Je hebt aan een partij als ‘GroenLinks’ helemaal niets

Je hebt aan een partij als ‘GroenLinks’ helemaal niets

23 november 2020 0 Door Indignatie redactie

Ophef over de ‘nummer 9‘ op de lijst van kandidaten voor de Tweede Kamer-verkiezingen van ‘GroenLinks‘. De dame in kwestie is overtuigd ‘Moslima‘, en ze onderhoudt contacten met de ‘Moslim Broederschap‘. Wat ik niet begrijp aan die ophef, dat is dat nagenoeg elke politieke partij in Nederland zich het vuur uit de sloffen loopt voor die ‘Moslim Broederschap‘, en enthousiast de oorlogen steunt die tot doel hebben die organisatie in landen als Libië, Syrië en Irak aan de macht te helpen. Zelfs Israël trekt nu alles uit de kast om dat voor elkaar te krijgen, met verse bombardementen op Syrische doelen, na een historische vrede met Saoedi Arabië en andere ‘Moslim Broederschap‘-geïnspireerde landen in het Midden-Oosten.

GroenLinks‘ is, vanaf de oprichting, een ‘polder-partij’ bij uitstek. Het was een fusie van gestaalde Stalinisten van de CPN, ‘Blote Libertairen‘ van de PSP, die de aandacht trokken door een naakte vrouw met een koe in het Nederlandse weidelandschap op de verkiezingsposter af te beelden, waarbij één van de kamerleden pleitte voor de erkenning van het leed dat pedoseksuelen werd aangedaan, en de ‘Gutmensch-Christenen‘ van de PPR. Die ‘Allemansvriend‘ staat al vele jaren vooraan als er ergens terroristen verdedigd dienen te worden. Zonder het terrorisme zelf openlijk in de armen te sluiten, want dat is ‘electoraal‘ niet handig. Maar ze sieren zich met een blik op de ‘individuele vrijheid‘ waar je alle kanten mee op kan, behalve de goede.

Het is de ‘Soros-partij‘ bij uitstek, en ze zijn onontbeerlijk bij het bevorderen van de ‘Big Reset‘. Maar op andere momenten zetten ze zich weer af tegen de ‘Corporaties‘ en het ‘Grote Geld‘. Het oogt bij uitstek opportunistisch, maar dat geldt hooguit voor een enkeling binnen die partij. De aanhang is vooral ‘verward‘. Een gezellige familie vol ‘gekke typetjes‘ die door elkaar heen roepen, en die graag ‘mee willen doen‘. Dromend van een idyllische ‘Groene‘, leider-loze wereld waarin iedereen ‘zichzelf‘ kan zijn in de ‘Safe-Space‘ van ‘Politiek Correcte‘ taalgebruik, en zwaar leunend op ‘Social Shaming’, via de mobilisatie van lynch-groepen die ‘foute mensen‘ aanvallen die lak hebben aan dat sprookje, en die een man een man noemen, en een paard een paard. En die zonder bewijs niet te bewegen zijn om de ‘Groene Illusie‘ in de armen te vliegen.

Lees ook:  Europese Commissie dringt aan op massale hervestiging van migranten

Op zich zie ik wel waarom de ‘Moslim Broederschap‘ daar wel iets in ziet, want ‘GroenLinks‘ is zeker geen gevaar voor hen, maar juist een warm pleitbezorger voor het verstrekken van subsidies aan alles wat de ‘Broederschap‘ nodig heeft. ‘Groen‘ is ook hun kleur. En ‘verwarde‘ mensen die aanslagen plegen of met messen lopen te zwaaien wijzen ze daar ook niet de deur. En als je deel uitmaakt van ‘GroenLinks‘ mag je zonder mondkapje of ‘social distancing‘ samenkomen op de Dam om ‘blanken‘ uit te maken voor ‘racisten‘, en gehakt te maken van een traditioneel kinderfeest, waar ze in die kringen helemaal niks mee hebben.

Als het juist uw partij is, maak ik u geen persoonlijk verwijt. Op zich is een ‘allemansvriend‘ een prettiger persoon dan zo’n ‘azijnpisser‘ die complete groepen buiten de deur zet, omdat ze niet deugen. Pas als je de ‘waan-van-de-dag‘ uit het oog verliest, en je krijgt zo’n ‘lynch-mob‘ over je heen, begrijp je dat een wat meer inhoudelijke discussie en een ‘moreel kompas‘ wellicht toch te prefereren zijn. En dat je mensen wel ruimte moet bieden om ‘zichzelf‘ te zijn, maar niet als die ‘zelf‘ anderen op basis van de kleur van hun huid, hun geslachtskenmerken, hun seksuele voorkeur, of religie of visie op de toekomst identificeert als iemand die bestreden moet worden, en die niet meer mee mag praten.

Lees ook:  Begint een nieuwe wereldorde? Voor de eerste keer zijn de VS / VK wereldwijd geïsoleerd

De ‘allemansvriend‘ is bij uitstek de ideale gastheer voor de ‘activist‘. De ‘allemansvriend‘ kan geen ‘nee‘ zeggen, en laat zich plukken tot er niks meer te halen valt. ‘Jij nog een kopje subsidie? Positief-discriminatie koekje erbij?‘ En voordat u mij verkeerd begrijpt, spreek ik hier ook geen oordeel uit over mevrouw Bouchallikht, het gewraakte lid op de lijst. Waar haar eigen tolerantie haar tot sierraad is, waardoor ze zich oprecht helemaal thuisvoelt bij ‘GroenLinks‘, ‘Allemansvrienden-onder-elkaar‘, zie ik haar niet als een bedreiging voor de Nederlandse samenleving. En past ze ook prima bij die partij. Het gaat om de ‘Verkeerde Vrienden‘ die meeliften. Van cynische miljardairs, tot terroristen, en bezoekers van ‘Klimaatconferenties‘ die in privé-vliegtuigen arriveren, en keihard liegen over de ‘maatregelen‘ en ‘producten‘ die ze aanbevelen.

Samenvattend zeg ik dus dat je niks hebt aan een partij als ‘GroenLinks‘ als je niet van het ‘Klimaat-kastje’ naar de ‘Identiteitsmuur‘ wil rennen als een ‘Kip-zonder-Kop‘, om ergens tot de slotsom te komen dat je de verkeerde meesters hebt gediend, of een mes in je rug, of een bom op je hoofd te krijgen van een ‘Verkeerde Vriend‘.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Lees ook:  Zweden: Is liberalisme beter dan uitsluiting?

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments