5 augustus 2021

INDIGNATIE

Indignatie.nl jaagt altijd naar interessante, belangrijke en controversiële perspectieven grotendeels uitgesloten van de mainstream media

Trump is van plan grootschalige bijeenkomsten te houden terwijl hij de verkiezingsresultaten betwist

trump

 10 total views,  3 views today

President Trump is van plan een reeks grootschalige bijeenkomsten te houden die gericht zijn op zijn “lopende rechtszaken” terwijl hij rechtszaken indient in een aantal staten waarin hij beweert, zonder bewijs, dat frauduleuze stemmingen de resultaten van de verkiezingen van vorige week hebben beïnvloed.

Axios maakte eerst melding van de plannen van de president om bijeenkomsten in campagnestijl te houden en om de overlijdensberichten van mensen die zijn overleden maar die naar verluidt hebben gestemd te gebruiken als bewijs van kiezersfraude. Campagnebeambten van Trump hebben beweerd dat meer dan 21.000 stemmen zijn uitgebracht met behulp van de stembiljetten van dode kiezers in Pennsylvania, een beschuldiging die voortkwam uit de rechtszaak van een conservatieve juridische groep waarin de staatssecretaris werd beschuldigd van het opnemen van 21.000 dode inwoners op kiezersrollen. De federale rechter die de zaak behandelt, heeft echter twijfel geuit over de claims.

De campagne vraagt ​​ook om hertellingen in Georgia, Arizona en Pennsylvania, staten op het slagveld waar tegenstander Joe Biden won, volgens projecties van Associated Press. Topverkiezingsfunctionarissen van beide partijen in die staten, evenals Michigan en Nevada, hebben gezegd dat ze geen wijdverbreide stemonregelmatigheden hebben gezien, noch grote gevallen van fraude of illegale activiteiten.

De campagne heeft donaties gezocht om de geplande rechtszaak te financieren, aangezien Trump heeft geweigerd toe te geven aan de verkozen president Biden. 

Trump-advocaat Rudy Giuliani hield zaterdag, net nadat de Associated Press had geprojecteerd dat Biden had gewonnen, een persconferentie met een groep opiniepeilers, waarbij hij zei dat ze te ver weg waren gehouden om te controleren op onnauwkeurigheden en dat ze ‘van het recht beroofd waren’. om stembiljetten te inspecteren. “

Op zondag zei Giuliani tijdens een optreden op Fox News dat de campagne bezig was met het opstellen van twee rechtszaken, naast de bestaande rechtszaken in Pennsylvania, en dat hij verwacht dat het team tegen het einde van de week ‘vier of vijf’ rechtszaken heeft aangespannen. 10 rechtszaken in totaal.

Het federale agentschap dat toeziet op de Amerikaanse verkiezingsbeveiliging, de Cybersecurity and Infrastructure Security Agency, onderstreepte echter hoe onwaarschijnlijk frauduleus stemmen zou zijn, aangezien lokale verkiezingsbureaus detectiemaatregelen hebben die “het zeer moeilijk maken om fraude te plegen met vervalste stembiljetten.”

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments