LIVE Trump-supporters rukken massaal op naar Washington, DC ‘voor de grootste rally in de geschiedenis’

LIVE Trump-supporters rukken massaal op naar Washington, DC ‘voor de grootste rally in de geschiedenis’

14 november 2020 0 Door Indignatie redactie

Nu Donald Trump vecht tegen de verkiezingsoverwinning van Joe Biden, verzamelen duizenden aanhangers van de zittende president zich in Washington, DC. Videobeelden tonen pick-uptrucks onderweg, uitgedost met Trump-vlaggen.

Gepromoot op sociale media door de supporters van Trump, wordt de #MillionMAGAMarch aangekondigd als ‘de grootste Trump-rally in de geschiedenis’. De mars zou om 12.00 uur duizenden Trump-supporters bijeen moeten brengen in Washington, DC’s Freedom Plaza, om te protesteren tegen wat zij zien als frauduleuze verkiezingen.

No Title

President Donald J Trump just drove by at the Million Maga March!!! pic.twitter.com/kAb7p7t7is

Uren voor het evenement filmde journalist Heshmat Alavi een konvooi pick-uptrucks op weg naar DC. Opgenomen op een onbekende locatie, liet de video het verkeer zien dat stilstond, terwijl pick-uptrucks uitgedost met Amerikaanse vlaggen en ‘Make America Great Again’-spandoeken naar de hoofdstad schoven.

No Title

Thousands of U.S. President Donald Trump’s supporters heading to DC#MarchForTrump pic.twitter.com/K5G07pzNT1

De rechtse expert Dan Bongino plaatste donderdag een video die blijkbaar een enorm konvooi vrachtwagenchauffeurs liet zien op weg naar DC om zich bij de rally aan te sluiten.

No Title

Remember when I told you we need the biggest Trump rally ever right now?Look at what’s heading to DC… 😱https://t.co/bjzQYhj5BN

Vrijdag poseerde Errol Webber in Los Angeles voor foto’s met een menigte Californische Trump-supporters, die een vlucht van vijf uur namen om zich bij het protest aan te sluiten.

No Title

At LAX, headed to DC. We had a large group of people who were all headed to the Million MAGA March. Even two of the flight attendants are Trump supporters! DC, let’s go! pic.twitter.com/qY2IZQBJzd

Het protest zelf werd georganiseerd door een reeks Republikeinse en pro-Trump-groepen, die elk hun eigen sprekers uitnodigden. Deze gasten variëren van GOP-vertegenwoordigers Louie Gohmert (Texas), Mike Kelly (Pennsylvania) en Paul Gosar (Arizona) tot conservatieve journalisten Jack Posobiec en Mike Cernovich. De controversiële rechtse spreker Alex Jones zal naar verwachting ook aanwezig zijn, met zijn InfoWars-co-host Owen Shroyer die een ‘karavaan’ vol volgers organiseert om vanuit Austin, Texas naar DC te rijden.

Trump zei zelf dat hij ‘misschien zelfs zou proberen langs te komen en hallo te zeggen’, voordat hij zijn bewering herhaalde dat de verkiezing van vorige week ‘vervalst’ was.

Hij heeft de Democraten ervan beschuldigd de verkiezingen in verschillende swing-states te hebben verholpen door een mix van computer “glitches”, het illegaal tellen van te laat binnengekomen stembiljetten en het uitsluiten van Republikeinse waarnemers van stembureaus naar doktersstembiljetten ten gunste van Biden. De president heeft niet toegegeven aan Biden en heeft een reeks rechtszaken aangespannen, die zijn campagne wil bestrijden tot het Hooggerechtshof.

Verwacht wordt dat de bijeenkomst van zaterdag ook linkse tegendemonstranten zal trekken, en politiechef Peter Newsham van DC vertelde vrijdag aan Fox 5 dat zijn troepen paraat staan ​​om de vrede te bewaren.Comments

comments