TECHNOFASCISME Ja, verkiezingsfraude is echt. En het is een langdurige traditie aan beide zijden van het gangpad

TECHNOFASCISME Ja, verkiezingsfraude is echt. En het is een langdurige traditie aan beide zijden van het gangpad

22 november 2020 0 Door Indignatie redactie

Terwijl beschuldigingen van verkiezingsfraude bijna twee weken na de verkiezingen van 2020 blijven ronddraaien, beginnen de contouren van een gegalvaniseerde tweedelige heersende klasse in Amerika zich te manifesteren in de nasleep van de ondergang van de democratie.

De Amerikaanse democratie is in het ongewisse nadat de langverwachte, betwiste verkiezingen eindelijk zijn uitgekomen. Meer dan een week verwijderd van 3 november, geven Democraten en Republikeinen hun eigen versie van de gebeurtenissen, terwijl een blitzkrieg van de bedrijfsmedia probeert om toestemming te verkrijgen voor Joe Biden als verkozen president in ware Guaidó-stijl. Trump speelt de slechterik, verscholen in het Oval Office, terwijl zijn kabinetsfunctionarissen zwakke juridische uitdagingen opwerpen die geen oplossing bieden voor wezenlijke kwesties van verkiezingsfraude en die dienen om de impasse te verlengen en de spanning voor de grote finale op te bouwen.

Ondanks bewijs van fatale kwetsbaarheden die ten grondslag liggen aan de elektronische steminfrastructuur van de Verenigde Staten die de systemen in het hart van het democratische proces blootstellen aan massale verkiezingsfraude, is een groot deel van het Amerikaanse publiek zich niet bewust van de omvang van het probleem en hoe verkiezingsresultaten kunnen gemakkelijk worden gemanipuleerd zonder een spoor achter te laten.

De stuntelige incompetentie van de Trump-regering biedt dekking voor de machinaties van het Amerikaanse establishment, die meer genuanceerde onafhankelijke berichtgeving tot in detail heeft onthuld. Rekening houdend met de opzettelijke voorbereidingen die voor deze specifieke gebeurtenis zijn getroffen, compleet met oefeningen op tafel  en de oprichting van nieuwe federale agentschappen en programma’s  sinds het begin van de presidentiële race van 2016, is het duidelijk dat de verkiezing van 2020 was bedoeld als een kans om fundamenteel transformeren de Amerikaanse politieke moloch, in combinatie met de voortdurende wereldwijde economische reset.

Een verklaring  die afgelopen donderdag werd vrijgegeven door de directeur van een van de nieuwste agentschappen, belast met het toezicht op de cyberbeveiligingsinfrastructuur in de Verenigde Staten, beweerde dat er “geen bewijs […] was dat een stemsysteem was verwijderd of stemmen verloren, stemmen veranderde of in hoe dan ook gecompromitteerd. ” Chris Krebs, het hoofd van de Cybersecurity & Infrastructure Security Agency (CISA), sprak  de door Trump aangestelde voorzitter van de Federal Election Commission (FEC) rechtstreeks tegen, die vorige week tegen de conservatieve outlet Newsmax zei  dat er zeker kiezersfraude plaatsvond.

Internet pesters

Een deel van de missie van het Cybersecurity & Infrastructure Security Agency is gericht op het verzekeren van naleving van DHS-dictaten rond verkiezingsbeveiligingsprotocollen. Het zelfstandige federale agentschap onder toezicht van het Department of Homeland Security werd opgericht twee jaar nadat een gênant incident met DHS plaatsvond tijdens de algemene verkiezingen van 2016, toen de toenmalige staatssecretaris van Georgië, nu gouverneur Brian Kemp, aankondigde dat cyberaanvallen op zijn stemsystemen was getraceerd  naar de federale wetshandhavingsinstantie.

In 2020 met CISA stevig op zijn plaats, DHS’ cybersecurity divisie implementeerde een ‘ 4/7 oorlog ro OM ’ naar ogenschijnlijk waken tegen verkiezing hacken. CISA’s Krebs, een voormalig directeur cybersecurity beleid bij Microsoft, leidde de inspanning om “monitor een netwerk van kiesstelsel elke staat tegelijkertijd ingedrukt totdat elke stem wordt geteld,” volgens  naar News Nation , die werd toegestaan om een cameraploeg in de operatie in te brengen Fort Meade , Maryland.

In de aanloop naar de verkiezingen van 2020 waren er overal in de Amerikaanse media waarschuwingen over Russische en Iraanse cyberstrijders die de verkiezingswedstrijd te lijf gingen. Ernstige waarschuwingen voor een existentiële bedreiging van de democratie door buitenlandse actoren die nooit zijn uitgekomen, werden aangewend om nieuwe veiligheidsmaatregelen te implementeren in samenwerking met de particuliere sector. Krebs voerde het excuus aan voor een opvallend afwezige horde Euraziatische hackers, dat Amerika’s vijanden ervoor kozen “deze verkiezingen uit te zitten” in een recent artikel in de New York Times  .

Lees ook:  Miljarden voor India: Merkel geeft rijkelijk Duitse rijkdommen weg in het buitenland

Feit is dat noch Rusland, noch Iran in de buurt van het niveau van toegang hebben tot het Amerikaanse verkiezingssysteem als het handjevol particuliere bedrijven dat deel uitmaakt van een elektronisch stemmachinekartel, dat momenteel meer dan 92% van de verkiezingsmarkt in de Verenigde Staten controleert.

Je hebt niet echt een keuze

In een productieve tijd van draconische overheersing door de regering, was een van de minder bekende stukken wetgeving die door de regering-Bush werd voorgesteld de Help America Vote Act ( HAVA ), aangenomen door een door de Republikeins gecontroleerd Huis en een unanieme stemming door een door de Democraten geleide Senaat. in december 2001. Het wetsvoorstel werd 11 maanden later in de wet ondertekend en “versnelde de volledige automatisering van de Amerikaanse verkiezingen enorm”, aldus Jonathan Simon, een voorstander van verkiezingsintegriteit en auteur van “Code Red, Computerized Election Theft and The New American Century, ”In een interview met MintPress .

Simon beschrijft de wortel-en-stok-aanpak van de wetgeving om staten ertoe aan te zetten technologieën zoals touchscreen-stemsystemen bekend als DRE’s over te nemen, die later werden vervangen door barcodesystemen of BMD’s, die ‘volledig ontbraken in cyberveiligheidsvoorzieningen om het steeds meer verborgen proces te beschermen het promootte. ” Onder de auteurs van het wetsvoorstel bevindt zich niemand minder dan de huidige senaatsleider en Republikeinse koning, Mitch McConnell, die  het recht van Trump heeft verdedigd om de verkiezingsresultaten aan te vechten zonder zich tot een bepaald resultaat te verplichten.

“Als, zoals werd beweerd”, vervolgt Simon, “HAVA het stemmen gemakkelijker zou maken en zo de opkomst zou verhogen, zoals we vandaag duidelijk kunnen zien, was dat beslist geen GOP-doel, zeker niet van een tacticus als McConnell.” De partijdige motivaties die Simon aan HAVA toeschrijft, zijn duidelijk genoeg en, zoals hij opmerkt, hadden ook voor de democraten duidelijk moeten zijn. Maar het argument dat het Amerikaanse liberale establishment geen flauw idee had van de gevolgen, geeft geen verklaring voor de eigen uitstapjes van de Democraten naar het dicht bij elkaar gehouden universum van elektronische stemsystemen.

stemmen

Stemmachines vullen de zaal voor vroeg stemmen in de State Farm Arena in Atlanta, 12 oktober 2020. Brynn Anderson | AP

Een week geleden liet FOX Anchor Maria Bartiromo terloops aan het licht komen  dat Sidney Powell, de stafchef van House Speaker Nancy Pelosi, lobbyist was geworden  voor Dominion Voting Systems – een van de weinige bedrijven die een hecht kartel van elektronisch stemmen onderhouden systemen, die samen 92% van de verkiezingsmarkt controleren. Desalniettemin valt het marktaandeel van Dominion in het niet bij ES&S; het grootste bedrijf voor verkiezingsstemmachines in de Verenigde Staten en waarvan de “onderaannemers die de daadwerkelijke programmering, het onderhoud en de distributie doen” worden gecontroleerd door politieke bondgenoten van de GOP, aldus Simon.

Lees ook:  Jeffrey Epstein aanklager Jennifer Araoz klaagt Ghislaine Maxwell, 3 Epstein-stafleden aan

Het geruzie dat deze bedrijven aangaan om electorale markten van elkaar te stelen, en de onafscheidelijke politieke problemen die dergelijke dynamiek kan veroorzaken, was volledig zichtbaar in Louisiana vlak voor de tussentijdse verkiezingen van 2018 toen de democratische gouverneur, John Bel Edwards,  een $ 95 miljoen dollar annuleerde. contract dat aan Dominion was gegund nadat concurrent ES&S een klacht had ingediend over het aanbestedingsproces. Edwards werd door zijn Republikeinse staatssecretaris beschuldigd van het kiezen van de kant “met zijn politieke maatjes over verkiezingsveiligheid”, wat in tegenspraak is met de heersende opvattingen van een pure partijdige verdeeldheid over deze kwestie.

Fatale kwetsbaarheden

Deskundigen aan beide zijden van de politieke kloof geven toe dat zowel kiezersfraude als verkiezingsfraude met aanzienlijke frequentie voorkomen sinds de komst van elektronische stemmachines. Naast Dominion en ES&S domineren slechts vijf andere bedrijven deze ruimte: Tenex, SGO / Smartmatic, Hart InterCivic, Demtech en Premier (voorheen Diebold).

Vrijwel allemaal zijn ze beschuldigd van manipulatie van het aantal stemmen of andere onregelmatigheden in verband met hun systemen. Hart werd bijvoorbeeld beschuldigd  van het omdraaien van stemmen (de praktijk om de stemmen van de ene kandidaat naar de tegenstander te wisselen) in Texas. Dominion kwam ook problemen tegen in de staat Lone Star toen zijn systemen niet konden worden  gecertificeerd vanwege toegankelijkheidsproblemen.

“Veel van de apparatuur die wordt gebruikt om stemmen op te nemen en te tellen”, legt Jonathan Simon uit, “is ofwel uitgerust met een modem, waardoor het zeer kwetsbaar is voor interferentie op afstand, of is geprogrammeerd met het gebruik van andere computers dan die met internet zijn verbonden, waardoor de wijziging van geheugenkaarten en code die wordt uitgevoerd in machines op districtsniveau (zoals BMD’s, DRE’s of optische scanners) of centrale tabulators. ”

Voorbeelden van deze gevaarlijke zwakheden werden onderzocht in een recente video die werd  gepubliceerd door een zelfbenoemde nationale veiligheidsprofessional, L.Todd Wood , waar conservatieve verkiezingsbeveiligingsexpert, Russ Ramsland, zijn bevindingen uit een forensische analyse van een kiezerslogboek van meer dan 1000 pagina’s opsplitst. uit het centrale tabelleringscentrum van Dallas County gehaald in de nasleep van de tussentijdse verkiezingen van 2018.

Ramsland identificeerde gevallen van stemmen die werden vervangen in 96 districten, een buitensporig aantal “updates” van de database en andere ernstige onregelmatigheden die wijzen op manipulatie van het aantal stemmen en die neerkomen op verkiezingsfraude. Zijn meest explosieve aantijging ging over claims van realtime stemruil tijdens de gouvernementele verkiezingen van 2019 in Kentucky, waar Ramsland beweert dat duizenden stemmen die oorspronkelijk voor de Republikeinse kandidaat waren gegeven, live werden geruild op een CNN-uitzending en toegevoegd aan het aantal van de Democratische kandidaat, Andy Beshear, die uiteindelijk de verkiezingen zou winnen.

Ramsland beweerde ook dat de verkiezingsgegevens van die race werden opgeslagen op een server in Frankfurt, Duitsland voordat ze door de centrale tabulatiedatabase werden gefietst, die automatisch synchroniseert met de nummers die aan televisiekijkers worden getoond. Deze server is de afgelopen dagen aangevallen door Trump-supporters en herhaald door Rudy Giuliani in zijn podcast  op vrijdag, toen hij beweerde ook direct bewijs te hebben van verkiezingsfraude.

Hoewel het voor de leek praktisch onmogelijk is om de complexiteit te ontrafelen die ten grondslag ligt aan de versleuteling en cloudtechnologieën die ten grondslag liggen aan het huidige verkiezingssysteem in de Verenigde Staten, kunnen maar weinigen twijfelen eraan dat de overgang naar een digitaal stemsysteem de laatste overblijfselen van controle van de gewone Amerikaanse burger wegneemt. had in een eens participatieve oefening van democratie.

Lees ook:  Het aantal coronavirus-sterfgevallen in China is hoger dan 2.200 omdat het aantal uitbraken in de gevangenis toeneemt

Gevraagd of democratie zelfs onder dergelijke omstandigheden kan bestaan, verwijst Simon naar een voorspelling die hij deed in “CODE RED”, waarin hij voorspelt “een onverbiddelijke vooruitgang naar waar we nu zijn: het publieke vertrouwen is uitgehold, de verliezers maken wilde aantijgingen, niemand kan om iets te bewijzen, [en] iedereen wordt wakker met het besef dat ons verborgen geautomatiseerde proces voor het tellen van stemmen geen op bewijzen gebaseerde resultaten oplevert. ”

Spook Charade

Giuliani’s beloften van klokkenluiders die naar voren komen om de dag voor de MAGA-menigte te redden en de verkiezingen af ​​te blazen, zullen waarschijnlijk niets opleveren, aangezien deze schertsvertoning alleen maar dient om de weg vrij te maken voor de heersende klassen, die hun greep op de macht consolideren. en rijkdom met verbijsterende snelheden dankzij de bijzondere voordelen die hun worden verleend door de pandemische protocollen. Echte bewijzen van verkiezingsfakery zijn te wijdverbreid om als onderdeel van een nationale discussie te confronteren, omdat dat de positie van de politici die afhankelijk zijn van een vervalst systeem en de machtige belangen die hen beheersen, zou bedreigen.

Met de uitersten van het Amerikaanse politieke spectrum die oplichten in dieprode en blauwe tinten, zal alles wat uit de as tevoorschijn komt niet lijken op veel dat eraan voorafging, en ongeacht de verkiezingsresultaten gaat Amerika’s onverbiddelijke opmars naar het technofascisme gewoon door.

Werkelijke kiezers- en verkiezingsfraude vindt plaats bij elke nationale Amerikaanse verkiezing en komt even vaak voor bij staats- en gemeenteraadsverkiezingen. Van het splitsen van stemmen tot het onderdrukken van kiezers tot directe manipulatie van verkiezingsresultaten, beide politieke partijen hebben zich het electorale proces toegeëigend om meer dan eens te liegen en bedriegen.

Maar met de komst van digitale stemsystemen zullen zelfs de schandalen die we altijd veel te laat lijken te horen uit het zicht verdwijnen. Het eenvoudigste aspect van democratie – stemmen – verdwijnt achter een gordijn van enen en nullen dat alleen technocratische lakeien kunnen terugtrekken. Trump, die zoals Jeff Daniels in “The Purple Rose of Cairo” van het reality-tv-scherm werd geplukt en opgenomen in de nationale wedstrijd voor het hoogste ambt in het land, zal daar niets aan veranderen.

Uit openbaar beschikbare FBI-documenten  blijkt dat de zittende president sinds het begin van de jaren tachtig een FBI-informant is en dat zijn opkomst naar het hoogste ambt in het land niet het geval was van een onbezonnen, onafhankelijke miljardair die besloot zich kandidaat te stellen voor president om “Make America Great Again”. ” De langdurige banden van Donald Trump met de zeer “diepe staat” waar veel van zijn trouwste aanhangers van overtuigd zijn dat hij aan het ontmantelen is, onthullen tenslotte feitelijk een factieoorlog tussen de heersende klasse achter de schermen.

Met een president die zo diep mogelijk is, als er iets is dat we kunnen wegnemen van de afgelopen vier jaar en de laatste paar dagen sinds de verkiezingen, is het dat de over-the-top partijdigheid van het Amerikaanse establishment een list is geweest om verbergen het feit dat ze verenigd zijn in het voeren van een klassenoorlog als nooit tevoren.

Comments

comments