Trump geeft gratie aan Michael Flynn

Trump geeft gratie aan Michael Flynn

26 november 2020 0 Door Indignatie redactie

President Trump verleende woensdag gratie aan zijn voormalige nationale veiligheidsadviseur Michael Flynn, die schuldig pleitte in het Mueller-onderzoek voor liegen tegen FBI-agenten over zijn gesprekken met een voormalige Russische ambassadeur.

No Title

It is my Great Honor to announce that General Michael T. Flynn has been granted a Full Pardon. Congratulations to @GenFlynn and his wonderful family, I know you will now have a truly fantastic Thanksgiving!

Waarom het belangrijk is: het is de eerste van meerdere pardons die in de komende weken worden verwacht, zoals Axios dinsdagavond melde .

Wat ze zeggen: “ Het is mijn grote eer om aan te kondigen dat generaal Michael T. Flynn volledige gratie heeft gekregen. Felicitaties aan @GenFlynn en zijn geweldige familie, ik weet dat je nu een werkelijk fantastische Thanksgiving zult hebben!” twitterde Trump.

No Title

Jeremiah 1:19 🇺🇸

  • Ongeveer een uur voordat Trump de gratie via Twitter aankondigde, tweette Flynn een bijbelvers .
  • “Deze gratie is onverdiend, gewetenloos en nog een smet op de snel afnemende erfenis van president Trump”, reageerde de voorzitter van de rechterlijke macht van het Huis, Jerry Nadler (DN.Y.), woensdag in een verklaring.
  • House Republikeinse leider Kevin McCarthy schreef op Twitter : “Wat er met @GenFlynn is gebeurd, was een nationale schande. … President @realDonaldTrump heeft gelijk als hij de gerespecteerde driesterrengeneraal gratie verleent.”
  • Adam Schiff (D-Calif.), Voorzitter van de House Intelligence Committee, beschuldigde Trump in een verklaring van misbruik van de macht om gratie te verlenen “om zijn vrienden en politieke bondgenoten te belonen”.

No Title

What happened to @GenFlynn was a national disgrace. No American should ever be targeted for simply belonging to a certain political party. President @realDonaldTrump is right to pardon the respected three-star general.

Het grote plaatje: Flynns gratie is het hoogtepunt van een vierjarige politieke en juridische saga die begon met het onderzoek van de FBI naar mogelijke coördinatie tussen de Trump-campagne en de Russische regering bij de verkiezingen van 2016.

Lees ook:  Covid "Pandemie": het leven van mensen vernietigen. Gemanipuleerde economische depressie. Wereldwijde "Coup d'Etat"?

Tussen de regels door: in zijn laatste weken in functie heeft Trump het potentieel om zijn vrienden en aanhangers van alle federale strafrechtelijke veroordelingen uit te sluiten, rapporteren Axios ‘Jonathan Swan en Zachary Basu .Comments

comments