Islamistische student terroriseert Berlijnse school: 11-jarige moslim wil een leraar onthoofden

Islamistische student terroriseert Berlijnse school: 11-jarige moslim wil een leraar onthoofden

13 november 2020 0 Door Indignatie redactie

Islamitische terreur in de linkse, groen verzande federale hoofdstad: een moslimstudente bedreigde een leraar met vleeswaren van haar hoofd.

Een elfjarige moslimstudente bedreigde een Berlijnse lerares met onthoofding. De reden voor de verklaring was de aankondiging van de aanstaande oudersgesprekken op een Spandau-school. De pedagoog zou erop hebben gewezen dat ouders die niet zonder excuus deelnamen, de consequenties onder ogen zouden moeten zien, zei het hoofd van de dagschool, Karina Jehniche, de Tagesspiegel . De elfjarige zou hebben gezegd: “Als dat gebeurt, doe ik hetzelfde met jou als de jongen deed bij de leraar in Parijs.”

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenParallellen met leerkrachten in Frankrijk

De klas was “volledig geschokt” door de dreiging. “Ik heb nog nooit zoiets gezien”, zei Jehniche. De moslim had met zijn verklaring over de moord op Samuel Paty in verband gebracht. De Franse geschiedenisleraar werd half oktober onthoofd door een Tsjetsjeen omdat hij Mohammed-cartoons had laten zien in een klas over vrijheid van meningsuiting.

Ouders: school is de schuldige

De student was een week eerder al opgemerkt door gewelddadige uitspraken. “Ik was erbij toen de jongen onmiddellijk na een minuut stilte voor Samuel Paty verklaarde dat iemand vermoord kon worden die de profeet had beledigd, dat was oké”, zei de maatschappelijk werker van de school tegen Tagesspiegel . Bij de herdenking was ook een imam aanwezig. Hij legde de jongen uit dat niemand gedood mocht worden.

Lees ook:  VN ROEPT APOCALYPTISCHE OMVOLKING EUROPA MOET VERSNELLEN!

Jehniche bekritiseerde het feit dat de ouders zich onredelijk hadden betoond bij het oplossen van het conflict. De moeder van de jongen zei aan de telefoon dat het de school moest zijn als haar zoon zoiets zei. Zij en haar man zijn het niet eens met de elfjarige.

 Comments

comments