Sidney Powell blijkbaar te krankzinnig voor het volkomen krankzinnige bod van Trump om de verkiezingen te betwisten

Sidney Powell blijkbaar te krankzinnig voor het volkomen krankzinnige bod van Trump om de verkiezingen te betwisten

23 november 2020 0 Door Indignatie redactie

Het juridische team van Trump heeft aangekondigd dat het de banden met Sidney Powell verbreekt, een van de vele volledig losgeslagen advocaten die de leiding hebben genomen bij het betwisten van de verkiezingsresultaten van 2020 .

Het nieuws kwam in een verklaring van Trump-advocaten Rudy Giuliani en Jenna Ellis op zondagavond, slechts een paar dagen nadat Powell een volledig off-the-rails persconferentie had gehouden waarin ze beweerde dat Hugo Chávez een hand had gehad bij de ontwikkeling van onze stemtechnologie. ( false ), en stond erop dat “enorme hoeveelheden” stemmen voor Trump waren “weggegooid” ( ook niet waar ).

“Waar we hier echt mee te maken hebben, en met de dag meer ontdekken, is de enorme invloed van communistisch geld via Venezuela, Cuba en waarschijnlijk China in de inmenging in onze verkiezingen hier in de Verenigde Staten”, zei Powell in de pers van donderdag. evenement.

False, false, false!

Zoals Vice News vrijdag meldde , weerspiegelde veel van Powells toespraak populaire QAnon-samenzweringstheorieën, met name haar valse beweringen over Dominion Voting Systems , een bedrijf dat stemmachines maakt voor Amerikaanse verkiezingen. Het is niet verwonderlijk als je bedenkt dat Powell in het verleden niet verlegen is geweest om haar steun voor QAnon te tonen, prominente QAnon-accounts te retweeten, QAnon-hashtags te gebruiken en op een QAnon YouTube-show te verschijnen. Powell is ook de advocaat van de voormalige nationale veiligheidsadviseur Michael Flynn, die QAnon heeft omarmd nadat zijn aanhangers hem een ​​avatar van hun beweging hadden gemaakt.

Lees ook:  Groot-Brittannië, land van thee en foltering

Natuurlijk heeft Trump zelf veel QAnon-theorieën gepromoot en weigerde hij de samenzweringstheorie in de kern van de groep te verwerpen , die stelt dat een kliek van Satan-aanbiddende democraten een wereldwijde kring van kinderhandel leidt.

Dus hoewel ja, het lijkt erop dat Powell is ontslagen uit het juridische team van Trump omdat haar complottheorieën een tikje te krankzinnig waren voor de nationale televisie – zelfs Fox News ‘Tucker Carlson heeft zoveel gesuggereerd – zijn ze echt zo  veel krankzinniger dan de uitgangspunt van het proberen om een lange-verrekend verkiezingen te stelen met nul bewijs van verkiezingsfraude of vals spel?Comments

comments