De periode tussen de verkiezingen: een uitsplitsing van het vreemde moment van de Amerikaanse geschiedenis waarin we ons nu bevinden

De periode tussen de verkiezingen: een uitsplitsing van het vreemde moment van de Amerikaanse geschiedenis waarin we ons nu bevinden

14 november 2020 0 Door Indignatie redactie

Op dit moment wacht de hele wereld op de definitieve verklaring van de winnaar in de Amerikaanse presidentiële race van 2020, zelfs als ze Biden al officieel hebben gefeliciteerd. Dit technisch nog steeds lopende verkiezingsproces heeft veel waarheden blootgelegd en een breed scala aan vermoedens bevestigd over wat er werkelijk gaande is binnen de Amerikaanse politiek. Hoe “het spel gespeeld zal worden” verder op de weg zal worden bepaald door wie wint of misschien nog beter hoe ze winnen. Laten we alles opsommen wat we hadden moeten leren van dit zeer ongebruikelijke stemjaar tijdens deze korte periode van onzekerheid.

Democratische oproepen tot “Genezing en eenheid” bewijzen dat Trump een sterke zaak heeft

Het Amerikaanse links schreeuwt nu in het hele land om ” Genezing en Eenheid “, wat een duidelijke truc van de middelbare school is om alle pogingen van Trump om eerlijke definitieve verkiezingsresultaten te krijgen, er zielig en verdeeld over te laten zien. Op het eerste gezicht zou je denken dat dit een aanvallende strategie is van de dominante kant om de ander te laten breken, maar de roep om vrede komt over het algemeen van degene met de zwakkere hand.

Als de Democraten er zeker van waren dat Trump verloor, dan zou het niet nodig zijn om vrede te roepen na jaren van demoniseren van iedereen die het niet met hen eens is. Deze retorische verandering is er niet een van triomf, maar van angst. Toen de eerste gedeeltelijk zwarte president van de Verenigde Staten aan de macht kwam, dreef links moedig deze golf van politieke traagheid aan en begon hun transformatie in hardcore progressieven en zonder zich zorgen te maken over de verliezers en ‘eenheid’. Voor hen was dit een zelfvoldaan moment van overwinning, net zoals de overwinning van Trump in 2016 voor rechts was. Dus waarom zouden ze ervoor kiezen om deze keer ineens zoveel vriendelijker te worden?

vs

Afbeelding: Waarom zou je nu na jaren van hatelijke retoriek om genezing en eenheid vragen?

Het lijkt waarschijnlijker dan niet dat deze schuldtactiek wordt gebruikt omdat Trump mogelijk daadwerkelijk een zaak heeft en de stemmen nauwkeurig kan laten tellen, dat wil zeggen in zijn voordeel. Morele aanvallen op hoge grond vanuit de Dems zullen waarschijnlijk niet werken, aangezien Trump sinds het begin van zijn vorige verkiezingscampagne met Hitler wordt vergeleken. Verzoening voor de POTUS is tot nu toe volledig mislukt, waarom zou het nu gaan werken?

Een kleurenrevolutie in Amerika is mogelijk en heeft mogelijk plaatsgevonden

De oude Russische grap dat een revolutie “nooit zou kunnen plaatsvinden in Amerika omdat er geen Amerikaanse ambassades in Washington zijn” is nu achterhaald. De media, waaronder zelfs het zogenaamd conservatieve Fox News, hebben de verkiezing van Biden ondanks vele onregelmatigheden volledig en volledig gegeven . Om nog maar te zwijgen van het feit dat terwijl deze woorden worden getypt, de verkiezingen niet officieel voorbij zijn.

trump

Afbeelding: Hoge journalistieke standaarden in de praktijk in de EU.

Als er één sleutelelement is voor een kleurenrevolutie dat aanwezig moet zijn voor succes, is het de controle over de media. Als elke tv-zender en nieuwssite zegt dat kandidaat X de winnaar is, dan heeft hij gewonnen ongeacht de stemmen en ongeacht hoeveel mensen nog steeds de dinosaurusmedia gebruiken. Ze brachten uiteindelijk de grote finale uit.

Het ongebreidelde geknoei en vervalsing waarvan getuige was (en vaak zelf gefilmd door de daders) tijdens de verkiezingen zag eruit als iets dat je zou verwachten te zien in een “achterlijke derde wereld hellhole” type land. De manipulatie was ongebreideld, flagrant en primitief.

Dit feit kan en moet voor altijd worden gebruikt door de naties die op gespannen voet staan ​​met Amerika (Rusland, China, Iran, Cuba, Syrië, enz.) Als bewijs dat de VS nooit een soort van op democratie gebaseerd moreel gezag heeft gehad, noch zou moeten hebben. over iemand anders. Amerika ‘s eigen Color Revolution delegitimeert elke poging om regimeverandering via media elders over de wereld te verspreiden .

De dynamiek tussen de Republikeinen en Democraten is voor altijd veranderd.

Donald Trump heeft de Republikeinse partij veranderd van de partij van zakenlieden en een defensieve hogere middenklasse met een vleugje sociaal conservatisme dat bijna uitsluitend tot een blank publiek spreekt in een populistische partij die een rechtse emotionele visie biedt aan het multi-etnische Amerika dat wij leef vandaag in.

De verschuiving in het concept van de Republikeinse Partij is zo ernstig dat de invloed van Trump hetzelfde of misschien zelfs een groter effect heeft gehad dan “The Southern Strategy” ooit heeft gedaan. Ongeveer tien of vijftien jaar geleden leek het erop dat Amerika zou evolueren naar een eenpartijstaat vanwege de demografie en het onvermogen van Republikeinen om een ​​beroep te doen op niet-blanken. Als de opiniepeilingen kunnen worden vertrouwd, heeft Trump op zijn minst het aantal zwarte Amerikanen dat de vorige keer op hem stemde verdubbeld en was hij in staat ⅓ van de Latino’s te overtuigen om op hem te stemmen ondanks het bouwen van “The Wall”. Terugkijkend op de verkiezingen van 2016 is het gemakkelijk om deze enorme winsten te zien in groepen die de Democraten als vanzelfsprekend beschouwden als “van hen”.

Lees ook:  De voormalige first lady Michelle Obama voert de persoonlijke zaak tegen Donald Trump

In tegenstelling tot Trumps visie van een pro-Consitutie, hebben de ietwat libertair dichtbevolkte partij de Democraten verdubbeld op hardcore progressieve posities. Als de Dems vroeger de werkende man vertegenwoordigden in een Amerikaanse strijd tussen wit en blauw, zijn ze nu overgeschakeld naar een postmodernistisch circus van ras, geslacht en seksuele geaardheid, met een snufje milieuactivisme via belastingen als kers op de taart.

Dit zijn twee radicaal verschillende boodschappen die lijnrecht tegenover elkaar staan, en de partijen zijn niet langer “twee kanten van dezelfde medaille”, het zijn twee enigszins verschillende interpretaties van het liberalisme dat door de Founding Fathers is neergelegd. Dit is waarschijnlijk de reden waarom de dingen zo ongewoon lelijk zijn geworden , dat de Amerikaanse politiek misschien echt “winner take all” is geworden .

Vijandelijke lijsten zijn het bewijs van extremisme

Toen de lijst met vijanden van Richard Nixon werd ontdekt, schokte het Amerika. Hoe kon zo’n belangrijke politicus proberen degenen te verpletteren die het niet met hem eens waren? Dat zijn de acties van een monsterlijke dictator, hoe vreselijk onamerikaans! Welnu, het Overton-venster is zeker verschoven sinds de jaren ’70 en de oproep van Alexandria Ocasio-Cortez om hetzelfde soort politieke onderdrukking van haar vijanden te creëren, werd voornamelijk op Twitter met applaus onthaald.

tweet

Afbeelding: De Verlichting is dood en we hebben haar gedood.

Nu is er al een ” Trump Accountability Project ” ontstaan ​​op basis van haar woorden om ervoor te zorgen dat iedereen die Trump steunde op de een of andere manier gestraft zal worden. Van het hebben van hun neus erin gewreven, tot het hebben van hun leven geruïneerd door doxed, lastiggevallen, enz.

Dit idee van het creëren van een zwarte lijst van mensen om te straffen, is de lijn waar passie voor een ideologie overgaat in een vorm van extremisme. Dit samen met de intimidatietactieken die door Antifa worden gebruikt, zijn het bewijs dat democratisch links nu aantoonbaar extremistische opvattingen heeft .

Het belangrijkste probleem met extremisten is dat je geen overeenkomst met hen kunt sluiten, aangezien zij hun tegenstanders als onmenselijk en / of slecht beschouwen. Trump heeft de afgelopen 4 jaar de enorme fout gemaakt door te proberen te “spelen”. Het probleem is dat je dat niet kunt doen met mensen met fanatieke opvattingen. Concessies doen aan mensen met extremistische opvattingen is in feite gewoon de strop om je eigen nek aantrekken. Trump, als hij dit overleeft, moet hij begrijpen dat dit politieke oorlog is en geen politieke spelletjes.

cnn

Afbeelding: De verkiezingsresultaten worden “geteld” door degenen die het geld hebben om de resultaten uit te zenden. Trump moet het monopolie doorbreken.

Trump & The Right moeten investeren in een media-imperium

De homogeniteit van de Amerikaanse nieuwsmedia is orwelliaans geworden. Trump en andere gelijkgestemde miljardairs moeten voor hun eigen geld een tegenstem verzinnen. Het Trump-voorzitterschap zou het veel beter doen als een nieuwscentrum van een miljard dollar aan zijn zijde zou vechten. Er zijn veel media-experts met de benodigde ervaring (inclusief en vooral de auteur van dit stuk) die dit snel en effectief kunnen doen.

De Million MAGA March zal zeker gewelddadig worden en dat geweld zal worden uitgebuit voor politiek gewin.

trump

Afbeelding: De grote mars komt eraan, maar wie zou eerlijk verwachten dat deze vredig verloopt?

Leiders die de pogingen van de kleurenrevolutie hebben overleefd, zoals Maduro in Venezuela en Loekasjenko uit Wit-Rusland, hebben één ding gemeen: enorme publieke steun. Op zijn minst zou een massale publieke vertoning voor de Beste Oranje Leider geen kwaad, maar als Antifa zou komen opdagen om te vechten, zou het evenement door rechts kunnen worden uitgebuit voor allerlei soorten politieke actie. Alleen omdat Trumps opvattingen veel menselijker en redelijker lijken in vergelijking met SJW’s, maakt hem nog geen heilige. Deze gebeurtenis zal tot het uiterste worden gemanipuleerd.

Biden feliciteren is een bewijs van goedkeuring van of onderwerping aan Washington.

vs

Afbeelding: Zwakkere en meer loyale “bondgenoten” grepen de kans om de overwinning van Biden te erkennen.

Sommige landen hebben Biden al gefeliciteerd, terwijl Amerika’s twee ‘grote honden’-vijanden, Rusland en China, en vele andere ontevreden partijen dat niet hebben gedaan. Deze bereidheid om Biden te feliciteren en de legitimiteit van de verkiezingen te ondersteunen zoals de reguliere media ze meldden, is op zijn zachtst gezegd zeer veelzeggend.

Lees ook:  Schaamteloze hypocrisie en regelrechte verdorvenheid van Trump en de evangelicalen

Comments

comments