Biden wint, resultaten betwist, harde regen gaat vallen

Biden wint, resultaten betwist, harde regen gaat vallen

10 november 2020 0 Door Indignatie redactie

De eerbiedwaardige 230 jaar oude grondwet en het kiescollege van de Verenigde Staten hebben opnieuw hun eens per vier jaar durende wonder verricht: ze hebben de slechtste uitkomst van alle mogelijke werelden voortgebracht.

Terwijl ik dit schrijf, wankelt de democratische presidentskandidaat Joe Biden op het punt om de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 te winnen met een duidelijke meerderheden in zowel het Electoral College als de populaire stemming – zoals ik had voorspeld dat het geval zou zijn.

Maar voor de derde keer in amper twintig jaar werd dat resultaat op zo’n ingewikkelde, controversiële en hoogst twijfelachtige manier bereikt dat het Amerikaanse volk meer dan ooit verdeeld zal zijn. Wanneer Biden in januari de ambtseed aflegt, zal bijna de helft van de politieke natie hem als een onwettige heerser beschouwen.

Dit is op de meest buitengewone manier een karmische terugverdientijd voor de corrupte en haatgekke democraten. Zoals de grote Engelse dichter en visionair uit de 18e eeuw, William Blake, graag zei: er zit een “beangstigende symmetrie” in.

Vier jaar lang beweerden de Democraten dat Hillary Clinton was ‘beroofd’ van haar zogenaamd rechtmatige overwinning bij de verkiezingen van 2016. De meest paranoïde, krankzinnige en belachelijke beschuldigingen werden tegen de regering van Rusland en veel van haar meest prominente ambtenaren en burgers geuit. bizarre manipulaties van het Amerikaanse politieke systeem die nooit hebben plaatsgevonden.

Daarentegen is deze keer de grond al gelegd en is de documentatie al goed gevestigd voor – op zijn minst – ernstige twijfels over het gemak van een grootschalig mail-in-proces dat in de ene grote industriële staat na de andere op wonderbaarlijke wijze handig, net genoeg afleverde. en just-in-time winstmarges voor Biden en de Democraten.

President Donald Trump is niet het soort man dat dit soort dingen neerlegt. Hij heeft al een legale tegenaanval gelanceerd om misdrijven in die belangrijke slagveldstaten aan het licht te brengen. Maar het is een zware strijd en de kansen zijn enorm tegen hem gekanteld.

Ten eerste worden de Amerikaanse media, nog steeds in de standaardmodus van het Trump Derangement Syndrome, unaniem ingezet tegen de president.

Ten tweede, de Deep State die eindeloos heeft geplot en plannen heeft gemaakt – met uitzonderlijke privé-kwaadaardigheid, publieke lafheid en algemene incompetentie – om de president en zijn pogingen om de gezonde relaties met Rusland te herstellen, te ondermijnen – staat te popelen om zich eindelijk te ontdoen van de lastige vastgoedmagnaat en realityshows-superster uit de Queens ‘Borough of New York.

Ten slotte lijkt het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten – waar de president zo lang naar streefde om een ​​conservatieve meerderheid te vestigen die de linie als zijn back-up fort zou kunnen behouden – steeds meer op de Maginotlinie, die in mei 1940 pathetisch niet vertraagde. voor een seconde de nazi-invasie van Frankrijk. De Duitse Wehrmacht viel er gewoon omheen.

Evenzo is het Hooggerechtshof al bang. Het zal worden meegesleept in zaken waarin de verkiezingen met de grootste tegenzin worden behandeld. Het zal doodsbang zijn om uitspraken van liberaal gedomineerde lagere federale rechtbanken ongedaan te maken.

Biden heeft al aangekondigd dat hij van plan is een commissie op te richten om de rechtbank te “hervormen”. In de praktijk betekent dit dat de huidige negen leden tellende rechtbank wordt uitgebreid met ten minste vier en mogelijk zes extra rechters om ervoor te zorgen dat de huidige conservatieve meerderheid van zes tot drie onmiddellijk wordt omgevormd tot een duidelijke liberale / democratische meerderheid die het recht op abortus op verzoek zal handhaven. in de Verenigde Staten ..

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Politieke EU elite viert feest u bent er in getrapt geld niets meer waard alleen maar schuld

Deze uitbreiding van de rechtbank zal waarschijnlijk hoe dan ook doorgaan. Maar of het nu gebeurt of niet, opperrechter John Roberts – een benoeming van de consequent domme en onbekwame president George W. Bush – heeft al duidelijk gemaakt dat hij geen smaak heeft om in het oog van de storm te staan. Dat gebeurde twintig jaar geleden, toen het Hooggerechtshof Bush Jr. in 2001 met één enkele stem niet tot democratische kandidaat Al Gore, president van de Verenigde Staten, maakte door de hertelling van stemmen in de staat Florida stop te zetten.

De belachelijke, verouderde en krakende werking van het Electoral College zou de kleine meerderheid in de populaire stemstaat per staat er indrukwekkender uit moeten laten zien dan ze in werkelijkheid zijn.

Bijna alle Amerikanen vergeten echter graag dat hun gerespecteerde Founding Fathers de democratie bijna allemaal verachtten en wantrouwden. Het algemeen kiesrecht voor mannen werd pas veertig jaar later in de Verenigde Staten ingesteld door Andrew Jackson in 1828. En zelfs toen konden vrouwen, Afro-Amerikanen, indianen en onteigende Mexicanen generaties lang niet solliciteren.

In plaats daarvan zien we hier een geval waarin, hoewel Biden in absolute termen een duidelijke meerderheid van de kiezers in het hele land heeft gewonnen – en een indrukwekkende meerderheid zal genieten in het kiescollege – de staat voor staat chaotische en vaak ronduit verdachte manieren waarop die stemmen werden geteld, maak alle aanhangers van Donald Trump woedend – wat betekent dat een duidelijke meerderheid van de belangrijkste landbouw- en industriearbeiders in het land het meest heeft geprofiteerd van zijn patriottische, populistische en protectionistische beleid.

De implicaties hiervan zijn zeer ernstig. Democraten hebben de afgelopen vier jaar Republikeinen en Heartland-patriotten woedend gemaakt door federale wetten te negeren wanneer ze maar wilden. Zogenaamde heiligdomsteden boden bescherming aan vele duizenden wetsovertrekkende illegale vreemdelingen, waaronder talloze leden van de beruchte MS-13-bende, een van de meest wrede en gevaarlijke criminele organisaties ter wereld. (Hoewel het overwegend Nicaraguaans qua etnische inhoud is voornamelijk gevestigd in Los Angeles, Californië).

Nu wordt het terugverdientijd, schat! De banden van federale en nationale eenheid zijn al dicht bij het breekpunt gespannen. De alom gevreesde en gewaarschuwde ineenstorting van de burgerlijke orde is nog niet onvermijdelijk en onomkeerbaar, maar het is veel dichterbij dan een week geleden.

Na het zien van liberale burgemeesters en gouverneurs passief en zelfs zelfgenoegzaam de ineenstorting van de wet en orde in hun steden en staten toestaan ​​toen het Trump ondermijnde, zullen woedende conservatieven – ervan overtuigd dat de verkiezingen van hen zijn gestolen, niet aarzelen om veel directer te zijn – en meer gewelddadige maatregelen tegen de inkomende regering Biden. Het zal inderdaad een terugverdientijd zijn, schat. William Blake’s “angstige symmetrie” weer aan het werk.

Rusland en China – en wat dat betreft Iran – hebben helemaal niets te maken met deze catastrofale ontwikkelingen. Maar de Democraten zijn nu zo gemarineerd in hun geliefde gekke paranoïde fantasieën dat dit allemaal geen enkel verschil zal maken.

Integendeel, het ontbreken van enig echt bewijs waarmee Rusland kan worden beschuldigd, zal worden beschouwd als ‘bewijs’ van de ‘schuld’ van de Russische regering.

“De sluwe schurken hebben hun sporen zo goed bedekt!” de 17 belangrijkste Amerikaanse inlichtingenorganisaties zullen het plechtig eens zijn.

Biden’s verwikkeling in de rommelige aangelegenheden van Oekraïne door zijn ongelukkige zoon Hunter is al erg genoeg. Maar het is slechts het topje van de ijsberg. Hoe slechter het wordt in Amerika en hoe meer de Amerikaanse samenleving uiteenvalt in razende haat die al openlijk tot uitdrukking is gebracht, hoe meer de belegerde Deep State en het corrupte, luie en ronduit nutteloze media-establishment wild zullen uithalen. Ze zullen schreeuwen en beschuldigen met een hysterie, lafheid en woede waardoor Richard Nixon en senator Joe McCarthy op Pericles lijken.

The Prophet Bob Dylan got it right again.

Lees ook:  Koop bij de HEMA, ‘anders doet Wopke het wel’

A hard rain’s gonna fall.Comments

comments