Trump’s oude opmerkingen over een kalkoen dat weigert een ‘eerlijke verkiezing’ toe te staan, komen terug om hem te achtervolgen

Trump’s oude opmerkingen over een kalkoen dat weigert een ‘eerlijke verkiezing’ toe te staan, komen terug om hem te achtervolgen

23 november 2020 0 Door Indignatie redactie

Er is altijd de tweet. En een kalkoen. Sinds de jaren tachtig (niet de jaren veertig, zoals algemeen wordt aangenomen ), heeft de president elke Thanksgiving gratie verleend aan een kalkoen. Het is een rare, barbaarse traditie als je er maar een seconde over nadenkt, maar Thanksgiving ook. In ieder geval!

In 2018 verleende Donald Trump gratie aan twee vogels, erwten en wortelen, op basis van de resultaten van een online peiling. “De winnaar van deze stemming werd bepaald door eerlijke en open verkiezingen op de website van het Witte Huis. Dit was een eerlijke verkiezing, ‘ zei hij tot een licht tot niet-bestaand gelach op het gazon van de Rose Garden. “Helaas weigerden wortelen toe te geven en eisten een hertelling, en we vechten nog steeds met wortelen. En ik zal je vertellen, we zijn tot een conclusie gekomen: wortelen, het spijt me je te moeten vertellen, het resultaat is niet veranderd. Het is jammer voor wortelen. ” Hmm, dit hele “weigeren om een ​​eerlijke verkiezing toe te geven” klinkt bekend …

No Title

FLASHBACK: In 2018, President Trump attacked Carrots the turkey for refusing to concede he had lost the vote on the White House turkey pardon contest.”This was a fair election… unfortunately, Carrots refused to concede and demanded a recount.” pic.twitter.com/MzcackiDwd

Voor het geval je je afvraagt: er werd verondersteld dat erwten en wortelen “nog in leven waren vanaf november 2019”, in tegenstelling tot de kans van Trump om een ​​tweede ambtstermijn te dienen. De rituele kalkoenen van dit jaar zijn Corn and Cob, die in een busje van Iowa “naar Washington DC worden gereden, maar zodra ze aankomen, begint de viering. De kalkoenen krijgen een rode loper welkom in een chique hotel. Ze hebben hun eigen kamer, grenzend aan hun verzorger ”, aldus WQAD . “Met Thanksgiving zullen ze 19 weken zijn en elk ongeveer 42 pond wegen.”

Als je Team Cob niet bent, heb je het mis.

No Title

Which turkey should President Trump pardon at this year’s National Thanksgiving Turkey Pardoning Ceremony-Corn or Cob?

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments