Donald trump is EXIT en een zeer gevaarlijke man, die reflexmatig uithaalde en aanspoort tot geweld

Donald trump is EXIT en een zeer gevaarlijke man, die reflexmatig uithaalde en aanspoort tot geweld

6 november 2020 0 Door Indignatie redactie

President Trump zal de hele tempel op zijn kop zetten als hij de kans krijgt en teken van een zeer slechte verliezer.

MSNBC sneed na 15 seconden weg van El Caudillo Del Mar-a-Lago . Ik heb het getimed. Het was direct nadat hij zijn opmerkingen begon met een zeer oneerlijke bewering:

Als je de wettelijke stemmen meetelt, win ik gemakkelijk.

Ik denk dat het wegsnijden een vergissing was. Het publiek moest alles zien, zodat we allemaal goed konden kijken naar de aard van de aanhoudende dreiging. Vanuit het Witte Huis probeerde de president * van de Verenigde Staten het land te overtuigen – en waarschijnlijk heeft hij er ook een flink stuk van overtuigd – dat de lopende nationale verkiezingen een schijnvertoning en fraude zijn, en gaf hij ook onmiskenbare signalen af ​​aan zijn meer hondsdolle volgelingen om directe actie te ondernemen om de vervalste verkiezingen te stoppen. Het was de meest verbazingwekkende prestatie van een Amerikaanse president sinds Jack Nicholson’s in Mars Attacks. Het was ook het reflexieve uithalen van een zeer gevaarlijke man.

Dit is een geval waarin ze een verkiezing proberen te stelen. Ze proberen een verkiezing te manipuleren. Dat kunnen we niet laten gebeuren. Detroit en Philadelphia, bekend als twee van de meest corrupte politieke plaatsen in ons land, kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de uitkomst van de presidentiële race. In Pennsylvania zijn democraten naar het hooggerechtshof van de staat gegaan om te proberen onze verkiezingswaarnemers zeer krachtig te verbieden. We hebben de zaak gewonnen, maar ze gaan vooruit. Ze willen niet dat iemand naar hen kijkt terwijl ze de stembiljetten tellen. En ik kan me niet voorstellen waarom. Er is geen legitieme reden waarom ze niet zouden willen dat mensen dit proces volgen. Omdat als het recht is, ze er trots op moeten zijn. In plaats daarvan proberen ze duidelijk fraude te plegen. Daar bestaat geen twijfel over. In Philadelphia worden waarnemers ver weg gehouden, heel ver weg. Tot nu toe gebruiken mensen een verrekijker. Er zijn enorme problemen veroorzaakt, papier op alle ramen zodat je niet naar binnen kunt kijken, en de mensen die verboden zijn, zijn erg ongelukkig en enigszins gewelddadig geworden.

Overheidsfunctionarissen in het hele land hebben al gewapende lijfwachten. De mensen die de stemmen tellen, de meesten van hen vrijwilligers, worden elke nacht naar hun auto begeleid. En vanaf een podium in de Executive Mansion liet de president * van de Verenigde Staten een roos op hen vallen, mensen die hij niet eens kent en om wie het hem niets kan schelen. Ze zullen als helden uit deze puinhoop komen, omdat ze in opstand komen tegen de menigte, in tegenstelling tot de verkiezingscommissies van Palm Beach en Miami-Dade 20 jaar geleden. Omdat de dreiging voortduurt. Hij zal de tempel op zijn eigen hoofd neerhalen als hij de kans krijgt. Het hele land had moeten toekijken, leren en zich voorbereiden.

Lees ook:  Is Greta Thunberg immuun voor het coronavirus? Optreden in het EU-Parlement veroorzaakt irritatie (video)

We zullen Trump’s eindeloze, wanhopige leugens over de verkiezingen niet herhalen die kan je hieronder zelf bekijken:

No Title

“It’s a corrupt system” — The President of the United States is trying to undermine faith in US elections pic.twitter.com/hYOw2J6bMZ

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe president spuugde onzin uit over stemmen per post en het tellen van stemmen om zijn waarschijnlijke nederlaag af te wenden

President Trump kwam donderdag de perskamer van het Witte Huis binnen en sprak ongeveer 15 minuten over de verkiezingen van 2020 . Zijn opmerkingen waren zo beladen met leugens, verkeerde informatie, halve waarheden en complottheorieën dat er geen reden is om ze te herhalen.

Trump probeert de Amerikaanse democratie te ondermijnen, en we gaan hem daar niet bij helpen.

In plaats daarvan zijn hier een paar corrigerende maatregelen voor de wanhopige poging van de president om het vertrouwen van het publiek in zijn verkiezingen te ondermijnen.

De wijdverbreide kiezersfraude van het soort dat Trump beweert, is een mythe die de Republikeinse Partij decennia lang heeft bedacht en gepromoot om de toegang tot de stembus te beperken en de macht te behouden. Ben Ginsburg, een gerespecteerde verkiezingsadvocaat die vier decennia voor het Republikeinse Nationale Comité en voor Republikeinse politieke kandidaten werkte, beschreef onlangs de ongebreidelde kiezersfraude als “het monster van Loch Ness van de Republikeinse Partij. Mensen hebben er veel tijd aan besteed, maar het bestaat niet. ”

Lees ook:  Open brief aan de Amerikaanse president Donald Trump van een verpleegster die in Wuhan heeft geholpen

Ginsburg schreef verder in een recent opiniestuk dat Trump’s demonisering van stemmen per post niets anders was dan een cynische strategie om de verkiezingen te winnen. “Terwijl hij geconfronteerd wordt met verliezen, heeft Trump zijn campagne en de Republikeinse Partij gewijd aan deze mythe van kiezersfraude”, schreef Ginsburg . “Omdat hij niet in staat is om een ​​overtuigend plan voor een tweede termijn te formuleren of een aanval tegen Joe Biden te vinden die aanhoudt, is het ontnemen van voldoende kiezers de sleutel geworden tot zijn herverkiezingsstrategie.” En nogmaals, Ben Ginsburg is geen bloedende liberale activist – hij was tot voor kort de meest gewilde verkiezingsadvocaat in de hele Republikeinse Partij.

Nog een punt om over na te denken: als de president van mening was dat stemmen per post zo overspoeld was met fraude – wat duidelijk is, er is geen bewijs om te ondersteunen – waarom koos hij ervoor om dit jaar per post te stemmen ? En waarom  stemden meer dan een dozijn van zijn meest senior assistenten en medewerkers ook per post?

Wat betreft het aanhoudende aantal stemmen in de VS, is er helemaal niets verrassends aan de tijd die het kost om een ​​volledige telling te hebben van alle uitgebrachte stemmen in strijdtoneelstaten zoals Arizona, Nevada, Georgia en Pennsylvania. Dit is precies wat verkiezingsexperts hadden voorspeld in de weken voorafgaand aan 3 november. Een recordaantal Amerikanen koos ervoor om per post te stemmen in dit pandemische verkiezingsjaar, en het kost tijd om al die stembiljetten te tellen. In Pennsylvania slaagden de democratische regering Tom Wolf en de Republikeinse staatswetgevers er niet in om wetgeving goed te keurenom lokale verkiezingsfunctionarissen de mogelijkheid te geven om te beginnen met het verwerken – maar niet tellen – van stembiljetten vóór de verkiezingsdag zelf, wat betekende dat de verkiezingsambtenaren daar pas op de dag van de verkiezingen miljoenen stembiljetten konden tellen. Er is hier geen snode samenzwering aan het werk.

Lees ook:  Het gebeurde in de VS

Evenmin is er een geheime samenzwering gaande op individuele stembureaus, er worden geen geheime “zakken” met stemmen binnengehaald om te helpen bij het kiezen van Biden. In Arizona zendt elke provincie een live feed uit waarmee u kunt zien hoe alle stembiljetten worden geteld. Wat is er transparanter dan dat?

President Trump haalt uit naar de grote steden van Amerika, staatssecretarissen, lokale verkiezingsfunctionarissen en de media omdat hij waarschijnlijk de presidentiële race zal verliezen. Zo simpel is het.Comments

comments