Fox controleert feiten van Trump en eigen gastheren van kiezersfraude

Fox controleert feiten van Trump en eigen gastheren van kiezersfraude

16 november 2020 0 Door Indignatie redactie

“Zulke ongegronde en valse beweringen zijn een belediging voor de duizenden verkiezingsfunctionarissen en arbeiders in het hele land die we hebben gezien dat ze zich 24/7 inzetten om eerlijke en vrije verkiezingen voor ons allemaal te garanderen,” zei Eric Shawn van Fox News.

No Title

Trump ain’t gonna like this from Fox… https://t.co/IO2vv6kJQN pic.twitter.com/wtQAXuBl8b

Terwijl Trump blijft zeuren over de manier waarop sommige ankers van Fox News hem hebben bedekt tijdens de presidentsverkiezingen van 2020, noemde een anker zondag zijn beweringen over wijdverbreide kiezersfraude ongegrond, vals en een ‘belediging voor duizenden verkiezingsfunctionarissen’.

No Title

This is why @FoxNews daytime and weekend daytime have lost their ratings. They are abysmal having @alfredenewman1 (Mayor Pete of Indiana’s most unsuccessful city, by far!) on more than Republicans. Many great alternatives are forming & exist. Try @OANN & @newsmax, among others! https://t.co/ewHE8GBRNy

Zoals Justin Baragona van de Daily Beast opmerkte , controleerde Eric Shawn niet alleen de president, maar ook de consequente onzin van veel van zijn collega’s over de kwestie.

Eerder op zondag gebruikte Maria Bartiromo haar programma op Fox Business om de ongegronde beschuldiging te promoten dat software die in kiezersystemen werd gebruikt, Trump-stemmen ruilde voor Biden-stemmen, maar in tegenstelling tot veel van de primetime-hosts van het netwerk, probeerde Shawn Fox-kijkers recht te zetten.

Na het lezen van de verklaring van het softwarebedrijf waarin de beschuldigingen werden ontkend, rapporteerde Shawn het actuele nieuws over het onderwerp.

“Aanklagers zeggen dat elke aantijging van kiezers of verkiezingsfraude grondig zal worden onderzocht. En als de oplossing er was, als er iets mis was, dan weten we dat, ”zei de gastheer.

Shawn sloot zijn rapport af met een definitieve verklaring over het gebrek aan “bewijs van enige wijdverbreide kiezersfraude” en voegde eraan toe dat valse beschuldigingen een “belediging” zijn voor de hardwerkende verkiezingsfunctionarissen in het hele land.

“Verkiezingsfunctionarissen in het hele land staan ​​erop vanaf vandaag, er is geen bewijs van enige wijdverbreide fraude die de uitkomst van de presidentsverkiezingen beïnvloedt, dat er niet met onze kostbare democratie is geknoeid”, zei Shawn, eraan toevoegend: “En dat dergelijke ongegronde en valse beweringen zijn een belediging voor de duizenden verkiezingsfunctionarissen en arbeiders in het hele land, van wie we hebben gezien dat ze zich 24/7 inzetten om eerlijke en vrije verkiezingen voor ons allemaal te garanderen. “

Lees ook:  Is het einde van Europa zoals we nu kennen voorbij?

Comments

comments