Bekijk de reactie van Rudy Giuliani toen hem werd verteld dat Joe Biden de verkiezingen van 2020 had gewonnen

Bekijk de reactie van Rudy Giuliani toen hem werd verteld dat Joe Biden de verkiezingen van 2020 had gewonnen

8 november 2020 0 Door Indignatie redactie

  • De persoonlijke verdedigingsadvocaat van president Donald Trump, Rudy Giuliani, was bezig met het geven van een persconferentie toen hem werd verteld dat Joe Biden de verkiezingen van 2020 had gewonnen.
  • ‘Door wie is het gebeld?’ Giuliani vroeg een verslaggever toen hem werd verteld dat Biden de verwachte winnaar was.
  • Toen de verslaggever zei dat “alle” grote kabelnieuwsnetwerken de race hadden opgeroepen, gooide Giuliani zijn armen in de lucht en reageerde sarcastisch: “Allemaal! Oh mijn god! Wauw, alle netwerken! We moeten de wet vergeten, rechters. tellen niet mee! “
  • Trump, Giuliani en anderen in de baan van de president hebben tot nu toe geweigerd de verkiezingen toe te staan ​​en zeiden dat ze van plan zijn om de resultaten voor de rechtbank te bestrijden terwijl ze valse beweringen doen over kiezersfraude en verkiezingsfraude. 
  • Scroll naar beneden om Giuliani’s reactie te bekijken.

Rudy Giuliani, de persoonlijke verdedigingsadvocaat van president Donald Trump, zat zaterdag midden in een persconferentie toen hem werd verteld dat Joe Biden de verwachte winnaar van de verkiezingen van 2020 was.

‘De oproep voor Joe Biden is niet, nietwaar – door wie is hij gebeld?’ Vroeg Giuliani. Een verslaggever antwoordde dat “alle” grote nieuwsnetwerken en media via de kabel Biden als winnaar hadden geprojecteerd.

Het hoofdkantoor van de Insider and Decision Desk belde vrijdagochtend vroeg de race om Biden nadat hij had vastgesteld dat hij de slagveldstaat Pennsylvania en de 20 verkiezingsstemmen had gewonnen, waardoor hij 273 stemmen van het kiescollege en het presidentschap behaalde.

Toen de verslaggever Giuliani vertelde dat alle netwerken de verkiezingen hadden georganiseerd, gooide de voormalige burgemeester van New York zijn armen in de lucht en reageerde sarcastisch: “Allemaal! Oh mijn god! Wauw, alle netwerken! We moeten de wet vergeten, rechters tellen niet! “

Lees ook:  Rechtse Amerikaanse generaals roepen op tot een militaire staatsgreep: een lange geschiedenis

De president, Giuliani, en anderen in hun baan hebben tot dusverre geweigerd de verkiezingen toe te staan, ongegrond vanwege wijdverbreide kiezersfraude, verkiezingsfraude en enorme samenzweringen waarin de Democratische Partij en ‘grote media’ samenwerkten om de race in Biden’s te kantelen. gunst. Er zijn geen bewijzen of empirische gegevens om de beweringen te ondersteunen, en, zoals Business Insider eerder meldde , was deze verkiezing een van de veiligste vanwege het gebruik van papieren stembiljetten en stemmachines met verifieerbare papieren sporen.

Een Trump-adviseur vertelde eerder zaterdag zelfs aan Jim Acosta van CNN dat de campagne “niets concreets” heeft om kiezersfraude te bewijzen. En geen van de tientallen rechtszaken die de campagne heeft aangespannen of zich heeft aangesloten, beweert kiezers- of verkiezingsfraude, terwijl sommige al zijn afgewezen of geweigerd. 

Bekijk Giuliani’s reactie hieronder:

No Title

rudy giuliani was giving a press conference when the election was called. here’s how that went. pic.twitter.com/eGf0023eLiComments

comments