Amerika’s toekomst is liberaal fascisme met een smiley-shirt en gewapend met een spuit

Amerika’s toekomst is liberaal fascisme met een smiley-shirt en gewapend met een spuit

28 november 2020 0 Door Indignatie redactie

De globalisten die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van een medische tirannie in een groot deel van de westerse wereld hebben iets waardevols om rechtse nationalisten en potentiële fascisten te leren, en dat is dat je je beschadigde product niet uit de loop van een machinegeweer verkoopt, maar eerder druipend van het uiteinde van een spuit die belooft een einde te maken aan alle pijn en ellende.

Patrick Henry, een van Amerika’s meer uitgesproken Founding Fathers, merkte de beroemde opmerking “geef me vrijheid of geef me de dood” op toen het leven van zijn natie op het spel stond. Tegenwoordig is de beroemde strijdkreet van Amerika vervangen door een gemaskerde en gedempte snik die, zonder hoop op een second opinion, adviseert “geef me lockdowns en houd me veilig.” Het Amerikaanse publiek is zo bang voor het oplopen van een virus met een overlevingspercentage van 99 procent dat ze bereid zijn af te zien van Thanksgiving, de grote nationale feestdag die – zonder verlies van ironie – de collectieve moed van hun Pilgrim-voorouders om het wilde, vijandige te overwinnen voorwaarden van hun nieuwe land.

Het moet gezegd worden dat geen enkele fascistische partij ooit zo bedreven is geweest in het bezegelen van het collectieve lot van hun volk aan een gemeenschappelijke vijand. Dat komt omdat de dreiging waarmee de mensheid tegenwoordig wordt geconfronteerd, zo wordt ons verteld, niet een of andere snode ideologie is, zoals het communisme, of zelfs maar een terroristische organisatie waartegen de massa kan worden bijeengeroepen. De dreiging is eerder een microscopisch kleine besmetting die elk hoekje en gaatje van ons leven kan binnendringen. Het tijdperk van mannelijke handdrukken is al voorbij, vervangen door een ontmaskerde meerderheid, terwijl een hele generatie jongeren nu naar hun medemensen kijkt als helse kiemfabrieken.

En in tegenstelling tot een traditionele vijand die kan worden gezien, aangevallen en uiteindelijk verslagen, zal het coronavirus – we zijn vreemd genoeg gewaarschuwd – keer op keer aan land komen, terwijl het regelmatig verandert met stripboekvaardigheden in een steeds dodelijkere schurk. In deze landloze strijd worden alleen de medische autoriteiten onderscheiden als helden, terwijl de mensen, die niet over de professionele kwalificaties beschikken, worden gedwongen passieve en hulpeloze toeschouwers te zijn, waarbij hun bewegingsvrijheid ernstig wordt beperkt. Wat nog belangrijker is, de krachten van het nationalisme zijn irrelevant geworden; alleen een globalistische reactie van één wereldorde kan deze pandemie verslaan.

Er is echter een zeer goede reden om te vermoeden dat ofwel de wetenschap over dit alles halfbakken is, ofwel dat wij de mensen opzettelijk op grote schaal worden bedrogen. In feite is het waarschijnlijk een klein beetje van beide. Ten eerste, vertrouwend op niets anders dan empirisch bewijs, lijkt het niet onredelijk om te suggereren dat er geen existentiële noodsituatie is waarmee de mensheid wordt geconfronteerd. Als dat zo was, zouden we verwachten dat ontbindende lichamen zich in de straten opstapelen, zoals in de middeleeuwen tijdens de Black Plague. Dit zou vooral het geval zijn onder daklozen, die zeker geen sociale etiquette toepassen als ze open containers op straathoeken passeren.

Evenmin lijkt er bij ziekenhuizen massaal in de rij te staan ​​voor een spoedbehandeling. In feite vertelde de gouverneur van New York, Andrew Cuomo, al in april aan president Trump dat het hospitaalschip USNS Comfort van de marine, dat door de federale overheid naar New York City was ingezet om de uitbraak van het coronavirus te helpen bestrijden, “niet langer nodig” was. Cuomo zei dat de behoefte aan het ondersteuningsschip “niet de niveaus bereikte die waren geprojecteerd.” En ik ben zeker niet de enige die heeft gemerkt dat Covid-zaken merkwaardig lijken te fluctueren met het politieke klimaat.

No Title

Plenty of hospital rooms. You’ve got that right! https://t.co/lg0Bb2Ai9j

Laten we niet vergeten dat de overgrote meerderheid van de Covid-‘slachtoffers’ thuis aardig herstelt, aldus niemand minder dan Anthony Fauci. Tegelijkertijd zijn veel mensen die de ziekte krijgen asymptomatisch en wisten ze niet eens dat ze besmet waren. Kinderen lijken ondertussen verbazingwekkend ongevoelig voor het virus. Dat wil niet zeggen dat er dit winterseizoen geen tekenen van een virus zijn geweest. Natuurlijk wel, zoals elk jaar. Maar hoewel Covid-gevallen op sommige plaatsen toenemen en op andere onzichtbaar zijn, blijft het sterftecijfer als gevolg van deze ziekte laag en tuimelt, voornamelijk bij ouderen die al aan comorbiditeit lijden.

Lees ook:  The RUBBLE of Empire: Doctrines of DISASTER [CAPITALISM] & DREAMS of [NATIONAL] SECURITY AANGEZIEN BIDEN JAREN BEGINNEN

Er zijn nog andere redenen om te vermoeden dat het hier niet om een ​​eersteklas medisch noodgeval gaat, maar om iets veel sinisters. Misschien een excuus om een ​​westers vaccin uit te rollen dat een microchipimplantaat met volgtechnologie draagt? Zo’n claim zal minder fantastisch klinken als men zich realiseert dat deze al is ontwikkeld.

Het is geen geheim dat slechts een maand voordat Covid-19 zijn dramatische aanlanding in de Verenigde Staten maakte, naar verluidt uit Wuhan, China, MIT-onderzoekers een nieuwe methode aankondigden om de vaccinatiegeschiedenis van een patiënt vast te leggen: de voor smartphones leesbare gegevens onder de huid opslaan op tegelijkertijd wordt een vaccin toegediend.

“Door selectief microdeeltjes in micronaalden te laden, leveren de pleisters een patroon in de huid dat onzichtbaar is voor het blote oog, maar kan worden gescand met een smartphone waarvan het infraroodfilter is verwijderd”, meldde MIT News . “De pleister kan worden aangepast om verschillende patronen af ​​te drukken die overeenkomen met het type vaccin dat wordt toegediend.”

Zou het iemand verbazen te weten dat het onderzoek grotendeels werd gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation, dezelfde familieonderneming die nu het grootste deel van de financiering aan de Wereldgezondheidsorganisatie levert ?

No Title

In a new interview, Bill Gates authoritatively states that mass public gatherings will not come back “at all” until we have mass vaccination. Who made him king of the world? https://t.co/siW7bZ9yGc … https://t.co/ivaCI8eAEl

In september 2019 kondigde ID2020, een biometrisch bedrijf uit San Francisco dat Microsoft als een van de oprichters telt, een nieuw project aan dat de “verkenning van meerdere biometrische identificatietechnologieën voor zuigelingen” omvat, gebaseerd op “immunisatie van zuigelingen”. “

We zouden hier verder kunnen gaan met een lange lijst van andere verontrustende technologieën die mensen effectief zouden veranderen in wandelende antennes voor de rest van hun leven, maar het punt is hopelijk duidelijk: hoewel veel mensen misschien bereid zijn een vaccin tegen Covid-19 te accepteren, wil waarschijnlijk niet de extra technologische toevoegingen die mensen zoals Bill Gates, een man zonder medische kwalificaties, buitengewoon graag willen opnemen.

No Title

“The food supply chain is breaking,” Tyson Foods warns in a full page ad in NYT today pic.twitter.com/5cyusH6L9V

Dus wat kunnen Amerikanen nu verwachten? Hoe zit het met ‘Freedom Passes’ die Britten misschien nodig hebben voordat ze in staat zijn om terug te keren naar een of andere schijn van normaliteit?

Volgens de Daily Mail zullen “Britten Covid ‘vrijheidspasjes’ krijgen zolang ze twee keer per week negatief testen op het virus, zo is gesuggereerd … Om de vrijheidspas te verdienen, zullen mensen regelmatig getest moeten worden. en op voorwaarde dat de resultaten negatief zijn, krijgen ze een brief, kaart of document die ze aan mensen kunnen laten zien terwijl ze zich verplaatsen. “

En dit is wat ze een “terugkeer naar normaliteit” noemen.

Persoonlijk noem ik die plannen de benadering van het fascisme. En degenen die eraan twijfelen dat het in Amerika niet zou kunnen gebeuren, moeten de woorden van de wijlen scherpzinnige komiek George Carlin in acht nemen, die ooit grapte dat “wanneer het fascisme naar Amerika komt, het niet in bruine en zwarte shirts zal zijn. Het zal niet met kaplaarzen zijn. Het worden Nike-sneakers en smiley-shirts. ” Als Carlin vandaag had geleefd om de enorme puinhoop die we hebben geërfd te zien, zou hij hoogstwaarschijnlijk een injectiespuit in de toolkit van de neofascist hebben opgenomen.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Nieuwe scheuren in de wereld van extreem rechts?

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  EUROPA GAAT DE STRAAT OP VOOR VRIJHEID EN TEGEN CORONADICTATUUR
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments