Maak kennis met deze belachelijke persoon Emily Murphy

Maak kennis met deze belachelijke persoon Emily Murphy

23 november 2020 0 Door Indignatie redactie

Maak kennis met Emily Murphy , de door Trump aangestelde beheerder van de General Services Administration en de belangrijkste reden waarom verkozen president Joe Biden zijn toevlucht heeft genomen tot het vragen van supporters om geld om zijn presidentiële overgang te financieren.

De GSA is een grote bureaucratische entiteit die verantwoordelijk is voor het soepel laten functioneren van andere federale agentschappen; van het beheren van kantoorruimte tot het verbeteren van technologie en het bijhouden van gegevens. De federale wet schrijft voor dat het hoofd van de GSA een brief van “bevestiging” moet uitgeven waarin hij de winnaar van de presidentsverkiezingen erkent voordat het presidentiële overgangsproces kan beginnen. Met andere woorden, alleen Murphy heeft de macht om de overwinning van Biden te onderschrijven en de toegewezen federale fondsen vrij te maken die nodig zijn om de overgang op gang te brengen. Met die fondsen heeft het Biden-team toegang tot belangrijke informatie en briefings tijdens de lame-duck-periode van president Trump , waardoor een soepele machtsoverdracht mogelijk is tijdens de inauguratie.

Er is maar één probleem: Murphy, een lafaard, heeft de brief nog niet uitgegeven.

Huisdemocraten hebben een eigen brief uitgegeven waarin ze Murphy’s passiviteit beschuldigen van ‘ernstige gevolgen’ en het vermogen van de aankomende Biden-regering om de covid-19 pandemie aan te pakken, belemmeren. Ondertussen ontkent het Witte Huis dat Murphy druk heeft uitgeoefend om de verificatie achterwege te laten, Murphy’s vrienden huilen naar de media over hoe Murphy vastzit tussen een rots en een harde plek (geef me een pauze), en Biden schreeuwt voor geld op Twitter in een beweging die is misschien net zo noodzakelijk als bootleg.

No Title

Here’s the deal: Because President Trump refuses to concede and is delaying the transition, we have to fund it ourselves and need your help.If you’re able, chip in to help fund the Biden-Harris transition. https://t.co/apJMrdpoSS

Deze presidentiële overgang van GoFundMe kan elk moment worden beëindigd als Murphy, een trouwe Republikein, haar hoofd uit haar reet trok en een ruggengraat kreeg. Maar het lijkt erop dat haar hoofd redelijk comfortabel is, heel erg bedankt. De Washington Post meldt dat Murphy “nog steeds niet heeft bepaald” wanneer ze Biden tot de schijnbare winnaar zal verklaren.

Murphy, een trouwe Republikein die de president drie jaar geleden heeft benoemd, weegt elke dag haar opties af, maar weigert te zeggen op welk feit of welke ontwikkeling ze wacht. Ze heeft de agentschappen verteld dat de eerste stap in de machtsoverdracht, die miljoenen dollars zou vrijgeven en Biden toegang zou geven tot de regering, nog enkele weken zou kunnen duren.

[…]

Murphy zou verschillende mijlpalen overwegen die haar een politiek comfortniveau zouden geven door Biden tot president-elect te verklaren. Ze zou kunnen optreden nadat de staten de stemresultaten hebben afgerond. (Vanaf vrijdag waren er 15 gecertificeerd.) Of ze kon wachten tot het kiescollege 14 december bijeenkomt. Dat was de tijdlijn die de GSA uit het Clinton-tijdperk koos om de winnaar te bepalen na de uitspraak van het Hooggerechtshof in Bush v. Gore in 2000, hoewel de overwinningsmarge van Biden veel doorslaggevender is dan de 537 stemmen die in Florida op het spel stonden.

Als haar baas ongegronde beweringen blijft doen dat de verkiezingen van hem zijn gestolen, zou Murphy kunnen wachten tot het Congres de stemmen op 6 januari telt.

Een anonieme bron vertelde de Post dat Murphy “niet ontrouw wil zijn aan de administratie die haar heeft aangenomen”. Sorry, maar … tik-tock, zus.


Ander nieuws: de afvloeiing van de Senaat in Georgië verandert in een enorme rotzooi voor de Republikeinse Partij.

Vrijdag kondigde staatssecretaris Brad Raffensperger , na een hertelling over de gehele staat, aan dat de verkozen president Joe Biden de traditioneel rode staat Georgia won en 12.670 meer stemmen kreeg dan president Trump. Deze realiteitscheck zal er echter waarschijnlijk alleen voor zorgen dat Raffensperger meer misbruik krijgt van Republikeinse complottheoretici in het hele land en de eigen Republikeinse senatoren van Georgië, Kelly Loeffler en David Perdue . De twee riepen meer dan een week geleden op tot het aftreden van Raffensperger in een stap die waarschijnlijk vooral bedoeld was voor de verzoening van Trump. Maar het spookbeeld van Trump bij de essentiële verkiezingen leidt tot ruzies tussen partijen die de Republikeinen meer pijn doen dan helpen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  SCHANDE: Maxima 1,3 miljoen euro aan snoepreisjes: Rutte LIEGT over kosten koning en Maxima

No Title

The Governor of Georgia, and Secretary of State, refuse to let us look at signatures which would expose hundreds of thousands of illegal ballots, and give the Republican Party and me, David Perdue, and perhaps Kelly Loeffler, a BIG VICTORY…

De Atlanta Journal-Constitution meldt dat “in de tweede ronde, de democratische kandidaten Jon Ossoff en Raphael Warnock vertrouwen op een rivaliserende partij die in wanorde is verwikkeld.”

Van AJC :

De meesten uitten privé hun vrees dat de GOP-oorlog, samen met de valse beweringen van fraude van Trump, het risico loopt om onafhankelijke kiezers te vervreemden die doorgaans Republikeins stemmen maar dit jaar de kant van Biden kozen. Slechts een handvol voormalige gekozen functionarissen zou openlijk over hun zorgen spreken.

“Ik ben bezorgd dat iedereen zo bang is om Trump te beledigen dat het hen ervan weerhoudt zich te kunnen concentreren op de taak die voor ons ligt, namelijk het winnen van de Senaat,” zei Allen Peake, een voormalige staatswetgever van de GOP uit Macon.

[…]

De voormalige Amerikaanse vertegenwoordiger Lynn Westmoreland riep Raffensperger en andere overheidsfunctionarissen op om de ongefundeerde aantijgingen van fraude krachtiger aan te pakken, anders riskeren meer Georgiërs die “hun hand opsteken en zeggen: ‘Waarom stemmen?’ ‘

Wat dan ook. Laat ze vechten.


  • Over de verkiezingen in de Georgia Senaat gesproken … Vice-president Mike Pence doet nog steeds alsof Trump nog vier jaar in functie komt:

No Title

With President @realDonaldTrump, @KLoeffler and @Perduesenate, we will always stand with the amazing men and women of Law Enforcement and we will always BACK THE BLUE! pic.twitter.com/M6ACvGZjjF

  • Pardon?

No Title

Inbox: Gov. Andrew Cuomo will receive an international Emmy award, “in recognition of his leadership during the Covid-19 pandemic and his masterful use of television to inform and calm people around the world.”

  • Senator Mitt Romney zei wat dingen:

No Title

pic.twitter.com/S3kFsIRGmi

  • Misschien was dat spul dat over Rudy Giuliani ‘s gezicht liep geen haarverf. [ New York Times ]
  • Acteur Edward Norton heeft enkele theorieën over Trump. [ People ]

No Title

I’m no political pundit but I grew up w a dad who was a federal prosecutor & he taught me a lot & I’ve also sat a fair amount of poker w serious players & l’ll say this: I do not think Trump is trying to ‘make his base happy’ or ‘laying the groundwork for his own network’…

  • De zeer pro-life rechter van het Hooggerechtshof, Amy Coney Barrett, hielp een man ter dood te veroordelen. [ SCOTUS-blog ]
  • Kyle Rittenhouse is vrijgelaten. [ NBC News ]


Lees ook:  Trump bereidt de weg voor op een totalitaire dictatuur - maar we kunnen hem tegenhouden

Comments

comments