Donald Trump jr. Heeft zojuist een brutaal plan gepromoot om de verkiezingen te stelen

Donald Trump jr. Heeft zojuist een brutaal plan gepromoot om de verkiezingen te stelen

6 november 2020 0 Door Indignatie redactie

De zoon van de president heeft een oproep gedaan aan de door de Republikeinen gecontroleerde staatswetgevers om te proberen de presidentsverkiezingen terzijde te schuiven.

Donderdag, toen nieuwe partijen stemmen in belangrijke staten Joe Biden dichter bij het winnen van de presidentsverkiezingen brachten, deed de conservatieve talk-radiopresentator Mark Levin een oproep tot (wetgevende) wapens:

trump

Onder de 20,7 duizend (en nog steeds meer) retweets: Donald Trump Jr., de zoon van de president, die een leidende campagnesurrogaat is.

Nu Pennsylvania op het punt stond de Democratische kolom binnen te gaan (de resterende ontelbare stembiljetten lijken Biden sterk te bevoordelen), promootte Levin een juridische theorie die enige aandacht trok voor de verkiezingen. Omdat deelstaatregeringen de resultaten formeel moeten certificeren en vervolgens formeel kiezers naar het kiescollege moeten sturen, zouden de Republikeinen die de staatswetgevers van Pennsylvania en verschillende andere swingstaten controleren (in deze theorie) eenvoudig hun eigen stel rivaliserende kiezers kunnen sturen en het Congres kunnen dwingen om kies – mogelijk de verkiezing voor Trump laten vallen. Barton Gellman van de Atlantische Oceaan meldde eerder dit najaar dat Republikeinen in de staat de Trump-campagne hadden benaderd over een dergelijke strategie.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenZoals Greg Sargent van de Washington Post heeft opgemerkt, zijn er voldoende redenen om sceptisch te staan ​​tegenover een dergelijke strategie, vanuit een constitutioneel en juridisch perspectief, om maar te zwijgen van een public relations-strategie. Om het proces te veranderen waarmee Pennsylvania zijn kiezers benoemt, moet de wet van Pennsylvania worden gewijzigd, waartegen de democratische gouverneur zijn veto zou uitspreken. Als Biden doorgaat met het winnen van genoeg van de resterende niet-opgevraagde staten, zullen zijn omvangrijke kiescollege en populaire stemvoorrang de Republikeinen ervan weerhouden te proberen dergelijke chicanery in te zetten. En de meerderheidsleider van de Republikeinse Senaat van Pennsylvania wil er naar verluidt niets mee te maken hebben:

No Title

For anyone wondering: spokesperson for Pennsylvania Senate Majority Leader Jake Corman reiterated just now that the Republican controlled state legislature will NOT move to appoint electors to override popular vote, despite concerns about PA electoral process.

Maar het ding over het betreden van onbetreden terrein is dat niemand echt weet hoe het is; het enige dat zeker is, is dat het niet is waar u wilt zijn.

Zelfs president Trump is nog niet zo ver gegaan. Maar de promotie van een dergelijk plan door zijn zoon is een onheilspellende ontwikkeling, aangezien de campagne probeert zich een weg terug te banen door de stemmen van mensen weg te nemen. Lees ook:  Gevaarlijke domme eerlijke man

Comments

comments