Mike Pence neemt ten onrechte de eer voor Pfizer Vaccine, wordt onmiddellijk verteld F..K OFF…..

Mike Pence neemt ten onrechte de eer voor Pfizer Vaccine, wordt onmiddellijk verteld F..K OFF…..

9 november 2020 0 Door Indignatie redactie

Ivanka Trump heeft president Daddy ook het goede nieuws toegeschreven.

Zoals je waarschijnlijk al hebt gehoord, werd in het weekend geprojecteerd dat Donald Trump de verkiezingen van 2020 had verloren aan Joe Biden, deels vanwege zijn schandelijke reactie op de COVID-19-pandemie, waarin hij het virus in feite gewoon liet ontsnappen, en controle verloor, wat leidt tot de dood van bijna 238.000 in de VS.Omdat hij echter dodelijk waanvoorstellingen heeft, gelooft hij dat (1) hij nog steeds een kans heeft om herkozen te worden, vandaar de weigering om toe te geven , en (2) het nieuws dat het vaccin van Pfizer is meer dan 90% effectief in vroege proeven en mogelijk beschikbaar zijn tegen het einde van het jaar is op de een of andere manier een eer voor hem.

Even pauzeren van het tweeten van clips over verkiezingsfraude die onmiddellijk werden gemarkeerd voor het verspreiden van valse informatie, oftewel de enige soort informatie die hij verspreidt, twitterde Trump: “STOCK MARKET UP BIG, VACCINE BINNENKORT. RAPPORT 90% EFFECTIEF. ZO GEWELDIG NIEUWS! ” Later ging Mike Pence nog een stap verder:

En omdat vrijwel alles uit de mond van deze regering een leugen is, en er noodzakelijkerwijs een hele huisindustrie van feitencontrole omheen is opgedoken, werd Pence’s bewering onmiddellijk ontkracht – door Pfizer zelf. Spreken met de New York Times, Dr. Kathrin Jansen, senior vice president en het hoofd van het vaccin onderzoek en ontwikkeling bij het bedrijf, zei : “We waren nooit deel uit van de Warp Speed,” verwijzend naar de inspanningen van de regering om snel te ontwikkelen een vaccin. “We hebben nooit geld van de Amerikaanse regering of van wie dan ook afgenomen.” Zoals de Washington Post opmerkt, in juli, stemde de medicijnfabrikant ermee in om samen te werken met de regering om een ​​vaccin te distribueren, “gebruikmakend van wat een enorme, gecompliceerde inspanning zal zijn van de federale overheid om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen worden geïmmuniseerd.” Maar de feitelijke ontwikkelingsinspanningen hadden niets te maken met de regering-Trump.

No Title

HUGE NEWS: Thanks to the public-private partnership forged by President @realDonaldTrump, @pfizer announced its Coronavirus Vaccine trial is EFFECTIVE, preventing infection in 90% of its volunteers.

Trump & Co. zijn natuurlijk niet degenen voor details of feiten, dus ze zullen waarschijnlijk de hele week mensen inzetten om de doorbraak te erkennen. Als we mensen zouden wedden – wat we natuurlijk niet zijn – zouden we waarschijnlijk een aanzienlijk bedrag op de eerste schoonzoon zetten , zoals alleen het affichekind voor nepotisme, over het terugnemen van de volksgezondheid crisis van medische professionals, en beweerde dat het land aan het begin van zijn “comeback” stond.) Natuurlijk, Ivanka Jared Kushner die op tv verscheen om het succes van Pfizer een bewijs van Donald Trump te noemen. (Wanneer en zo ja, bedenk dan dat een voormalige vrijwilliger van de COVID-19-taskforce van Kushner de reactie van de regering beschreef als “zoals een family office de georganiseerde misdaad ontmoet, versmolten met Lord of the Flies. Het was een regering van chaos.” ook dat hij in april kraaide al naar Twitter gekeken om de nieuws voor president Daddy:

No Title

HUGE NEWS: Pfizer Coronavirus Vaccine trial is EFFECTIVE, preventing infection in 90% of its volunteers. https://t.co/zCO8jPN3zs

Ondertussen nam Don Jr. in de nog doffere tak van de familie een korte pauze van het verspreiden van complottheorieën over kiezersfraude om op het vaccinnieuws te wegen:

No Title

The timing of this is pretty amazing. Nothing nefarious about the timing of this at all right? 🙄 https://t.co/nS5rkywKXT

Zoals Jansen ook vertelde aan de New York Times, hoorde ze op zondag net na 13.00 uur over de resultaten van de drugsproeven van een extern panel van deskundigen – de timing had absoluut niets met de verkiezingen te maken. “We hebben altijd gezegd dat de wetenschap bepaalt hoe we ons gedragen – geen politiek,” zei ze. Als je Don Jr. was, zou je natuurlijk antwoorden dat dat precies is wat ze doen ons willen laten denken en dat het duidelijk is dat Pfizer in bed ligt met de “Lamestream Media” en andere figuren die erop uit zijn zijn vader neer te halen. Gelukkig is er maar één Don Jr. – kun je je voorstellen dat hij zich vermenigvuldigde? – en niemand van ons is hem.

 

Comments

comments