De president heeft naar verluidt bondgenoten verteld dat hij nooit zal toegeven

De president heeft naar verluidt bondgenoten verteld dat hij nooit zal toegeven

8 november 2020 0 Door Indignatie redactie

HET KLINKT ZEKER ALSOF TRUMP ZICHZELF KAN BARRICADEREN IN HET OVAL OFFICE EN WEIGERT NAAR BUITEN TE KOMEN ALS BIDEN WINT

Inmiddels heb je waarschijnlijk gehoord dat Joe Biden , na vooruit te zijn gegaan in Georgië en vooral Pennsylvania, en de volgende president van de Verenigde Staten zal zijn. Zoals je waarschijnlijk ook hebt gehoord, neemt Donald Trump het net zo goed als iedereen had verwacht, tierend en enthousiast over allerlei verzonnen fraude, eist dat tellingen in de ene staat worden gestopt en in andere worden voortgezet, en hij spant talloze rechtszaken aan. weinig kans om stand te houden in de rechtbank omdat ze geen verdienste hebben (en, in sommige gevallen, rechters hebben doen gelovende aan hen verbonden advocaten hebben onlangs traumatisch hersenletsel opgelopen). Op dit punt zou een quasi redelijk persoon tegen zichzelf kunnen zeggen: Oké, ik ga mijn verliezen beperken, mijn laatste stukje waardigheid redden en mijn nederlaag toegeven. Maar Donald Trump is duidelijk niet redelijk en heeft geen waardigheid. Dus in plaats daarvan heeft hij besloten dat hij dit ding zal blijven bestrijden tot ver voorbij het punt dat het enorm gênant is om dat te doen, en zelfs als dat niet lukt, weigert hij te erkennen dat hij heeft verloren en dat Joe Biden president wordt.

No Title

This is judge speak for: “I award you no points, and may God have mercy on your soul.” https://t.co/5mEzmpZoGj

Ja, net als George Costanza die besluit om maandag gewoon terug te gaan naar kantoor alsof hij de vrijdag ervoor niet ophield, zo denkt Trump blijkbaar dat hij gewoon president kan blijven, zelfs als het Amerikaanse volk hem heeft ontslagen. Volgens CNN heeft Trump naar verluidt geen concessietoespraak voorbereid en heeft hij “in gesprekken met bondgenoten de afgelopen dagen gezegd dat hij niet van plan is de verkiezingen toe te geven”. De beslissing om volledig te gaan waanvoorstellingen is duidelijk versterkt door stafmedewerkers, zoals Mark Meadows, die “niet hebben geprobeerd om met de president in het reine te komen over de realiteit van wat er gebeurt” en in plaats daarvan zijn beweringen over fraude hebben gevoed; Vice-president Mike Pence,die geld heeft gevraagd voor een fonds voor juridische verdediging; en zijn volwassen kinderen, die absurde complottheorieën op Twitter spuien terwijl ze kijken naar de ultieme kans op nepotisme. Hoewel Trump blijkbaar aan sommige mensen heeft toegegeven dat hij weet dat de electorale wiskunde geen kans heeft om in zijn voordeel uit te werken, heeft hij ‘volgehouden dat een langdurige rechtszaak en bijtende retoriek over verkiezingsfraude voldoende twijfel zou zaaien om hem in staat te stellen te weigeren te accepteren de resultaten.”

En hoewel de meerderheid van de binnenste cirkel van de president meer dan blij is om mee te gaan met deze trieste alternatieve realiteit, zijn een paar leden naar verluidt bezorgd geworden dat uiteindelijk iemand Trump moet gaan zitten en uitleggen dat de kleine Donny geen president zal worden. meer – en op dit punt lijkt het onwaarschijnlijk dat iemand tot hem kan doordringen zonder hem in het gezicht te slaan en te schreeuwen: ‘JE VERLOREN! HET IS VOORBIJ!” Ja, dit is iets waar bondgenoten van de president van de Verenigde Staten eigenlijk mee worstelen:

Het is een mogelijkheid die de president tijdens de verkiezingen niet serieus in overweging heeft genomen, ondanks peilingen die hem slechts een smal pad naar de overwinning lieten zien, in de overtuiging dat voorbij de verkiezingsdag kijken pech was. De delicate kwestie van een verlies – en een mogelijk leven na de presidentsverkiezingen – werd niet breed besproken in zijn team en werd niet vaak besproken bij de president, die onvermurwbaar geloofde dat hij zou winnen.

Nu zijn mensen rondom Trump bezig om te identificeren wie hem de grimmige realiteit zou kunnen vertellen. Er is sprake van mogelijk Jared Kushner of Ivanka Trump, hoewel hun bereidheid om een ​​moeilijke interventie te leiden niet duidelijk was.

Het zal duidelijk niet Kushner of Ivanka zijn, en de enige mensen die denken dat dit het geval is, zijn degenen die nog steeds de indruk hebben dat Ivanka een ‘ matigende invloed ‘ op de president heeft. (Ook de eerste dochter sloot zich vanmorgen aan bij de desinformatiecampagne van haar vader, tweeten: “Elke wettelijk uitgebrachte stem moet worden geteld.

No Title

Every legally cast vote should be counted. Every illegally cast vote should not. This should not be controversial. This is not a partisan statement – free and fair elections are the foundation of our democracy. 🇺🇸

 Elke illegaal uitgebrachte stem zou dat niet moeten doen. Dit zou niet controversieel moeten zijn. ” Dus daar is dat.) Hilarisch genoeg is een idee dat wordt aangedragen om Trump ervan te overtuigen de nederlaag te accepteren, ‘potentiële gesprekken te kaderen … rond het idee om zijn merk voor het leven te behouden nadat hij president is geworden’ – en uit te leggen dat het voortslepen van een verkiezing die hij duidelijk verloren zou hebben, zou ruïneren zijn bedrijven en verhindert de politieke toekomst waar hij op hoopt. ” Dit veronderstelt uiteraard dat het merk van Trump tot nu toe iets anders was dan krankzinnig, waanvoorstellingen en hatelijk, of dat zijn volgelingen ineens allemaal zouden zijn, Ooo, dit is een kant van de man die we nooit hadden verwacht. Het is eerlijk gezegd een grote afknapper. Wat is er gebeurd met de Trump die we kennen?

Vrijdag zei Biden-campagnewoordvoerder Andrew Bates dat het personeel van de voormalige vice-president zich geen zorgen maakte dat Trump weigerde het Witte Huis te verlaten – niet omdat ze niet geloven dat hij aantoonbaar krankzinnig is en zichzelf zeker zou kunnen barricaderen in het Oval Office, maar omdat de beveiliging zal hem gewoon van het terrein af begeleiden. “De Amerikaanse regering is perfect in staat om indringers uit het Witte Huis te begeleiden”, zei hij. 

Lees ook:  Video! Politie New York rijdt in op betogers en politie Los Angeles verricht ruim 500 arrestaties!

Gewoon geven Ronna McDaniel een minuut !

“We hebben veel onregelmatigheden gezien, Bret,” vertelde ze aan [Fox News] anker Bret Baier, bewerend dat in Michigan, waar de Trump-campagne aandringt op een hertelling, “we hebben gestreefd naar rapporten die binnenkomen op onze hotline, mensen die hun stemrecht ontnomen waren door het observeren van het aantal stemmen en enkele serieuzere beschuldigingen die we zien. “

“We zijn het met je eens en we willen ook naar alles kijken. Maar we hebben het gewoon niet gezien. Het is niet gepresenteerd, ‘merkte Baier op. “Er vliegen allerlei dingen op internet, maar als we ernaar kijken, komt het niet uit.”

Baier bleef aandringen op de beweringen van McDaniel en vroeg of het land specifieke beschuldigingen van fraude zou “zien”. ‘Je kent Bret, daar werken we aan. En daarom zeg ik: geef ons tijd, ”zei ze.

Geef haar maar een paar dagen en ze heeft al het bewijs dat ze nodig heeft, samen met genoeg stemmen om de verkiezing naar Trump om te draaien. Geduld, alstublieft!

Steve Bannon heeft een nieuwe advocaat nodig

Het blijkt dat wanneer je publiekelijk oproept tot onthoofding, mensen niet meer met je geassocieerd willen worden :

Stephen K. Bannon, de voormalige adviseur van president Trump die bekend staat om zijn rechtsextremisme, stelde donderdag voor om de FBI-directeur en dr. Anthony S. Fauci te onthoofden, en Twitter reageerde door een van zijn accounts te verbieden. Vrijdag kwam een ​​prominente advocaat die de heer Bannon verdedigde tegen beschuldigingen van fraude bij de federale rechtbank in Manhattan abrupt over om hem af te zetten als cliënt, zei een persoon die bekend was met de zaak. “Dhr. Bannon is bezig met het aannemen van een nieuwe advocaat, ‘zei de advocaat, William A. Burck , in een korte brief aan de rechtbank, zonder uitleg.

In augustus werd Bannon gearresteerd en beschuldigd van oplichting van donateurs die geld hadden bijgedragen om de grensmuur van Trump te financieren; Aanklagers zeggen dat Bannon, samen met drie medebeklaagden, beloofde persoonlijk niets van het ingezamelde geld aan te nemen, maar in plaats daarvan “honderdduizenden dollars overhevelde om te betalen voor reizen, hotels, persoonlijke creditcardschulden en andere uitgaven.” Bannon pleitte niet schuldig en zou nu graag wat extra tijd willen hebben voor de volgende hoorzitting in de zaak om een ​​andere advocaat te vinden.

Lees ook:  Geert Wilders beloofde dat hij Nederland weer aan de Nederlanders gaat geven

Verteller: Biden heeft die bewering eigenlijk nooit gedaan, maar Trump deed woensdagavond toen hij zei : “Eerlijk gezegd hebben we deze verkiezingen wel gewonnen”

No Title

Joe Biden should not wrongfully claim the office of the President. I could make that claim also. Legal proceedings are just now beginning!

Ergens anders!

Comments

comments