Amerikaanse moordmachine nu onder competent management

Amerikaanse moordmachine nu onder competent management

9 november 2020 0 Door Indignatie redactie

Joe Biden’s inauguratie als de 46e president van de Verenigde Staten is nu  vrijwel zeker .

Om enige kans te hebben om zijn juridische verhaal van electorale shenanigans met succes naar voren te brengen, zou president Trump zowel (A) echt president willen blijven als (B) de steun hebben van voldoende grote machtsstructuren, die  geen van beide  het geval lijken te zijn. . Als je een Republikeinse president bent en  Murdoch actief tegen je vecht , maakt het niet uit wat de feiten zijn. De verhalende oorlog is verloren. Trump is klaar.

No Title

Two months ago, Kamala told CNN that Russian interference — undefined, of course, because who needs details? — could cost Biden the election. Since Biden won, expect us to now hear zilch about “Russian interference.” It’s outlived its partisan utility. pic.twitter.com/fvJP9csvYn

 

Elke Kremlin-agent verstopt zich onder elk bed, elke Sint-Petersburgse trol loert om elke hoek, elke Russische hacker die ons is verteld, werkte de klok rond om Amerika’s denkbeeldige democratie te vernietigen – poef! We horen er geen woord meer over.

Als de Russen echt hadden geprobeerd deze verkiezingen te beïnvloeden, zoals ons al jaren is  verteld, zouden ze dat zeker doen , en als buitenlandse verkiezingsinmenging echt een oorlogsdaad is die vergelijkbaar is met 9/11 en Pearl Harbor, zoals  we zijn geweest jarenlang verteld dat het zo is , dan zou het net zo belangrijk moeten zijn, ongeacht welke kandidaat wint. Toch horen we geen piep over het onderwerp van het blauwvinkje met commentaar dat al vier jaar over de Russische dreiging schreeuwt.

We hebben,  o zo voorspelbaar , al aardig wat gehoord over China.

No Title

The Chinese Communist Party is celebrating.Because they interfered in this election and think they’ve won. https://t.co/uztmmSkYrI

No Title

President Trump puts America first.Joe Biden puts China first.

No Title

If Biden Wins, Russiagate Will Magically Morph Into Chinagate”Ohhh god. It’s happening again.”https://t.co/SeCQFhvCqE

Liberalen slaken in het hele land een zucht van verlichting, niet omdat hun werkelijke leven veel erger is geworden als gevolg van het presidentschap van Trump ( dat hebben ze niet ), maar omdat het betekent dat ze eindelijk niet langer psychologisch worden misbruikt door de massamedia die hysterische onzin in hun gezicht hebben geschreeuwd en hen een gek gevoel hebben gegeven.

Beetje bij beetje beginnen voorzichtige vieringen uit te barsten van kust tot kust (oké, misschien alleen de kusten) omdat Biden’s inauguratie in januari minder een mogelijkheid en meer een zekerheid wordt. Het is niet de donderende vreugde die het zal zijn als ze het officieel maken, maar overal duiken kleine uitingen van vreugde op. Kinderen worden omhelsd. Ouders worden gebeld. Er worden gewaagde keuzes gemaakt .

Lees ook:  Gepensioneerde legeraanvoerder: Amerikaanse instellingen zullen 'zorgen voor een vreedzame machtsoverdracht'

No Title

When Trump was elected, I decided I’d only wear black ties. It was a personal and private act of mourning. I didn’t say anything about it. And almost no one noticed over these past four years. Today…. pic.twitter.com/dlWrq6lDNs

“Eindelijk zullen er weer volwassenen in het Witte Huis zijn!” gaat het gewone refrein.

En daar ben ik het helemaal mee eens! Ik denk dat we allemaal een stuk gemakkelijker ademen, wetende dat de Amerikaanse regering nu zal worden geleid door volwassenen die mensen vermoorden in plaats van emotioneel onvolgroeide kinderen die mensen vermoorden. We zullen allemaal zoveel beter slapen wetende dat er volwassenen in de kamer zijn die mensen vermoorden, en dat het onverzadigbare Amerikaanse moordmonster weer onder competent management staat.

En vergis je niet, mensen vermoorden  is wat de regering Biden zal doen . Dit zal in feite de enige president in de recente herinnering zijn die daadwerkelijk campagne heeft gevoerd om  meer  interventionistisch te zijn en zijn tegenstander aan te vallen omdat hij niet agressief  genoeg was . Trump  liep op een platform  om het Amerikaanse interventionisme terug te schroeven, net als  Obama en  zelfs Bush , maar Biden  deed het tegenovergestelde . Hij begint vanuit een veel agressievere positie dan zijn voorgangers.

Voeg daarbij de  bloeddorstige geesten die waarschijnlijk in Biden’s kabinet terechtkomen  en de  agressieve retoriek  van zijn adviseurs op het gebied van buitenlands beleid, en je kijkt waarschijnlijk naar een president die zal dienen als een leeg vat voor alles wat de Amerikaanse oorlogsmachine wil schenken in hem. Er worden massamoorden gepland en het zal lelijk worden.

No Title

Vote Biden, for a Competent Imperialism™️. https://t.co/kLK5DkjE5i

Het is raar, weet je. Amerikaanse politieke leiders worden zo vereerd door de media en zo genormaliseerd op onze schermen dat het gemakkelijk is om te vergeten hoeveel kinderen ze hebben vermoord. Je ziet de ontwijkende oude man vaak genoeg ijs eten en het wordt moeilijk om in gedachten met hem te trouwen met de slager die  een cruciale leidende rol speelde  bij het bevorderen van de invasie in Irak, waarbij een miljoen mensen omkwamen en een ongekend nieuw tijdperk van militair expansionisme inluidde .

Maar het belangrijkste is dat hij geen grove tweets en  onhandige couppogingen  in het Zuiden zal maken. Hij zal een competente volwassene zijn, zoals de vader die we altijd al wilden hebben. Hij zal de onverzadigbare doodsmachine met gratie en fatsoen besturen, tot in de huizen van de meest kwetsbaren ter wereld.

Lees ook:  Hoe kan 'Jeugdzorg' nou verlies maken?

Comments

comments