkiezingen zou zijn.

‘Dit is een geval waarin ze een verkiezing proberen te stelen. Ze proberen een verkiezing te manipuleren, ‘beweerde de president zonder grond. 

Er is contact opgenomen met de Trump-campagne voor commentaar. 

Tot dusver zijn er in de VS geen significante gevallen van verkiezingsfraude gemeld. Trump beweerde al maanden zonder bewijs dat het risico op fraude groter is bij stemmingen per post en heeft geweigerd een vreedzame machtsoverdracht te garanderen.

In de staten Pennsylvania en Georgia neemt de aanvankelijke voorsprong van Trump momenteel af naarmate er meer per post ontvangen stembiljetten worden geëvalueerd. Met het oog op de Corona-crisis hadden aanhangers van de Democratische Partij meer stemmen per post gebruikt dan de Republikeinen. In Pennsylvania moeten de stembiljetten die binnen drie dagen na de verkiezingsdatum van 3 november arriveren nog worden geteld. De US Post had de afgelopen maanden met vertragingen gewerkt.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.




Comments

comments

Geef een antwoord