DE CORONA NOODWET (DICTATUUR) VAN RUTTE EN CO

DE CORONA NOODWET (DICTATUUR) VAN RUTTE EN CO

20 november 2020 0 Door Indignatie redactie

Rutte en Co hebben het eindelijk voor elkaar; de Coronawet, ook wel bekend als de Spoedwet, is door het parlement goedgekeurd, en uiterlijk 1 december zullen de zogenaamde nieuwe regels echt wet worden. Daarmee verdwijnt gelijktijdig een behoorlijk stuk van onze vrijheid. Al de noodmaatregelen van de laatste maanden zijn nu tot een wet omgevormd, en dit geeft ministers machtsmiddelen waar iedere dictator van droomt. Natuurlijk schuift men naar voren dat het allemaal maar tijdelijk zal zijn, en dat de Tweede Kamer veel meer betrokken zal worden als eerder het plan was. Maar dat zijn allemaal rookgordijnen, want eigenlijk hoeven ministers nergens meer toestemming voor te vragen. Als het in het belang van de ‘volksgezondheid’ is, en ‘ter bestrijding van een pandemie’, mag eigenlijk alles. In de laatste weken is men druk bezig geweest om de nog aanwezige juridische gaatjes dicht te stoppen. Of men hier in is geslaagd, zullen we later in de rechtbanken merken. Maar zelfs als die gaatjes er zijn, zullen ze ook weer worden gedicht. Een ontluikende dictatuur laat zich moeilijk afstoppen.

Het klopt dat de Coronawet is afgezwakt in vergelijking met het eerdere voorstel, en er wordt beweerd dat er meer parlementaire controle zal zijn. Maar niemand kan zich aan de indruk onttrekken dat Rutte en zijn kompanen, eigenlijk toch hebben gekregen wat ze willen. Machtsuitoefening werkt verslavend, en de huidige bewindslieden, samen met hun collega’s in het buitenland, hebben de smaak te pakken. Onder de Corona wet kunnen hele sectoren van de economie en het maatschappelijk leven door ministers zonder overleg gesloten worden. Ook is het mogelijk om beroepen te verbieden. Verder zullen de niet werkzame, maar schadelijke mondkapjes verplicht worden gesteld in openbare binnenruimtes. Mensen die weigeren, krijgen een boete van 95 euro. Om dit mogelijk te maken wordt een deel van de grondwet buiten werking gesteld. Daar zwijgt men over, maar het is wel een feit. En hier zal het niet eindigen. In veel landen geldt de verplichting ook in de open lucht. Hoe lang nog voordat ook Rutte hier toe besluit als de wet er eenmaal is?

Lees ook:  N95-maskers verkopen over de hele wereld als mensen overal paniek over de Coronavirus-pandemie

Het is interessant om te zien hoe deze mondkapjesplicht tot stand eerst gekomen. In het voorjaar wilde niemand binnen de overheid iets van mondkapjes, beter bekend als de muilkorf, weten of horen. Ze werkten niet en konden een vals gevoel van veiligheid geven. Uiteindelijk bleek dat men deze positie alleen in nam omdat de mondkapjes schaars waren, en een discussie over het aanschafbeleid vermeden moest worden. Een politieke beslissing dus. Nog in de zomer was in de pers te lezen dat er volgens Rutte in Nederland geen mondkapjesplicht zou komen, terwijl zo’n verplichting in het openbaar vervoer al bestond. Dan was er ook nog de mislukte verplichting in de grote steden. Maar achter de schermen werd er al hard aan de Coronawet gewerkt, die deze verplichting juist wel mogelijk zou maken. Toen kwam in de herfst het dringende advies om in openbare binnenruimtes mondkapjes te dragen. Interessant hierbij is het commentaar van de RIVM, dat liet weten nog steeds weinig in de mondkapjes te zien. Van Dissel liet er geen gras over groeien en zei dat het advies van hem niet had gehoeven. Hij maakte duidelijk dat het geen medische, maar een politieke beslissing was geweest. Daar is ie dus weer. Nu komt dan toch wel de verplichting, waar Rutte in de zomer nog over had gelogen. Samengevat kunnen we vaststellen dat in deze hele zaak politieke beslissingen de doorslag hebben gegeven, niet de medische noodzaak.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe globalisten willen dat de mensen overal de muilkorf dragen om gehoorzaamheid te oefenen. En Nederland sluit zich daar dus nu bij aan. Dat dit later is gebeurd dan in andere landen komt door het feit dat onze grondwet meer bescherming bood dan elders. Deze bescherming is nu dus door Rutte en zijn mini dictators vernietigd. We zeiden het al eerder; het laatste kledingstuk dat Nederlanders verplicht moesten dragen was de Jodenster. Ook hierover wordt gezwegen, maar de route die is ingeslagen is duidelijk. De overheid weet dat mondkapjes de gezondheid van de drager beschadigen en virussen niet tegenhouden. Toch komt nu de verplichting, waaruit we alleen maar kunnen concluderen dat de overheid de Nederlandse bevolking moedwillig, en gebruikmakend van leugens en verdraaiingen, in gevaar brengt. In de uiterste consequentie kan dit als verraad aan het eigen volk worden gezien. Medische problemen bestrijdt je met medische beslissingen en kunde. Gebruik je politieke beslissingen die het tegendeel bewerkstelligen, heb je een andere agenda. Dan wordt zo’n regering een gevaar voor de vrijheid en ons recht op zelfbeschikking.

Lees ook:  The War on Christmas, Covid Edition

Het is overal zichtbaar dat de heersers de smaak van het verbieden en verplichten nu pas goed te pakken hebben. Geen alcohol verkoop meer na 20.00 uur in de avond, en verplicht in quarantaine als de onbetrouwbare PCR test aangeeft dat je positief bent. Binnenkort zal ook het testen en de vaccinatie naar alle waarschijnlijkheid verplicht worden. En dan is er natuurlijk nog het vuurwerk verbod. Een van de meest belachelijke maatregelen die de mini dictators hebben verzonnen. Na een bijna oorlogsjaar mag er met Oud en Nieuw niet eens vuurwerk worden afgestoken. Zogenaamd om de zorg te ontlasten. Diezelfde zorg waar de regering een schaarste aan beschermende kleding liet ontstaan, en diezelfde zorg die nog steeds geen structurele betere betaling heeft ontvangen, ondanks het feit dat de Tweede Kamer een PVV motie aannam die dit regelde. Betalen wil Rutte niet, maar een alibimaatregel zoals een vuurwerkverbod kan er natuurlijk wel af.

Overigens heeft dit verbod maar deels iets met de zorg te maken. De overheid zoekt al jaren na een mogelijkheid om van het traditionele Oud en Nieuw vuurwerk af te komen. Men durfde het steeds niet aan, omdat handhaving bijna ondoenlijk was. Nu hoopt men dat Corona het handhaven wel mogelijk zal maken. Zo gaat weer een van onze tradities naar de knoppen. Natuurlijk wordt er gezegd dat het eenmalig is, maar dat zal de zoveelste leugen zijn. Immers de globalisten willen van alle tradities af om onze identiteit te ondermijnen, en daar holt Rutte vrolijk achteraan. Er is intussen al een behoorlijk gat geslagen; geen Sinterklaas intocht, Zwarte Piet natuurlijk al helemaal niet, geen carnaval, en ook van de Pasen bleef dit jaar weinig over. Wat zal het volgende zijn? Een verbod op Kerstbomen omdat de dennennaalden vogelgriep verspreiden, en geen oliebollen meer omdat ze slecht voor het klimaat zijn? Eigenlijk hoeven we nergens meer van op te kijken, want het wordt alleen maar gekker. We hebben het steeds gezegd, en de bewijzen stapelen zich nu op; Corona wordt misbruikt om de globalisten agenda door de drukken en de Nieuwe Wereldorde te vestigen. En dat betekend dat alle tradities moeten verdwijnen. In plaats hiervan zullen een paar multi religieuze feesten komen, die niemand iets zeggen, maar waar de islamisten zich in ieder geval niet aan hoeven te ergeren. Zo blijft er een koud, kil en grijs Europa over.

Lees ook:  Kabinet wil overtreders quarantaineplicht bestraffen met boete van 435 euro

Toch kan het ook anders lopen. De volkeren hebben nog steeds de macht om de globalisten te stoppen. Als we de Coronawaanzin aan de kant schuiven, de massamigratie stopzetten, en de confrontatie met de overheid niet schuwen, zijn nog alle opties open. Maar dan moeten we ons zelf nu organiseren. Het is nog niet te laat om terug te slaan, en te weigeren om nog langer naar de overheid te luisteren. Hetzelfde geldt voor de gelijkgeschakelde pers. We hebben nog wat tijd, maar de klok tikt.Comments

comments