Wereldwijd vaccinpaspoort is vereist voor reizen

Wereldwijd vaccinpaspoort is vereist voor reizen

24 november 2020 0 Door Indignatie redactie

Over de hele wereld is er aanzienlijke weerstand tegen de verplichte vaccinatie tegen COVID-19, maar zelfs als het vaccin ‘vrijwillig’ wordt, zal het weigeren om het te nemen ernstige gevolgen hebben voor mensen die van hun vrijheid genieten.

VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

  • Gedwongen vaccinatie is een essentieel onderdeel van het plan om het wereldwijde economische systeem te ‘resetten’ en het leven zoals we dat kennen voor altijd te veranderen. Nu worden wereldwijde vaccinpaspoorten ingevoerd, en het is slechts een kwestie van tijd voordat de vaccinatiestatus een voorwaarde zal zijn om te reizen
  • CommonPass is een digitaal “gezondheidspaspoort” -raamwerk dat is geïnitieerd door The Commons Project, het World Economic Forum en The Rockefeller Foundation
  • Wanneer u uw testresultaat of vaccin krijgt, worden die gegevens geüpload naar een app op uw mobiele telefoon. De app genereert een streepjescode die vervolgens wordt gescand op de luchthaven, bij het inchecken in het hotel en overal waar verificatie van de vaccinstatus noodzakelijk wordt geacht
  • Het CommonPass digitale vrijgavesysteem wordt momenteel getest door United Airlines op vluchten tussen Londen en Newark, en Cathay Pacific op vluchten tussen Hong Kong en Singapore
  • In een witboek van april 2020 legde The Rockefeller Foundation een strategisch kader uit dat duidelijk bedoeld was om deel uit te maken van een permanente toezichts- en sociale controlestructuur die de persoonlijke vrijheid en keuzevrijheid ernstig beperkt.

Over de hele wereld is er aanzienlijke weerstand tegen de verplichte vaccinatie tegen COVID-19, maar zelfs als het vaccin ‘vrijwillig’ wordt, zal het weigeren om het te nemen ernstige gevolgen hebben voor mensen die van hun vrijheid genieten.

Maandenlang hangt het schrijven aan de muur: gedwongen vaccinatie is een essentieel onderdeel van het plan om het mondiale economische systeem te ‘resetten’ en het leven zoals we het kennen gaandeweg voor altijd te veranderen. Nu worden in feite wereldwijde vaccinpaspoorten ingevoerd, en het is slechts een kwestie van tijd voordat de vaccinatiestatus een voorwaarde zal zijn om te reizen.

Hoe vrijwillig is het als u het COVID-19-vaccin moet hebben als u ooit het land – of misschien zelfs de staat – waarin u leeft, op enig moment in de rest van uw leven wilt verlaten?

CommonPass

CommonPass 1 is een digitaal ‘gezondheidspaspoort’-raamwerk geïnitieerd door The Commons Project, het World Economic Forum en The Rockefeller Foundation, die tijdens de eerste week van juli 2020 meer dan 350 leiders uit de publieke en private sector in 52 landen bijeenbrachten om een gemeenschappelijk kader “voor veilige heropening van grenzen” over de hele wereld. Het voorgestelde kader omvat het volgende:

  1. Elk land moet zijn criteria voor gezondheidsscreening publiceren om het land binnen te komen met behulp van een standaardformaat op een gemeenschappelijk raamwerk
  2. Elk land moet vertrouwde faciliteiten registreren die COVID-19-laboratoriumtests uitvoeren voor reizen naar het buitenland en vaccins toedienen die zijn vermeld in het CommonPass-register
  3. Elk land accepteert de status van gezondheidsscreening van buitenlandse bezoekers via apps en services die zijn gebouwd op het CommonPass-framework
  4. Patiëntidentificatie moet worden verzameld op het moment van monsterafname en / of vaccinatie volgens een internationale standaard
  5. Het CommonPass-framework zal worden geïntegreerd in de vlucht- en hotelreserverings- en incheckprocessen

Uiteindelijk zal het CommonPass-framework worden geïntegreerd met reeds bestaande persoonlijke gezondheidsapps zoals Apple Health en CommonHealth. Als u wilt reizen, wordt uw persoonlijke gezondheidsdossier geëvalueerd en vergeleken met de toelatingseisen van een land, en als u hier niet aan voldoet, wordt u doorverwezen naar een goedgekeurde test- en vaccinatielocatie.

Een schermafbeelding van de video illustreert het algemene idee van hoe dit allemaal zal werken. Wanneer u uw testresultaat of vaccin krijgt, worden die gegevens geüpload naar een app op uw mobiele telefoon. De app genereert een barcode die vervolgens wordt gescand op de luchthaven, bij het inchecken van het hotel en overal waar verificatie van de vaccinstatus noodzakelijk wordt geacht.

vaccin

Dat de Rockefeller Foundation een van de drie oprichters van CommonPass is, hoeft niemand te verbazen, aangezien ze er in feite de basis voor hebben gelegd in hun whitepaper van 21 april 2020 2 ‘Nationaal COVID-19-testactieplan – Strategische stappen om onze werkplekken te heropenen en onze gemeenschappen. ”

Dat witboek schetste een strategisch kader dat duidelijk bedoeld is om deel uit te maken van een permanente bewakings- en sociale controlestructuur die de persoonlijke vrijheid en keuzevrijheid ernstig beperkt.

Het waarschuwt ook dat de privacy moet worden afgeschaft, en stelt dat “sommige privacyproblemen moeten worden weggelaten voor een besmettelijk agens dat zo virulent is als COVID-19 …”. Het door The Rockefeller Foundation voorgestelde volgsysteem vereist ook toegang tot andere medische gegevens, die vertelt ons dat het systeem naast het volgen van COVID-19-gevallen nog een aantal andere toepassingen zal hebben.

Wereldwijd volgen begint

Dit digitale vrijgavesysteem wordt momenteel getest door United Airlines 3 op vluchten tussen Londen en Newark, en Cathay Pacific op vluchten tussen Hong Kong en Singapore. 4 Zoals gerapporteerd door Tott News, 15 november 2020: 5

“Vrijwillige reizigers die landden op Newark Liberty International Airport met vlucht 15 van United Airlines vanaf London Heathrow gebruikten de CommonPass-gezondheidspas op hun mobiele telefoon om hun COVID-19-status te documenteren en deze bij het ontschepen te delen met het personeel van de luchtvaartmaatschappij.

Ambtenaren van de Amerikaanse douane en grensbescherming en de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) namen de CommonPass-demonstratie in Newark waar … De transatlantische proef volgde op een succesvolle proef met CommonPass op een Cathay Pacific-vlucht van Hongkong naar Singapore op 6 oktober.

Paul Meyer, CEO van The Commons Project, zegt dat naar verwachting na de eerste tests CommonPass zal worden uitgerold op andere routes, inclusief internationale reizen van en naar Australië …

We zien nu de beginfasen van een wereldwijd volgsysteem dat zal worden gekoppeld aan de gezondheidsstatus van elk individu… Dit is altijd de agenda geweest. Track en trace; identificeer de ongewenste dingen door middel van misleiding. “

CommonPass is een tandwiel in het grote resetwiel

Zoals uitgelegd in ” Wat u moet weten over ‘de grote reset’ “, wordt de huidige pandemie gebruikt als een rechtvaardiging voor waarom we de wereldeconomie moeten resetten en moeten verschuiven van kapitalisme en vrij ondernemerschap naar een nieuw systeem van technocratie.

Lees ook:  Het Duitse Grondwettelijk Hof gaat de EU slopen

Het woord “technocratie” wordt nooit gebruikt door echte technocraten, let wel. In plaats daarvan praten ze over de Grote Reset en de vierde industriële revolutie, waarvan de moeren en bouten neerkomen op transhumanisme. In de afgelopen jaren werd dit plan een “nieuwe wereldorde” of “één wereldorde” genoemd. Al deze termen verwijzen echter naar een agenda die hetzelfde uiteindelijke doel heeft.

Het is een plan dat decennia in de maak is. Uiteindelijk is het doel om de wereld te monitoren en te controleren door middel van technologisch toezicht. Het is een wereldregering geleid door zelfbenoemde elitairen; daarom roept het op tot de totale ontmanteling van het politieke systeem, inclusief de Amerikaanse grondwet. Ook landsgrenzen zijn voorbestemd om te worden uitgewist.

Duurzame digitale financiering

Technocratie is een op hulpbronnen gebaseerd economisch systeem. Daarom spreekt het World Economic Forum over het creëren van “duurzame digitale financiering” 6, een op koolstof gebaseerde economie en handel in koolstofkredieten. 7 Zoals uitgelegd op haar website: 8

“Digitale financiering verwijst naar de integratie van big data, kunstmatige intelligentie (AI), mobiele platforms, blockchain en het internet der dingen (IoT) in de levering van financiële diensten. Duurzame financiering verwijst naar financiële diensten die criteria op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur (ESG) integreren in de bedrijfs- of investeringsbeslissingen.

Gecombineerd kan duurzame digitale financiering profiteren van opkomende technologieën om gegevens te analyseren, investeringsbeslissingen te stimuleren en banen te creëren in sectoren die een overgang naar een koolstofarme economie ondersteunen. “

Deze nogal onschuldig klinkende definities verbergen een ware intentie die mensen tot in hun kern zou choqueren, als ze het volledige plaatje zouden zien. Professor Klaus Schwab, oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum, heeft verklaard dat de vierde industriële revolutie “zal leiden tot een versmelting van onze fysieke, digitale en biologische identiteit”, compleet met implanteerbare microchips die je gedachten kunnen lezen. 9

Dit klinkt niet langer zo vergezocht als je bedenkt dat technocratie social engineering vereist om te werken. Het vereist totale bewaking. Het vereist dat elke persoon gebonden is aan de digitale matrix – fysiek, mentaal en financieel – zodat ze niet kunnen rebelleren.

Om meer te weten te komen over de geschiedenis en intentie achter technocratie, kunt u de boeken van Patrick Wood, ” Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation ” 10 en ” Technocracy: The Hard Road to World Order ” lezen. 11

Het plan om de mensheid te ontmenselijken

Wanneer wereldleiders het nu hebben over ‘beter terug bouwen’ en verhalen spinnen over een utopie waarin de mensheid geen negatieve invloed meer heeft op het milieu, hebben ze het eigenlijk over de overgang naar een wereld waarin de mensheid niet langer vrij is. om een ​​van de dingen te doen die we eerder hebben gedaan en waar we doorgaans van genoten.

CommonPass is een tandje in dit Great Reset-plan. Het is de beginfase van massale tracking en tracing, onder het mom van het beschermen van iedereen tegen infectieziekten. Wees gerust, het zal niet beperkt zijn tot COVID-19. De pandemie is slechts de rechtvaardiging om deze radicale nieuwe manier van leven in te luiden.

De wereldwijde lockdowns maken ook deel uit van dit plan. Je hebt misschien artikelen gezien die mijmerden over hoe waterwegen en lucht opklaarde terwijl iedereen wekenlang binnen bleef. Wie weet hebben we in de toekomst misschien wel een rollende lockdown om naar uit te kijken – periodieke huisarrestaties omwille van het milieu, zo niet om de laatste uitbraak te voorkomen.

Ondertussen scheiden sociale afstand en het dragen van een masker ons van onze medemens, demoraliseert en ontmenselijkt het ons en maakt het ons alleen, angstig en angstig, wat ons weerhoudt om logisch na te denken en verzetsinspanningen met anderen te coördineren. Voeg daar een sterk bevooroordeelde media en draconische censuur aan toe, waarbij de opperheren van de Big Tech beslissen welke meningen en zelfs feiten zijn toegestaan ​​en welke niet.

Wanneer je het allemaal samen vermenigvuldigt, begint het eruit te zien als de grootste psyop in de geschiedenis van de mensheid, wat op zijn beurt de vraag oproept: als de richting die ze willen dat we gaan daadwerkelijk tot utopie leidt, zou dit soort social engineering-inspanningen dan echt zijn noodzakelijk?

Welkom in 2030

Op 10 november 2016 publiceerde het World Economic Forum een ​​artikel 12 in Forbes met de titel: “Welkom in 2030: ik bezit niets, heb geen privacy en het leven is nog nooit zo goed geweest”. Laten we verder lezen dan de enge kop en kijken waar dit allemaal over gaat, zullen we?

“Welkom in het jaar 2030. Welkom in mijn stad – of moet ik zeggen, ‘onze stad’. Ik heb niets. Ik heb geen auto. Ik heb geen huis. Ik heb geen apparaten of kleding.

Het lijkt misschien vreemd, maar het is volkomen logisch voor ons in deze stad. Alles wat je als product beschouwde, is nu een dienst geworden. We hebben toegang tot vervoer, accommodatie, eten en alles wat we nodig hebben in ons dagelijks leven. Een voor een werden al deze dingen gratis, dus het had geen zin om veel te bezitten …

In onze stad betalen we geen huur, omdat iemand anders onze vrije ruimte gebruikt wanneer we die niet nodig hebben. Mijn woonkamer wordt gebruikt voor zakelijke bijeenkomsten als ik er niet ben. Af en toe zal ik ervoor kiezen om voor mezelf te koken. Het is gemakkelijk – de benodigde keukenapparatuur wordt binnen enkele minuten bij mij aan de deur geleverd …

Boodschappen doen? Ik kan me niet echt herinneren wat dat is. Voor de meesten van ons is het veranderd in het kiezen van dingen om te gebruiken. Soms vind ik dit leuk, en soms wil ik gewoon dat het algoritme het voor mij doet. Het kent mijn smaak nu beter dan ik.

Toen AI en robots zoveel van ons werk overnamen, hadden we ineens tijd om goed te eten, goed te slapen en tijd door te brengen met andere mensen … Het werk dat we doen, kan op elk moment worden gedaan. Ik weet niet echt of ik het nog werk zou noemen. Het lijkt meer op bedenktijd, creatietijd en ontwikkeltijd …

Af en toe irriteer ik me aan het feit dat ik geen echte privacy heb. Nergens kan ik gaan en niet geregistreerd worden. Ik weet dat ergens alles wat ik doe, denk en droom, wordt vastgelegd. Ik hoop alleen dat niemand het tegen mij zal gebruiken. Al met al is het een goed leven. “

Techno-tirannie stapt op klaarlichte dag

Zoals opgemerkt in het artikel 13 van The Last American Vagabond ‘Techno-Tyranny: How the US National Security State Is Use Coronavirus to Fulfill an Orwellian Vision’, passen de VS snel een door kunstmatige intelligentie aangedreven grootschalig surveillancesysteem aan dat vergelijkbaar is met dat van China, en legaal en structurele obstakels worden weggevaagd “onder het mom van bestrijding van de coronaviruscrisis.”

Nogmaals, technocratie vereist dat social engineering werkt, waarvan de effectiviteit op zijn beurt massale bewaking en automatisering vereist. In de eerste helft van de 20e eeuw schreef George Orwell een dystopische roman, ‘Nineteen Eighty-Four’, waarin de regering elk aspect van iemands leven beheerste, inclusief hun eigen gedachten.

Tegenwoordig lijken wetenschappers van plan om Orwells nachtmerrieachtige visie werkelijkheid te laten worden, waarbij ze de COVID-19-pandemie, de nationale veiligheid en de volksgezondheid als hun rechtvaardiging gebruiken. Verwacht echter niet dat ze dit toegeven. Wees in plaats daarvan voorbereid op variaties op het Forbes-artikel hierboven. Het is eigenlijk een wereld waarin iedereen van doel is ontdaan.

Algoritmen voor kunstmatige intelligentie nemen beslissingen voor u, en als u ongehoorzaam bent of zelf mooie gedachten begint te denken, kunt u verwachten dat u financieel en sociaal rechteloos wordt. Het effectief elimineren van een persoon uit de samenleving is net zo eenvoudig als het indrukken van een knop en het blokkeren van uw digitale portemonnee en identificatie.

Al veel waarheidsvertellers die van YouTube en andere sociale mediaplatforms werden verwijderd, verloren tegelijkertijd hun PayPal- en andere digitale betaalaccounts. Geen waarschuwing vooraf en geen rechtvaardiging gegeven. Stel je voor dat al je financiën aan elkaar vastzaten in een digitaal financieel systeem en dat alles in één keer werd afgesloten. Ik ben er zeker van dat dit de meeste mensen zou ontmoedigen om tegenstrijdige standpunten te uiten.

Als je denkt dat dit soort technologie nog in de wieg staat, bekijk dan de onderstaande Spiro Skouras-video, waarin hij de uitrol van de biometrische digitale portemonnee van de Verenigde Naties bespreekt. Dit brengt de VN ongetwijfeld een stap dichterbij om ‘s werelds feitelijke leiderschapscentrum te worden.

Kunstmatige intelligentie is verder dan de meesten zich kunnen voorstellen

Kunstmatige intelligentie is inderdaad een belangrijk onderdeel van effectief toezicht en social engineering. Gegevens zijn nutteloos, tenzij u ze kunt interpreteren en op basis daarvan beslissingen kunt nemen. Zoals opgemerkt door The Last American Vagabond: 14

“[In 2019] besprak een Amerikaanse overheidsinstantie die zich toelegt op het onderzoeken van hoe kunstmatige intelligentie kan ‘inspelen op de nationale veiligheids- en defensiebehoeften van de Verenigde Staten’ in detail de ‘structurele’ veranderingen die de Amerikaanse economie en samenleving moeten ondergaan om ervoor te zorgen dat een technologisch voordeel ten opzichte van China, volgens een recent document 15 verkregen via een FOIA-verzoek.

Dit document suggereert dat de VS de leiding van China volgen en zelfs overtreffen in veel aspecten die verband houden met AI-gestuurde technologieën, met name hun gebruik van massasurveillance.

Dit perspectief botst duidelijk met de publieke retoriek van prominente Amerikaanse regeringsfunctionarissen en politici over China, die de technologische investeringen van de Chinese regering en de export van haar bewakingssystemen en andere technologieën bestempelen als een grote ‘bedreiging’ voor de ‘manier van leven’ van de Amerikanen. ‘ 16 “

Het document 17 waarnaar het artikel verwijst, is geproduceerd door de National Security Commission on Artificial Intelligence (NSCAI), een overheidsorganisatie opgericht door de National Defense Authorization Act (NDAA) van 2018.

Het doel ervan is “de methoden en middelen te overwegen die nodig zijn om de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie, machine learning en bijbehorende technologieën te bevorderen om volledig tegemoet te komen aan de nationale veiligheids- en defensiebehoeften van de Verenigde Staten” en ervoor te zorgen dat de VS een technologisch voordeel behoudt.

Daartoe dringt de NSCAI aan op een herziening van de Amerikaanse manier van leven en economie om een ​​uitgebreider AI-gestuurd bewakingsapparaat in te leiden. Met andere woorden, een geweldige reset.

Hoe de grote reset te weerstaan

Ironisch genoeg, hoewel het echte plan is om een ​​door technologie aangedreven, door globalisten geleide dystopie zonder democratische controles in te leiden, spreken technocraten over dit plan als een manier om ons weer in harmonie met de natuur te brengen.

Zoals ik in ‘ The Global Takeover Is Underway ‘ bespreek , zijn de medische tirannie en censuur van anti-groepsdenken die tijdens deze pandemie naar voren zijn gekomen een onvermijdelijk onderdeel van de grote reset, en als je denkt dat het nu slecht is, wacht dan gewoon tot het hele systeem wordt volledig online gebracht.

Alleen al het idee van een afwijkende mening zal een gedachte uit het verleden worden, omdat uw leven – uw gezondheid, onderwijs en werkmogelijkheden, uw financiën en uw identiteit – zo vervlochten zal zijn met de geautomatiseerde technologische infrastructuur dat elke poging om los te komen zal resulteren in u wordt buitengesloten of gewist van het systeem, waardoor u niet meer kunt leren, werken, reizen of iets kunt kopen.

Het klinkt vergezocht, ik weet het, maar als je het technocratische plan tot het onvermijdelijke einde volgt, is dat eigenlijk waar je mee uitkomt. De waarschuwingssignalen zijn overal om ons heen, als we bereid zijn ze te zien voor wat ze werkelijk zijn. De enige vraag is nu of genoeg mensen bereid zijn zich ertegen te verzetten om een ​​verschil te maken .

Laten we in die zin zorgvuldig nadenken over een van de grondleggers van de Verenigde Staten, Benjamin Franklin, in zijn waarschuwing en voorzichtigheid met betrekking tot het verliezen van onze vrijheid. Ik denk er vaak over na wanneer ik mogelijke opties in overweging neem in deze nieuwe gekunstelde crisisuitdagingen waarmee we worden geconfronteerd:

Als je openstaat voor enkele praktische strategieën over hoe je kunt reageren in het licht van alle tirannieke interventies die ons zijn opgelegd, kun je het interview van James Corbett met Howard Lichtman hieronder bekijken.

 

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments