Farmaceutische industrie niet aansprakelijk voor defecte coronavaccins

Farmaceutische industrie niet aansprakelijk voor defecte coronavaccins

25 november 2020 0 Door Indignatie redactie

AstraZeneca, Pfizer en Oxford, de grote farmaceutische bedrijven die bezig zijn met de ontwikkeling van een coronavaccin, meldde vorige week dat het immuniteit heeft verworven voor eventuele schadelijke bijwerkingen van mogelijke vaccins. Dat overheden dit goedvinden laat zien dat zij a) geen oog hebben voor de volksgezondheid en b) dat zij de farmaceutische industrie een vrijbrief hebben gegeven mogelijk dodelijke vaccins op de markt te kunnen brengen, zonder nadelige gevolgen voor de producenten.

We zijn nu aangekomen bij de ultieme winstgevende zwendel voor Big Pharma, een corrupte, criminele industrie die zich tot het uiterste inspant om de grote technologiebedrijven en politici onder druk te zetten om alle informatie te censureren die hen niet meer winst oplevert. Zoals we eerder meldden blijken vaccinfabrikanten zoals AstraZeneca er niet voor terug te deinzen hoe slim ze hebben gehandeld door absolute immuniteit te krijgen tegen alle bijwerkingen die zijn of worden veroorzaakt door coronavirusvaccins, zelfs als regeringen, politici, beleidsmakers en vertegenwoordigers van de vaccinindustrie aandringen op (verplichte) vaccinaties voor miljarden mensen.

U hebt dan wel het recht om nee tegen een vaccinatie te zeggen, voorlopig althans want je weet maar nooit (misschien kom je op enig moment zonder gevaccineerd te zijn wel niet meer in overheidsgebouwen of restaurants, om maar wat te noemen), maar als u uit goed vertrouwen wel accoord gaat met vaccinatie hebt geen recht om een proces tegen de producent aan te spannen als hun product defect blijkt te zijn en letsel of schade heeft veroorzaakt.

Dit is nu de status-quo van de wetteloze, anti-menselijke vaccinindustrie en al haar ten dienste staande partijen als de grote technologiebedrijven, de mainstream media, universiteiten en medische tijdschriften.

We herhalen nog even het citaat uit ons eerdere artikel: ”

Overigens meldde Zerohedge dat een senior executive van deze fabrikant tegen Reuters heeft gezegd dat AstraZeneca net bescherming had gekregen tegen alle juridische stappen als het vaccin van het bedrijf tot schadelijke bijwerkingen zou leiden. “Dit is een unieke situatie waarin wij als bedrijf simpelweg geen risico kunnen nemen als het vaccin over … vier jaar bijwerkingen vertoont”, zei Ruud Dobber, een topman bij AstraZeneca.
We citeren Zerohedge nog even: “Europese functionarissen vertelden Reuters dat product-aansprakelijkheid een belangrijke discussie was om nieuwe vaccins van Pfizer, Sanofi en Johnson & Johnson veilig te stellen.”

Het vaccin wordt u straks dus opgedrongen, ongeacht de veiligheidsstatus. Langlopende proeven worden volledig overgeslagen. Dierproeven zijn grotendeels uitgesloten. En Moderna, de meest prominente vaccinfabrikant in de Covid-19-scene, heeft publiekelijk toegegeven dat 100% van de proefpersonen in hun klinische proef tijdens de tweede injectieronde negatieve bijwerkingen ervoer in de groep met hoge doses. Om de ontwikkeling te versnellen, ontving het bedrijf een verbluffende $ 483 miljoen aan federale financiering van het Biomedical Research and Development Agency (BARDA), een zusterorganisatie van Fauci’s National Institute for Allergy and Infectious Disease NIAID.

Lees ook:  De Citadels van Amerika's elites: gebroken en op gespannen voet met elkaar

De farmaceutische industrie heeft meer dan 170 Covid-vaccins in ontwikkeling, maar Bill Gates en Anthony Fauci pushen het Frankenstein-vaccin van het Amerikaanse biotechbedrijf Moderna naar de voorgrond. Maar pas op! Het Moderna-vaccin maakt gebruik van een nieuwe, niet-geteste en zeer controversiële experimentele RNA-technologie die Gates al meer dan een decennium ondersteunt.
In plaats van een antigeen met een adjuvans zoals conventionele vaccins, injecteert Moderna een klein stukje van de genetische code van het coronavirus in menselijke cellen, verandert het DNA door het hele menselijk lichaam en herprogrammeert de menselijke cellen zodat ze antilichamen produceren om het virus te bestrijden.

Bill Gates stelt nu publiekelijk dat “meerdere doses” van coronavirusvaccins aan mensen over de hele wereld moeten worden opgedrongen, maar we zien al dat zelfs tijdens de tweede dosis – en dan praten we nog niet over een derde of vierde dosis – bijwerkingen optreden bij ieder individu , wat aangeeft dat ze in toenemende mate slechter worden met een toenemend aantal doses.

De volstrekte afwezigheid van financiële aansprakelijkheid betekent dat vaccinproducenten geen prikkel hebben om kwaliteitscontrole-maatregelen te volgen. Omdat ze niet kunnen worden vervolgd wanneer hun defecte vaccinproducten letsel of de dood veroorzaken, is er geen reden om hun vaccins veilig te maken tijdens de productie. In plaats daarvan is het hun prioriteit om alles zo snel mogelijk in productie te brengen om de winst te maximaliseren en als één van de eersten op de markt te komen.

Lees ook:  George Soros & Bill Gates werken samen met China aan coronavirus!

De censuurziekte van de grote tech-reuzen als Google, Facebook en Twitter kan ertoe leiden dat meldingen over letsel als gevolg van vaccinaties van het internet verdwijnen, waardoor het voor bijna iedereen onmogelijk is om een eerlijke online klacht over vaccinveiligheid in te dienen.

Vermoedelijk zal het als volgt gaan: de overheid verklaart de defecte, gevaarlijke vaccins als “veilig”, en vervolgens zal getracht worden berichten over het in twijfel trekken van de veiligheid van de vaccins, door sociale media worden verwijderd vanwege “het niet volgen van de CDC-richtlijnen” of een soortgelijk excuus. Kritiek kan dus bestempeld worden als fake news.

Bedrijven als Moderna, Pfizer, Astrazeneca of Bayer zouden dus zelfs dodelijke vaccins kunnen produceren die miljoenen mensen doden, en er is geen enkel mechanisme in de samenleving waardoor vaccinfabrikanten voor de rechter kunnen worden gebracht. U zult alle medische kosten als gevolg van vaccinatieletsels zelf moeten betalen. Immers: door absolute immuniteit te hebben verkregen voor onveilige, overhaaste, experimentele vaccins hebben de farmaceutische bedrijven en regeringen in dit geval alle financiële risico’s overgedragen aan u, de patiënt.

We willen nog even in herinnering brengen dat GlaxoSmithKline, één van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld, een lange geschiedenis heeft van rechtszaken voor schade en hoge boetes voor fraude. In 2012 pleitte het bedrijf schuldig te zijn aan onjuiste reclame en prijsfraude en werd het door de Amerikaanse autoriteiten een boete opgelegd van $ 3 miljard. 31 miljoen mensen wereldwijd ontvingen het Pandemrix-vaccin van GlaxoSmithKline tijdens de pandemie van de varkensgriep 2009/10, maar de vaccinatie werd stopgezet nadat artsen een sterke toename van narcolepsie hadden opgemerkt bij de ontvangers, vooral kinderen. Er volgde een lange lijst met rechtszaken (o.a. Paxil, Wellbutrin, Advair en Avandia) over het regelen van de schade.

Lees ook:  Chaos in Wisconsin: de verkiezing dinsdag zal waarschijnlijk doorgaan ondanks meerdere waarschuwingen

Als het vaccin tegen COVID-19 ècht veilig is, wat ons spoedig zal worden verteld wanneer de vaccinatie begint, waarom worden de farmaceutische bedrijven door regeringen beschermd tegen schadeclaims voor vaccinschade? Precies: omdat er al rekeninggehouden wordt met vaccinschade.

We glijden nu al aardig af richting een (medische) politiestaat, gerund door mensen en bedrijven die zich voordoen als de hogepriesters van de “waarheid”. Iedereen die ertegen is, wordt in de komplottheorie-hoek geduwd. Als u een klacht indient weet u bij voorbaat dat u kansloos bent. Als u sterft, wordt uw overlijden geregistreerd als een “corona”-overlijden om meer publieke rechtvaardiging voor meer vaccins te krijgen. Bovendien zullen de vaccins waarschijnlijk niet eens effectief blijken te zijn.Comments

comments