Coke-head Donald Trump jr. Woedt omdat conservatieven geen “totale oorlog” zullen voeren voor zijn vader

Coke-head Donald Trump jr. Woedt omdat conservatieven geen “totale oorlog” zullen voeren voor zijn vader

8 november 2020 0 Door Indignatie redactie

Donald Trump Jr. heeft een persoonlijkheidskenmerk gemaakt door liberalen en transgenders te bespotten. Wie is er nu getriggerd?

In een van zijn laatste campagnestops vóór de verkiezingsdag, vertelde Donald Trump jr. Een menigte in Davison, Michigan dat de democraten te radicaal waren en zich concentreerden op het kalmeren van de LGBTQ-gemeenschap om arbeiders te beschermen.

‘Ze maken zich meer zorgen over de 9.276 geslachten. Ik kan ze niet allemaal noemen, ‘grapte hij. “Ik heb niet genoeg tijd en ze weten niet eens welke dat zijn. Er zijn er nog een paar sinds ik een paar minuten geleden begon te spreken. “

Een week later heeft Trump Jr. zich aangesloten bij de randgroep van Team Trump-supporters die hebben geweigerd te accepteren dat zijn vader de verkiezing voor president heeft verloren. De veronderstelde focus van de Democratische Partij op “de geslachten” moet hebben gewerkt.

In feite is het Trump Jr. die gefixeerd lijkt op transgenders . De afgelopen jaren heeft hij er zijn kenmerkende persoonlijkheidskenmerk van gemaakt om transgendervrouwen aan te vallen.

Hij bespotte onlangs Jessica Yaniv, een transvrouw die probeerde deel te nemen aan een schoonheidswedstrijd in Ontario, Canada, maar dat werd geweigerd. Ze klaagt nu aan, wat een hot topic werd voor rechtse media, wat leidde tot een artikel dat Trump Jr. deelde in een tweet : “Het heeft niets te maken met het feit dat ze Trans is”, in een poging haar uiterlijk te minachten.

Hij kleineert constant transgender-atleten – zoals met name mixed martial arts-vechter Fallon Fox en wielrenner Rachel McKinnon – en brengt het ter sprake wanneer hij op FOX News en andere kabelnetwerken verschijnt wanneer transgenders niet eens een deel van het onderwerp zijn . Een hele sekte van zijn boek ,  Triggered: How the Left Thrives on Hate and Wants to Silence Us , vertelt hoe het toestaan ​​van “middelmatige [transgendervrouwen] om te concurreren in vrouwensporten” een slechte dienst is voor alle hardwerkende jonge vrouwen die hebben gevochten. om te komen waar ze zijn. “

Hij concludeerde in een misleidende, stereotiepe tirade over een wedstrijd waarbij Fox betrokken was: “Er is geen universum waarin dat acceptabel zou moeten zijn, noch is er iemand die kan beweren dat het een eerlijk gevecht was.”

Vorig jaar tweette hij een artikel over Cece Telfer , de op dat moment best gerangschikte trans-vrouwelijke atleet van de NCAA, die haar een ‘biologische man’ noemde.

Hij heeft zelfs verhalen gedeeld van onze zustersite, Queerty, en andere LGBTQ-websites – dagen nadat ze waren gepubliceerd – met kleinerende opmerkingen alsof hij op de hoogte was van verhalen over LGBTQ-mensen.

Wat zijn bezorgdheid met transvrouwen ook veroorzaakt, het heeft zijn vader duidelijk niet genoeg geholpen om een ​​tweede termijn als president te krijgen. Terwijl Trump Jr. vocht met zogenaamd ‘democratische’ Barbies en mensen uitlachde die de anti-LGBTQ-voedselketen Chick-fil-A niet steunden, slaagde de Trump-campagne er niet in voldoende steun te krijgen in belangrijke staten om het voorzitterschap voor een seconde te winnen. termijn.

Het is waarschijnlijk dat blunders zoals beweren dat de goedkeuring van de Latino-muziekartiest Lil Pump ‘Black Voices’ vertegenwoordigde, hoog leek te zijn op de Republikeinse Nationale Conventie, en het publiceren van een vreemde, wereldwijde ‘electorale’ kaartvoorspelling waarop Antartica rood stemde terwijl in verschillende andere landen blanco werden gelaten hielp de kiezers niet veel.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Voor blanke nationalisten kwam Covid-19 precies op tijd

Natuurlijk hebben geen enkel land buiten de Verenigde Staten electorale stemmen – maar lezers geloven dat hij India als blauw heeft gemarkeerd omdat hij het verwarde met Iran , waarmee de regering-Trump op gespannen voet stond. Het daadwerkelijke Iran is rood gemarkeerd op de kaart van Trump Jr.

No Title

Okay, finally got around to making my electoral map prediction. #2020Election #VOTE pic.twitter.com/STmDSuQTMb

Nu heeft Trump Jr. in wanhoop getweet naar Republikeinen die de ongegronde complottheorieën van zijn vader niet zullen herhalen dat de verkiezingen tegen hem waren opgetuigd. Volgens een reeks tweets is hij boos dat conservatieven er niet blindelings voor springen om voor zijn vader “totale oorlog” te beginnen.

“Gelooft iemand echt dat hij dat vooral in grote steden deed? Kom op man !!!, ‘ jammerde de oudste zoon van de president . “Dit zijn statistische onmogelijkheden”, zei hij in antwoord op een tweet waarin hij cijfers noemde die de prestaties van Biden weerspiegelen.

“Het totale gebrek aan actie van vrijwel alle ‘2024 GOP-hoopvol’ is behoorlijk verbazingwekkend,” vervolgde hij, terwijl hij schreef “ze hebben een perfect platform om te laten zien dat ze bereid en in staat zijn om te vechten, maar ze zullen ineenkrimpen voor de media-mob in plaats daarvan.”

Hij is het er zelfs mee eens dat zijn vader ‘tot het einde moet vechten’, en beweert dat Amerika ‘er nu uitziet als een bananenrepubliek’.

Het is interessant dat Trump jr. Wil dat zijn vader president blijft, aangezien mensen die dicht bij hem staan ​​anoniem onthulden dat ze geloofden dat hij “ellendig” was en niet konden wachten tot de “vier jaar voorbij zijn” wanneer de regering begint.

Hij maakt zich misschien zorgen over de goedkeuring van zijn vader, zoals Trump ‘grapte’ dat hij nooit meer met Trump Jr. zou praten als hij geen herverkiezing won als een recente campagnestop.

Nu, in de afgelopen uren sinds officieel werd vastgesteld door elke gerenommeerde verkiezingsvolger en nieuwsbron dat zijn vader geen herverkiezing kan winnen, kon Trump Jr. alleen tweeten met het verzoek aan volgers om ‘de meerderheid van de Senaat te verdedigen’ door te doneren aan de twee Republikeinse senatoren gaan verkiezingen houden in Georgië.

Wat Trump Jr. vervolgens zal doen, valt nog te bezien. De leidinggevende van de Trump-organisatie zal waarschijnlijk concurreren met zijn broers en zussen (voornamelijk adviseur van de president, Ivanka Trump) om in aanmerking te komen voor de Republikeinse nominatie voor president in 2024 – hoewel uit een nieuwe peiling blijkt dat kiezers het idee van een Trump-dynastie overweldigend verwerpen , met 61% zegt dat ze Don Jr. of Ivanka niet steunen die ooit voor een openbaar ambt hebben gekozen.

Hopelijk vindt hij tussendoor iets anders te doen dat niet ‘getriggerd’ wordt door het bestaan ​​van transgenders.Lees ook:  Eén april 2021. De dag dat er een einde kwam aan onze parlementaire democratie

Comments

comments