Trump TV

Trump TV

15 november 2020 0 Door Indignatie redactie

Het geplande tv-netwerk van Trump zou uitzendingen naar nieuwe diepten brengen. Hier is een idee van de verschrikkingen die het in petto kan hebben …

Er gaan geruchten dat Donald Trump, eenmaal uit het Witte Huis, een nieuw tv-station zal lanceren dat belooft net zo jammerlijk bevooroordeeld te zijn als zijn MSM-rivalen. Een snelle blik in een kristallen bol onthult een deel van de waanzin die zou kunnen wachten.

Donald Trump heeft de presidentsverkiezingen blijkbaar verloren aan Joe Biden, althans dat is wat de zogenaamd welwillende, onbevooroordeelde en alwetende televisienetwerken me vertellen.

De vernedering van de president door te verliezen van een vervallen Washington-strijdros als Biden wordt nog nijpender door het feit dat Fox News, de zogenaamd trouwe mediamagnaat van Trump, hem abrupt de rug heeft toegekeerd. Fox ging zelfs zo ver om Arizona , een staat die nog steeds in geschil is, vroeg op de verkiezingsavond voor Biden te bellen , ondanks dat andere ‘liberale’ netwerken dit weigerden.

In de nasleep van het verraad van Fox, denkt Trump ongetwijfeld: “Et tu, Rupert?”

Net zoals Trump zijn zinnen had gezet op het winnen van het presidentschap nadat hij publiekelijk werd vernederd door schroeiende grappen die op zijn kosten werden verteld door president Obama tijdens het White House Correspondents ‘Dinner in 2011, zo gaan de geruchten dat hij zijn woede op Rupert Murdoch en Fox zal richten vanwege hun opruiende verkiezingsverraad door het starten van zijn eigen tv-netwerk, Trump TV.

Velen zullen de spot drijven met dit idee, maar het onderschatten van Trump is hoe hij in de eerste plaats het Witte Huis won. De waarheid is dat Trump TV barst van de kijkcijfers.

Lees ook:  OPINIE Het Britse systeem wordt "gehackt" (nu zelfs door de regering)

Ik weet zeker dat Trump zijn oude vriend, de bloederige Bill O’Reilly, zou kunnen overtuigen om uit zijn gedwongen pensionering voor The O’Reilly Factor 2.0 te komen, en de sycophant Sean Hannity en de dronken oorlogvoerende rechter Jeanine zou kunnen overtuigen om op het Fox-schip sluit je aan bij Trump TV.

Maar wat Trump TV tot een kijkcijfergoudmijn zou maken, is dat het ongetwijfeld TNN zou worden… het Trump Nepotism Network.

Ivanka Trump en haar man met een leeg pak Jared Kushner zouden zeker de leiding krijgen over de dagelijkse activiteiten van Trump TV en de line-up van het netwerk vullen met Trumpiaans nieuws, entertainment en realityshows die de meest opwindende line-up in kabeltelevisie geschiedenis.

De jongste zoon van Donald Trump, Baron Trump, zou bijvoorbeeld kunnen schitteren in een reboot van Silver Spoons , waarin hij de rol speelt die Ricky Schroder in de jaren 80 beroemd maakte.

Baron zou ook zijn teen in het stinkende moeras van reality-tv kunnen steken met Livin ‘in Slytherin, een show die de ups en downs van het leven van de Draco Malfidus-look-a-like beschrijft terwijl hij naar Zweinstein ging en in Zwadderich House woonde.

De moeder van Baron, en de huidige vrouw van Trump, Melania, zouden de hoofdrol kunnen spelen in een Oost-Europese reboot van Desperate Housewives , en ook de hoofdattractie kunnen zijn van de op hol geslagen reality-hit Almost Real Housewives van Mar-a-Lago.

Lees ook:  Kan de VS 'terugkeren naar normaal' na Trump en COVID-19?

De eerstgeboren zoon Donald Trump Jr. en zijn vriendin Kimberly Guilfoyle zouden The Screaming Hour – Brought to You by Meth Amphetamine kunnen organiseren, waar het vreemde stel onsamenhangend Trumpiaanse gemeenplaatsen schreeuwt totdat ze flauwvallen.

Guilfoyle, de strakke verleidster die de voormalige echtgenote is van de gouverneur van Californië Gavin Newsome en een eenmalige Fox News-brandweerman die werd ontslagen wegens seksuele intimidatie , zou ook haar eigen spelshow kunnen hebben met de titel Shameless, waarin ze matig beroemde mannen uitkiest om te slapen met om wanhopig vast te houden aan enige vorm van relevantie.

De intellectueel uitgedaagde Eric Trump zou zijn eigen kookprogramma kunnen organiseren dat een kruising zou zijn tussen The Great British Bake Off en Fear Factor , getiteld Eric Trump Eats His Own Boogers, waar Paul Hollywood ongelovig toekijkt terwijl de domme Eric zijn eigen snot opslokt. .

De enige Trump-nakomeling die geen show op Trump TV zal hebben, zal de arme Tiffany Trump zijn, maar in overeenstemming met haar status als minst favoriete kind zal ze, Assepoester-stijl, bij het netwerk in de schoonmaakdiensten werken.

Door uit de Trump-familie naar zijn administratie te gaan, ontstaan ​​ook enkele beoordelingsmogelijkheden.

Er zou het Kellyanne en George Conway Variety Hour kunnen zijn, waar, net als Sonny en Cher op crack, het minst favoriete stel van Amerika en hun aandacht zoekende tienerdochter, Claudia, zouden kunnen kibbelen en een storing hebben tussen muzikale nummers en komische sketches.

Lees ook:  Britse politie herinnert ons eraan waarom we weerstand moeten bieden aan de machtsgrepen van de regering

Anthony Scaramucci zou 10 minuten kunnen hosten met de Mooch, wat 10 minuten zou duren – een minuut voor elke dag dat hij werkte als de communicatiedirecteur van Trump. Scaramucci zou de 10 minuten besteden aan het proberen uit te zoeken op welke manier de politieke wind waaide en vervolgens de juiste laarzen likken.

Vice-president Mike Pence zou zijn eigen kunsttentoonstelling kunnen organiseren die zou lijken op het oude PBS-programma The Joy of Painting van de wildharige Bob Ross , behalve dat Pence’s versie The Joy of Ass-Kissing zou zijn. Pence en zijn vrouw Karen zouden ook kunnen schitteren in een remake van Will and Grace .

De grootste trekpleister van Trump TV zou natuurlijk The Donald zelf zijn.

In tegenstelling tot Fox, CNN en MSNBC, die ooit met veel plezier Trump’s bizarre sterrenkracht melkten om hun eigen kijkcijfers te verbeteren, maar nu eigenlijk weigeren zijn toespraken te verbergen of er midden in een zin van weg te snijden, zal Trump TV met trots alle hondsdolle van The Donald rally’s en tirades in hun geheel.

En het grappigste aan mijn ingebeelde versie van Trump TV? Als dit idiote netwerk ooit daadwerkelijk uit de lucht komt, zal het net zo veel journalistieke integriteit hebben als de neppe, met vlag zwaaiende dwazen bij Fox en de verraderlijke, leugenachtige, schijnheilige clowns op CNN en MSNBC.

Comments

comments