Operation Warp Speed ​​- een technocratisch schaakstuk?

Operation Warp Speed ​​- een technocratisch schaakstuk?

15 november 2020 0 Door Indignatie redactie

In dit interview bespreekt onderzoeksjournalist Whitney Webb, die zowel onafhankelijk werk doet als samenwerkt met The Last American Vagabond, de weinig bekende details van Operatie Warp Speed, een gezamenlijke operatie van US Health and Human Services (HHS) en het Department of Defense om een ​​versneld COVID-19-vaccin en andere therapieën te produceren.

VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

  • Veel van dezelfde surveillance-initiatieven die na 9/11 zijn voorgesteld, zijn weer tot leven gewekt, met bijgewerkte technologie, onder het mom van de strijd tegen COVID-19
  • Operatie Warp Speed, de poging van de regering van het Witte Huis om een ​​snel COVID-19-vaccin en andere therapieën te produceren, wordt bijna volledig gefinancierd en beheerd door de CIA en het Amerikaanse leger
  • Operatie Warp Speed ​​ondersteunt de creatie van verschillende COVID-19-vaccins, die allemaal zullen worden ingezet, maar voor verschillende ‘kritieke populaties’
  • Operatie Warp Speed ​​is gehuld in geheimhouding, waardoor het moeilijk is om de ware agenda vast te stellen, maar een deel van het plan is om de ontvangers van vaccins gedurende 24 maanden na de eerste dosis te monitoren met behulp van biosensoren die biologische gegevens registreren en delen
  • Net als 9/11 wordt de COVID-19-pandemie gebruikt als rechtvaardiging voor de implementatie van meer tirannieke controles. Het lijkt erop dat ze de infrastructuur neerleggen voor een totalitair controlesysteem dat later volledig zal worden ingezet

Zoals je misschien al gemerkt hebt, censureren Google, YouTube, Facebook, Twitter en tal van andere platforms informatie met betrekking tot COVID-19 in het algemeen en vaccininformatie in het bijzonder. Veel commentatoren die deze kwesties aansnijden, zijn helemaal uit de lucht gegooid, dus informatie over deze cruciale onderwerpen wordt steeds moeilijker te verkrijgen.

“We zijn op een punt gekomen waar de grens tussen Silicon Valley en de nationale veiligheidsstaat zo vaag is geworden dat je echt niet kunt onderscheiden waar de ene begint en waar de andere eindigt”, zegt Webb. Dit helpt voor een groot deel om uit te leggen hoe en waarom de grote technologie wegkomt met zulke flagrante censuur als het deplatformeren van individuen die kwesties bespreken die de reguliere media weigeren aan te raken.

“Je kunt zeker het argument aanvoeren dat het tot op zekere hoogte staatscensuur is”, zegt ze. “Ik denk dat het nogal veelzeggend is dat veel van deze bedrijven vanaf het allereerste begin van hun bestaan ​​een vorm van financiering hadden van Amerikaanse inlichtingendiensten.”

Operatie Warp Speed

Zoals opgemerkt door Webb, zou je verwachten dat Operation Warp Speed, een overheidsprogramma, wordt beheerst door een federale regelgevende instantie zoals de Food and Drug Administration of de Centers for Disease Control and Prevention, of zelfs de HHS, maar nee. Het wordt bijna volledig gefinancierd en beheerd door de CIA en het Amerikaanse leger. Webb legt uit:

“Toen Operatie Warp Speed ​​werd aangekondigd … werd het in wezen aan het publiek verkocht als een gezamenlijke operatie tussen HHS en het Ministerie van Defensie. Het leger was dus vanaf het begin betrokken. Maar vreemd genoeg kwam er vorige maand veel informatie over Warp Speed ​​aan het licht.

Een daarvan was het organigram van zijn leiderschap, waaruit bleek dat de hele operatie over het algemeen wordt gedomineerd door militairen. Er waren maar heel weinig civiele gezondheidsfunctionarissen, en de meeste van die civiele gezondheidsfunctionarissen zijn betrokken bij de therapeutische kant van Warp Speed, dat zoals we nu weten het meest drastisch ondergefinancierde deel van dit initiatief is.

Het kreeg aanvankelijk een budget van $ 10 miljard en ze hebben al $ 10 miljard uitgegeven aan het vaccin. Slechts $ 450 miljoen is via Warp Speed ​​gegeven aan een therapeutisch project, waarvan we nu natuurlijk weten dat het Regeneron is, wat naar verluidt is wat Trump ontving toen hij bij Walter Reed was.

Wat ik wil zeggen is dat het meeste, de overgrote meerderheid, van het geld, de tijd en de energie specifiek naar een vaccin is gegaan, niet echt naar therapeutica. En dus, als je naar het organigram kijkt, werden de mensen die niet rechtstreeks door de DoD of de militaire inlichtingendienst werden ingezet, in wezen in het therapeutische gedeelte geplaatst, dat drastisch ondergefinancierd was. Het is grotendeels gericht op het vaccin.

Wat ook interessant is, is dat we weten dat Operation Warp Speed ​​momenteel ongeveer zes vaccinkandidaten heeft. En we weten nu dat ze van plan zijn ze allemaal te gebruiken en dat ze van plan zijn een specifiek vaccin toe te wijzen aan specifieke populaties – wat ze in hun officiële richtlijnen identificeren als kritische populaties – die ze pas een paar dagen geleden hebben aangekondigd. “

Palantir

Een bedrijf genaamd Palantir kreeg het contract om de vaccin-allocatiestrategie te bedenken en de kritieke populaties te bepalen waaraan elk vaccin zou moeten worden gedistribueerd. Palantir, opgericht door Peter Thiel, werd aanvankelijk gefinancierd door QTL, de venture capital-tak van de CIA.

De CIA was de eerste drie jaar van haar bestaan ​​haar enige klant. Momenteel is Palantir een aannemer van 17 Amerikaanse inlichtingendiensten en ook het Amerikaanse leger. Het bedrijf is ook verantwoordelijk voor COVID-19-gegevens onder auspiciën van de HHS. Ziekenhuizen moeten nu hun COVID-19-gegevens aan Palantir melden, anders verliezen ze hun Medicaid- en Medicare-financiering. Palantir houdt zich ook bezig met zaken als predictive policing.

“Er zijn veel dingen in Warp Speed ​​die zorgen baren. Een van de dingen die ik onlangs heb gelezen, is dat Google en Oracle, twee grote technologiebedrijven die langdurige banden hebben met de CIA, betrokken zullen worden bij wat zij omschrijven als een bewakingssysteem voor geneesmiddelenbewaking, of wat recentelijker werd genoemd door de hoofd van Warp Speed ​​als een ongelooflijk nauwkeurig volgsysteem, waarbij iedereen die een van deze vaccins ontvangt, wordt gevolgd en bewaakt, niet alleen om er zeker van te zijn dat ze een tweede dosis krijgen …

… maar ook om te zien wat er gebeurt met de fysiologie van mensen, omdat ze toegeven dat elk van deze vaccinkandidaten … nog nooit eerder op de markt is gebracht of een vergunning heeft gekregen van de overheid, ”  zegt Webb.

Geneesmiddelenbewaking

Volgens Webb is het plan om de ontvangers van vaccins gedurende 24 maanden na de eerste dosis te volgen. De vraag is: hoe monitor je zo’n grote populatie? Een manier zou zijn om biosensoren in te zetten die automatisch biologische meetgegevens verzamelen en verzenden.

Monsef Salafi, een lange tijd hoofd van de vaccindivisie van GlaxoSmithKline, die nu deel uitmaakt van Warp Speed, is een vooraanstaand voorstander van bio-elektronische geneeskunde, het gebruik van injecteerbare of implanteerbare technologie voor de behandeling van zenuwaandoeningen. In de MIT Technology-review wordt ernaar verwezen als het hacken van het zenuwstelsel. Maar het stelt je ook in staat om de fysiologie van het menselijk lichaam van binnenuit te volgen. 

Het vaccin coördinator voor Operation Warp Speed is Matt Hepburn, een voormalig programmamanager voor DARPA, waar hij de ontwikkeling van ProfusA, overzag 1 een implanteerbaar biosensor die het mogelijk maakt de fysiologie van een persoon op een afstand via smartphone-connectiviteit worden onderzocht. ProfusA wordt ook ondersteund door Google, het grootste dataminingbedrijf ter wereld. Salafi is ook geïnvesteerd in een bedrijf genaamd Galvani Bioelectronics, dat mede werd opgericht door een dochteronderneming van Google.

“Dus u heeft een contract met Google gesloten om dit systeem voor geneesmiddelenbewaking te monitoren dat de fysiologie en het menselijk lichaam gedurende twee jaar wil monitoren”, zegt Webb.

“En dan heb je de banden met het ProfusA-project, dat vreemd genoeg 24 maanden in het menselijk lichaam zou moeten werken – het exacte venster dat ze hebben gezegd zal worden gebruikt om mensen te volgen na de eerste [vaccin] dosis.”

Cavia’s ‘R Us

Kortom, in plaats van vooraf langetermijnonderzoeken naar de veiligheid bij zowel dieren als mensen uit te voeren, wordt er achteraf een “veiligheidsonderzoek” uitgevoerd, waarbij de ontvangers van vaccins worden gecontroleerd op bijwerkingen. Helaas heeft Warp Speed, gehuld in geheimhouding, geen details vrijgegeven over welke biologische parameters daadwerkelijk zouden worden gecontroleerd en bewaakt. Zoals opgemerkt door Webb:

“Het heeft echt geen zin, als je erover nadenkt, dat iets dat … wordt gefinancierd door Amerikaanse belastingbetalers om een ​​medische tegenmaatregel of een vaccin te produceren [tijdens] vredestijd, door het leger wordt beheerd onder extreme geheimhouding met veel van betrokkenheid van inlichtingendiensten of inlichtingendiensten zelf.

We weten nu bijvoorbeeld dat de NSA en het Department of Homeland Security direct betrokken zijn bij Operatie Warp Speed, maar ze zullen niet echt precies zeggen welke onderdelen ze doen. Maar er zijn enkele aanwijzingen waar ze bij betrokken kunnen zijn.

En het feit dat bedrijven in Silicon Valley waarvan bekend is dat ze samenwerken met inlichtingendiensten [agentschappen] om onschuldige Amerikanen te bespioneren – bijvoorbeeld Google en Oracle – betrokken zullen worden bij dit bewakingssysteem … voor iedereen die het vaccin krijgt .

Het is zeker alarmerend, en het lijkt te wijzen op de vervulling van een agenda die werd geprobeerd door te drukken of op te dringen aan het Amerikaanse publiek na 9/11, genaamd Total Information Awareness, die oorspronkelijk werd beheerd door DARPA.

Het ging om het gebruik van medische gegevens en niet-medische gegevens – in wezen alle gegevens over u – om terreuraanslagen te voorkomen voordat ze konden plaatsvinden, en ook om bioterroristische aanslagen te voorkomen en zelfs om natuurlijk voorkomende ziekte-uitbraken te voorkomen.

Veel van dezelfde initiatieven die in het kader van dat oorspronkelijke programma na 9/11 zijn voorgesteld, zijn in wezen nieuw leven ingeblazen, met bijgewerkte technologie, onder het mom van bestrijding van COVID-19. “

Menselijke proeven brengen veel risico’s aan het licht

Webb bespreekt ook de vaccinonderzoeken die momenteel over de hele wereld aan de gang zijn, en het feit dat hoewel de vaccins worden gegeven aan volkomen gezonde, jongere individuen, ze veel bijwerkingen melden, waaronder ernstige. Onlangs stierf een vrijwillige arts in de Braziliaanse tak van het onderzoek van AstraZeneca door het ontvangen van de placebo, die geen steriele zoutoplossing was, maar het meningitisvaccin. 2

Zoals beschreven in ” Hoe COVID-19 vaccinproeven worden opgetuigd “, is geen van de vaccins ontworpen om infectie daadwerkelijk te voorkomen. De belangrijkste maatstaf voor succes is of het vaccin al dan niet resulteert in minder symptomen wanneer u geïnfecteerd bent met SARS-CoV-2.

Terwijl de AstraZeneca-studie aanvankelijk verklaarde dat het vaccin werd getest tegen een zoutoplossing-placebo, zoals ik eerder al zei, is sindsdien onthuld dat ze het meningitisvaccin gebruiken als de ‘placebo’, die kan helpen om een ​​verscheidenheid aan bijwerkingen te verbergen. Het onderzoek werd niet stopgezet na dat overlijden, maar het is al twee keer onderbroken vanwege onverwachte ernstige ziekten. Beide gevallen werden natuurlijk niet gerelateerd aan het vaccin geacht.

“Dit zijn echt dingen die in potentie heel ingrijpend kunnen zijn, want je moet er rekening mee houden dat de steekproefomvang vrij klein is. [Als] je extrapoleert naar de omvang van de Amerikaanse bevolking, kunnen mogelijk honderdduizenden mensen [kunnen] lijden onder zeer negatieve gezondheidseffecten, ” zegt Webb.

Waarom het gebrek aan transparantie?

Webb wijst er ook op dat de vaccincontracten geen contracten zijn tussen de overheid en de vaccinbedrijven, maar via een derde partij. Waarom? Een mogelijke reden is dat dit hen vrijstelt van verzoeken om de Freedom of Information Act. Het stelt ook vaccins die onder die contracten zijn gemaakt vrij van veel federale voorschriften, waaronder federale veiligheidsvoorschriften.

“We weten ook, vanwege de wijzigingen die HHS heeft aangebracht volgens de Prep Act, dat elke persoon die een COVID-19-vaccin produceert … geassocieerd met Operation Warp Speed ​​niet aansprakelijk zal zijn voor enige vorm van schade die het kan veroorzaken.

En het is absoluut zorgwekkend dat deze vaccinbedrijven, waarvan er velen gewoon een afschuwelijke staat van dienst hebben, miljarden dollars krijgen en onder de grootste geheimhouding mogen opereren, iets ontwikkelen voor het Amerikaanse publiek dat heel goed kan worden opgelegd, of , voor sommige mensen, zelfs als het geen officieel mandaat is, als ze hun baan willen behouden of op school willen blijven, zullen ze die toch moeten ontvangen. Het is dus zeker een probleem waar meer mensen over zouden moeten praten. “

Zoals eerder vermeld, is het helaas buitengewoon moeilijk om deze informatie eruit te krijgen. YouTube, dat eigendom is van Google, censureert alles. Dit staat buiten kijf gezien de betrokkenheid van Google bij Operation Warp Speed. Kortom, ze censureren om hun eigen belangen te beschermen.

Bederfelijkheid verhoogt het risico op falen van vaccins

Afgezien van het feit dat mRNA-vaccins nog nooit eerder bij mensen zijn gebruikt, is er ook de kwestie van hun bederfelijkheid. Dit is nog een andere factor die het risico van deze vaccins verhoogt. In het beste geval kunnen ze ondoelmatig worden tenzij ze op de juiste manier worden bewaard; in het ergste geval kunnen ze onverwachte bijwerkingen veroorzaken.

In tegenstelling tot conventionele vaccins, die gewoon gekoeld moeten worden, moeten mRNA-vaccins op droogijs worden bewaard om een ​​temperatuur onder nul te houden. Dit bemoeilijkt duidelijk de levering en opslag, wat blijkbaar een van de redenen is waarom het leger de leiding heeft over de distributie.

“De persoon in het Pentagon die toezicht houdt op [de distributie] is een man genaamd Paul Strauss . Hij is een van de mensen die het meest onvermurwbaar is geweest over de geheimhouding en erop staat dat ze bepaalde dingen niet kunnen vrijgeven. Dus dat geeft me persoonlijk niet veel vertrouwen in wat er aan de hand is ”, zegt Webb.

‘Maar ja, er zijn veel meer logistieke hindernissen dan bij eerdere geplande vaccinatieprogramma’s, waarbij het leger natuurlijk niet betrokken was, deze extreme geheimhouding niet, en geen DHS of de NSA. Zoals ik al eerder zei, verkocht de HHS dit als een gezamenlijk, in wezen 50/50 HHS en DoD-initiatief. Maar echt, het aantal HHS-functionarissen op deze lijst is vrij klein. “

Infrastructuur neerzetten voor totalitaire controle

Zoals vermeld, werd 9/11 de rechtvaardiging voor een reeks tirannieke controlemechanismen in de vorm van de Patriot Act die Amerikanen van burgerlijke vrijheden en privacy beroofde.

Nu lijkt de COVID-19-pandemie, ondanks het feit dat het niet heeft geleid tot een te groot aantal sterfgevallen boven de historische norm voor een bepaald jaar, te worden gebruikt als een zoveelste excuus voor de implementatie van meer tirannieke controles. Het lijkt erop dat ze de infrastructuur neerleggen voor een totalitair controlesysteem dat later zal worden ingezet. Webb is het daarmee eens en zegt:

“Ik ben het meestal in grote lijnen met je eens, en ik zal je een voorbeeld geven van een initiatief dat op dit moment door HHS wordt gelanceerd, waarvan zij beweren dat het gaat om het voorkomen van uitbraken van coronavirus voordat ze plaatsvinden, en hoe het speelt in deze langdurige inspanning om ‘slimme steden’ te produceren.

HHS heeft een paar weken geleden een uitnodiging gedaan, die werd gedaan aan dit MIT-spin-offbedrijf genaamd Biobot Analytics. In wezen zeggen ze dat het een landelijk bewakingssysteem voor afvalwater is waar ze op robotachtige wijze rioolwater uit verschillende steden in het land zullen bemonsteren.

Ze zeggen dat dit zal worden gedaan om te testen op COVID-19 en een AI-algoritme te gebruiken om voorspelbaar te bepalen of er in de toekomst een COVID-19-uitbraak zal plaatsvinden, tot 11 dagen voordat de symptomen zelfs naar verluidt zouden beginnen te vertonen in die specifieke populatie. Ze zeggen dat dit zou worden gedaan om een ​​snelle beheersing van die gemeenschappen mogelijk te maken voordat deze vermeende toekomstige uitbraak zou kunnen plaatsvinden.

Wat je daar kunt zien, is naar mijn mening wat eerder probeerde te worden verkocht aan het publiek als predictive policing, maar nu is het een soort van predictive policing benadering van de gezondheidszorg. We moeten infectie voorkomen of uitbraken voorkomen voordat het gebeurt, wat uiteraard wijdverbreid is voor misbruik door een regering die fundamenteel corrupt en uit de hand loopt.

Als ze een bepaalde gemeenschap willen afsluiten, hoeven ze alleen maar te zeggen: ‘Ons nieuwe bewakingssysteem heeft via dit algoritme vastgesteld dat er hier over elf dagen een uitbraak zal zijn. Dus we moeten alles afsluiten in deze hele stad.

Wat dit afvalwaterbewakingssysteem vereist, zijn sensoren in een rioleringssysteem in een bepaalde stad, de ondergrondse infrastructuur van wat tegenwoordig vaak slimme steden worden genoemd – steden gevuld met sensoren die zijn verenigd door het internet der dingen, 5G en wifi.

Wat zeer verontrustend is, is dat de ontwikkelaars die voor dit afvalwaterbewakingssysteem zijn gekozen, afkomstig zijn uit een laboratorium van het MIT, Sensible City Labs genaamd, en het is niet verstandig. Het is verstandig [omdat het] kan worden gevoeld. MIT is in wezen een smart cities lab dat door HHS is uitgekozen om dit te ontwikkelen onder het mom van COVID-19.

En wat naar mijn mening ook alarmerend is, is dat dit bedrijf al eerder samenwerkte met HHS, niet om coronavirus te voorspellen of om monsters te nemen voor coronavirus in afvalwater, maar om patronen van illegaal drugsgebruik in bepaalde populaties te detecteren, die aansluiten bij de oorlog tegen drugs in de Verenigde Staten. Of het nu te maken heeft met opioïden of marihuanagebruik of een andere illegale stof, het maakt toezicht mogelijk op wat mensen in een bepaalde gemeenschap binnenkrijgen.

Ze praten ook over het analyseren van de voeding van mensen, wat ze binnenkrijgen – als mensen voedsel eten waarvan de regering heeft besloten dat het verband houdt met ziekten, kunnen ze zien of te veel mensen het verkeerde voedsel eten en vervolgens die voedingsmiddelen verbieden via een gemeente of een edict over de gehele staat en dat soort dingen.

Het is echt een recept voor het micromanagen van gewone menselijke gewoonten waar de overheid voorheen niet bij betrokken was …

[Na] 9/11 [was] de onzichtbare vijand deze anonieme terroristen in het buitenland. Nu, onder coronavirus, is de onzichtbare vijand een microbe die overal kan voorkomen, ook in je eigen lichaam. Om de oorlog tegen de microbe te bestrijden en te winnen, moeten we daarom ook weten wat er in je lichaam gebeurt.

En dus zien we het potentieel voor het gebruik van zoiets als ProfusA en Operation Warp Speed, of deze poging om afvalwater te controleren, om te bepalen wat mensen in hun lichaam stoppen. Het is beslist een erg gladde helling in wat ik het begin van een biobewakingsstaat zou noemen. “

De technocratische underground

Het lijkt inderdaad allemaal een essentieel onderdeel te zijn van een al lang bestaand technocratisch plan om de samenleving te besturen via technologie, geprogrammeerd door wetenschappers en technici en geautomatiseerd door het gebruik van kunstmatige intelligentie, in plaats van via democratisch gekozen politici en regeringsleiders.

Veel ervan wordt op zeer achterbakse manieren ontwikkeld en geïmplementeerd. Om voor de hand liggende redenen wordt het ware langetermijndoel nooit echt erkend. Terwijl slimme steden bijvoorbeeld publieke druk hebben gekregen, is dit plan om het rioleringssysteem uit te rusten met biosensoren in wezen een manier om het systeem van onder de grond op te bouwen.

Omdat het ondergronds is, zullen mensen er veel minder snel bezwaar tegen hebben of het als een inbreuk op de privacy beschouwen. Uiteindelijk zullen toptechnologieën worden toegevoegd in de vorm van slimme huizen, totdat mensen in slimme steden wonen, of ze zich ervoor hebben aangemeld of niet.

De transhumanistische doelen van Google

Webb gaat ook dieper in op de invloed en rol van Google, inclusief de huidige antitrustzaak die tegen het bedrijf is aangespannen door het Amerikaanse ministerie van Justitie.  

“Er zijn veel dingen die Eric Schmidt heeft gedaan door de jaren heen die zeer zorgwekkend zijn. Hij, en veel andere mensen die bij Google betrokken zijn, waaronder de beste futurist van Google, zoals hij zichzelf beschrijft, Ray Kurzweil, zijn zeer grote voorstanders van wat vaak transhumanisme wordt genoemd, deze overtuiging dat het het lot van het menselijk ras is. het hoogtepunt van de menselijke evolutie, te combineren met machines en de dood te verslaan.

Schmidt is een persoon die zich zeker zo voelt en een hechte band had met Kurzweil. Nu heeft hij de leiding over de moderniseringsinspanningen van de overheid op het gebied van kunstmatige intelligentie.

Het is heel, heel verontrustend, vooral als je kijkt naar veel van de moderniseringsplannen van het leger die volgend jaar van start gaan, met een ongekende rol voor kunstmatige intelligentie en het richten en markeren van mensen die soldaten vervolgens zullen neerschieten met deze augmented reality-helmen het Pentagon heeft gekocht.

Het is veel van de Orwelliaanse surveillancestructuur die we zien uitgerold, of het nu via Warp Speed ​​is of door HHS onder het mom van COVID-19-respons, het lijkt zeker aanzienlijk aan te sluiten bij plannen die zijn ontwikkeld door mensen zoals Schmidt voor de modernisering van de Amerikaanse regering zelf, met name de nationale veiligheidsstaat.

En ik denk echt niet dat het veel toeval is dat die twee dingen samen gebeuren. “

Antitrustzaak tegen Google kan hen daadwerkelijk ten goede komen

Wat betreft de antitrustzaak tegen Google die eind oktober 2020 door de DOJ werd aangespannen, betwijfelt 4 Webb dat dit het bedrijf zal schaden. Ze vermoedt zelfs dat Google, net als de Rockefellers ‘Standard Oil, opgebroken wil worden om uit te kunnen breiden naar andere markten.

“De regering kon eruit zien alsof ze daadwerkelijk iets aan Standard Oil deden, maar eigenlijk wilde Standard Oil worden opgebroken. Dat stelde de familie Rockefeller in staat hun invloed uit te breiden en te reiken … tot ver buiten olie.

Ze raakten bijvoorbeeld betrokken bij het volledig opnieuw maken van de westerse geneeskunde … en bij het vormgeven van wat we nu kennen als Big Pharma … Dus ik denk dat het interessant is dat dit nu met Google gebeurt, en dat het alleen gericht is op het zoekmonopolie van Google, namelijk waarmee Google begon.

Maar sindsdien is het bedrijf van Google veel verder gegaan dan zoeken en staan ​​ze klaar om een ​​grote rol te spelen in bijvoorbeeld aankomende gezondheidsinitiatieven. Ik denk dat ze klaar zijn om hun tentakels uit te breiden, om die metafoor te gebruiken, in veel meer verschillende sectoren, ver buiten hun zoekmachine.

Dus misschien zouden mensen publiekelijk gerustgesteld worden als ze denken: ‘Oh ja, Google is afgebroken en opgebroken door de overheid’, terwijl ze in werkelijkheid niet meer geven om hun monopolie op zoeken, en ze zijn al te groot falen. Ik denk eerlijk gezegd dat aan het eind van de dag veel van deze antitrust-houding tegenover Google, ik niet echt weet of het ergens toe zal leiden, ” zegt ze.

Data is de nieuwe olie

Webb wijst er ook op dat de toekomst van Google wordt verzekerd door zijn centrale en steeds groeiende rol in datamining. Google zal gloednieuwe biologische gegevens verzamelen via het aanstaande Warp Speed-bewakingssysteem en in september 2020 werkte Google samen met het Pentagon om voorspellende diagnostiek voor kanker te ontwikkelen met behulp van AI, die ze ook willen uitbreiden naar andere ziekten, waaronder COVID-19 .

“Er is een grote druk om een ​​almachtig algoritme voor kunstmatige intelligentie te creëren om veel van de functionaliteit mogelijk te maken die ze willen opleggen in slimme steden en deze andere initiatieven die ze hebben ontwikkeld.

Om dat te doen, hebben ze toegang tot gegevens nodig. Daarom hebben we de afgelopen jaren gehoord dat data de nieuwe olie is. Het vloeit terug in deze race om het beste AI-algoritme te ontwikkelen. Dit is erg zorgwekkend als je kijkt naar de doelstellingen van de National Security Commission over AI’s.

Ze zeggen dat de enige manier om de wereldwijde militaire hegemonie van de VS, en ook de economische hegemonie, in stand te houden, is door meer gegevens dan welke van de staten van hun tegenstanders dan ook van Amerikanen te verzamelen om een ​​beter AI-algoritme te kunnen ontwikkelen voordat China hetzelfde kan doen.

Dat zeggen deze zeer machtige en invloedrijke organisaties. En als je echt naar hun documenten kijkt, zeggen ze in wezen dat er een totaal nieuwe manier van leven van de Amerikanen moet komen om dat soort gegevensextractie uit een kleinere populatie dan de Chinese bevolking te vergemakkelijken.

Er moeten bijvoorbeeld meer gegevens per Amerikaanse burger worden verzameld om de sprong voorwaarts van de kunstmatige intelligentie van China te vergemakkelijken. Er is dus veel om je zorgen over te maken, maar ik denk dat veel mensen hebben geweigerd om naar deze commissies en instellingen te kijken en naar hun denkproces …

En waar ze heen gaan is nergens goed. Het wijst in wezen op tirannie in een technocratisch systeem dat niet eens door mensen wordt bestuurd. Het wordt bestuurd door een algoritme dat door de mens is gemaakt.

Dus het is duidelijk dat het een blik wormen is dat ze proberen te openen, en de mensen die hierachter zitten, of het nu het leger en de inlichtingendiensten zijn, als ze in volledige geheimhouding werken, zoals in Warp Speed, zijn ze historisch gezien niet goed genoeg. goed … Historisch streven ze meedogenloos hun eigen ambities na ten koste van de Amerikaanse belangen. Het is zeker de moeite waard om al deze dingen te overwegen. “

Bioterror-voorspellingen

Op basis van haar onderzoek vermoedt Webb dat er waarschijnlijk vóór april 2021 een nieuwe fase zal komen in de COVID-19-pandemie, een soort bioterroristische gebeurtenis.

“Ik heb niet veel redenen om optimistisch te zijn over de plannen daar. Als je kijkt naar de mensen die de coronaviruscrisis voorspelden voordat deze plaatsvond, waren zij ook meteen gepositioneerd om te profiteren van die crisis toen deze zich aandiende. Bill Gates zei bijvoorbeeld in april dat de coronaviruscrisis Pandemic 1 is, en dat deze zal worden gevolgd door Pandemic 2, wat … een bioterroristische gebeurtenis zou zijn.

En de manier om op deze pandemie 2 te reageren, zou zijn door dezelfde soorten voorbereidingen te treffen die u zou doen voor bioterrorisme. Dat komt rechtstreeks van Bill Gates … Gates heeft [ook] vaak … gesproken over de noodzaak om internationale veiligheid, dwz het buitenlands beleid van de VS, samen te voegen met gezondheidsbeveiliging, zoals hij het noemt, en in wezen de oorlog tegen terreur samen te voegen met een oorlog tegen bioterreur. “

Ze wijst erop dat Event 201, gehouden door Gates, het World Economic Forum en Johns Hopkins in oktober 2019, een nieuw coronavirus omvatte. Was het echt toeval dat 10 weken later een nieuwe uitbraak van het coronavirus plaatsvond?

‘Dark Winter’ – Het signaal voor een anthrax-gerelateerd evenement?

Een eerdere pandemie-oefening op tafelblad werd gedaan in juni 2001. De simulatie, genaamd “Dark Winter”, voorspelde belangrijke aspecten van de daaropvolgende miltvuuraanvallen in 2001. Tijdens het laatste presidentiële debat verklaarde de Democratische kandidaat, Joe Biden, dat de VS op weg is naar een “donkere winter” – een ongebruikelijke uitdrukking die vragen opriep bij sommige commentatoren.

Daarvoor getuigde het voormalige hoofd van de Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) voor het Congres en zei dat deze winter de “donkerste winter” in de moderne geschiedenis van de VS zou worden. Op de een of andere manier lijken veel plannen eigenlijk van tevoren te worden gesignaleerd, als je scherp genoeg bent om de signalen op te pikken. Interessant genoeg, met betrekking tot de referentie “Dark Winter” en zijn antrax-verband:

“Het Johns Hopkins centrum voor gezondheidsbeveiliging heeft een zusterorganisatie bij UPMC (University of Pennsylvania Medical Center), het UPMC Center for Biosecurity, in Pennsylvania. Ze proberen momenteel, onder het mom van onderzoek naar coronavirusvaccins, miltvuur te fuseren met het coronavirus-spike-eiwit. Ze proberen hetzelfde te doen voor mazelen.

Dat zijn in wezen winst van functiestudies. De persoon die hun centrum voor vaccinonderzoek bij UPMC runt, is een groot voorstander van deze winst van functiestudies. En toen er een moratorium voor functiewinst was, was hij de meest uitgesproken tegenstander en hield hij al deze gesprekken met regeringsfunctionarissen over hoe het moest worden opgeheven.

Wat heel vreemd is aan wat er bij UPMC gebeurt, is dat ze in het begin van het jaar klaar waren om te produceren wat gemakkelijk het eerste coronavirusvaccin had kunnen zijn, een COVID-19-vaccinkandidaat, maar het gebruikte traditionele en geteste vaccinatiemethoden die al op de markt …

Vreemd genoeg, nadat dat wat krantenkoppen had gehaald … UPMC ontving veel geld van CEPI [de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations], die natuurlijk wordt gesteund door Gates, en zodra dat geld was ontvangen, werd die kandidaat-vaccinatie stilletjes geschrapt, en in plaats daarvan waren deze experimenten om mazelen samen te voegen met het coronavirus-spike-eiwit, en vervolgens miltvuur samen te voegen met datzelfde spike-eiwit.

‘Dark Winter’ betekent misschien niet veel voor het reguliere Amerikaanse publiek, maar het betekent zeker iets voor de nationale veiligheidsgemeenschap als ze horen dat die term op tv wordt rondgegooid. En dan heb je Bill Gates die zegt dat er na de coronavirus-pandemie een bioterreuraanval zal plaatsvinden.

Je hebt ook de Raad van Europa, een zeer invloedrijke en elitaire denktank in Europa, die zegt dat coronavirus gevolgd zal worden door bioterrorisme. Hooggeplaatste voormalige CIA-functionarissen [zeggen het ook]. Veel van de mensen die betrokken zijn bij Dark Winter in het industriële bioverdedigingscomplex, dat is ontstaan ​​na de miltvuuraanvallen in 2001, zeggen allemaal hetzelfde.

We moeten echt naar deze mensen gaan luisteren. Natuurlijk hebben ze van tevoren een verhaal dat ze creëren, vergelijkbaar met de Dark Winter 2001-oefening zelf, die aanvankelijk beweerde dat de miltvuuraanvallen werden gepleegd door Irak in samenwerking met Al-Qaeda. En zie, het is terug te voeren tot het Amerikaanse leger (bij Ft. Detrick), dus het kwam duidelijk niet uit Irak of Al-Qaeda.

Wat je nu hebt, zijn pogingen om hetzelfde verhaal te vertellen over wie de schuld krijgt voor gebeurtenissen die in de toekomst komen. Ze hebben het met opzet opgezet, zou ik zeggen, zodat mensen, wanneer de gebeurtenis plaatsvindt, ontvankelijker zijn voor die vooraf bepaalde verhalen over deze specifieke crisis en niet meteen beginnen af ​​te vragen wat er had kunnen gebeuren.

Ze willen in wezen dat deze evenementen plaatsvinden. Ze willen de angst aanwakkeren, en dan willen ze gemakkelijk heel snel iets de schuld geven voordat er echt grondig onderzoek kan plaatsvinden. Dat is wat we zagen in de nasleep van 11 september en ook in de nasleep van de miltvuuraanvallen van 2001. “

Wees voorbereid, maar niet bang

Als je het interview in zijn geheel beluistert, heb je een goed idee waarom ik zo onder de indruk ben van Webbs onderzoeksvaardigheden. Het is belangrijk om geïnformeerd te worden over wat er werkelijk gebeurt, zodat je niet capituleert voor de angst die ze in ons willen doordringen.

Het is een angstig publiek dat de technocratische elite in staat stelt de toekomst te dicteren en onze persoonlijke vrijheden weg te scheuren. Het is de angst die tirannie laat bloeien. Bedenk dat er meer van ons zijn dan er zijn. Maar genoeg van ons moeten bereid zijn om op te staan ​​en nee te zeggen, we zullen dit plan niet accepteren.

Op een ander niveau kunt u door op de hoogte te zijn van het plan van tevoren plannen voor uw eigen veiligheid en beveiliging, zodat u niet in paniek rondrent als er iets gebeurt. Zoals het oude gezegde luidt: “Van tevoren worden gewaarschuwd, is van tevoren worden gewapend.”

Om meer werk van Webb te vinden, ga je naar haar website, unlimitedhangout.com . Je kunt haar video’s ook vinden door in Bitchute te zoeken, en ze heeft haar eigen podcastkanaal genaamd Unlimited Hangout op Rokfin.com . Warp Speed-rapportage is ook te vinden op thelastamericanvagabond.com . Op dit moment is Webb ook nog op Twitter @_whitneywebb .Comments

comments