Advocaat onthult coronafraude-schandaal: PCR-testpositieven zijn niet besmet

Advocaat onthult coronafraude-schandaal: PCR-testpositieven zijn niet besmet

30 november 2020 0 Door Indignatie redactie

In Corona-tijden worden superlatieven niet opgeslagen. De media overbieden elkaar in de race om de meest angstaanjagende aantallen en houden zo grote delen van de bevolking in angst. Maar hebben we eigenlijk de “dodelijkste pandemie aller tijden”? De Duitse advocaat Ralf Ludwig bewijst: precies het tegenovergestelde is het geval. Het verzet groeit – er zijn al talloze rechtszaken aangespannen.

Het is zeker dat Corona de komende jaren, zo niet decennia, rechtbanken over de hele wereld zal bezetten. Het aantal advocaten en experts uit andere disciplines dat intensief werkt om de steeds ernstiger wordende represailles van de staat tegen de burgers tegen te gaan, groeit continu en snel.

In Oostenrijk werd een paar dagen geleden de Buitenparlementaire Corona- onderzoekscommissie Oostenrijk ACU-A opgericht – een vereniging van advocaten voor grondrechten en het platform Respekt . (Wochenblick meldde: herstel de rechtsstaat, advocaten helpen tegen corona-willekeur ).

Hij probeert onder meer de rechtbanken ertoe te brengen de inhoud van de feiten te betwisten, legt Mag. Beneder uit in een interview met Punkt.Preradovic . Dan zou de testpandemie, zoals Beneder het noemt, spoedig voorbij zijn, eraan toevoegend dat hij er vertrouwen in heeft dat deze zaak spoedig zal plaatsvinden.

Rechtszaak aangespannen

Tegelijkertijd in Duitsland, Dr. Reiner Fuellmich, die openlijk spreekt van een ‘Corona-schandaal’ en de initiatiefnemer is van de Corona-commissie , namens dr. Wolfgang Wodarg heeft een rechtszaak aangespannen tegen drie auteurs van het medium “People’s Verpetzer” (1) – het kan als document worden bekeken op de website van de Club of Clear Words , de procedure is openbaar.

Deze rechtszaak, waarvan het kernelement de zogenaamde Drosten PCR-test is, is de opmaat naar tal van andere in Duitsland en gaat vooraf aan de Corona class action , die de komende dagen door bekende advocatenkantoren in de VS zal worden aangespannen.

Talloze testpositieven, nauwelijks geïnfecteerd

Ondertussen postuleerde zijn collega Ralf Ludwig niets minder dan het einde van de pandemie. In zijn analyse (vanaf de minuut 21.30 uur) op 10 november combineerde hij de volgende drie aspecten:

Ten eerste: de studie

Van de 42.000 testpositieven waren er slechts 94 geïnfecteerd

Een studie van het bedrijf Biontech, dat samen met het Amerikaanse farmaceutische bedrijf Pfizer een coronavaccin op de markt gaat brengen.

Zoals het studieprotocol laat zien, werden in de periode van april tot november 2020, ondanks het aantal van 42.000 testpositieve deelnemers aan de studie, slechts 94 daadwerkelijk geïnfecteerde mensen gevonden, zegt Ludwig.

Omdat echter alleen een statistisch correcte uitspraak over de effectiviteit van het vaccin kan worden gedaan van een aantal van 164 daadwerkelijk geïnfecteerde deelnemers aan de studie, moest de duur van de studie worden verlengd. Oorspronkelijk werd aangenomen dat het onderzoek in juni 2020 zou zijn afgerond.

In de VS zouden tussen de 80.000 en 100.000 mensen per dag positief testen op Corona.

Bijna alle positieve testresultaten kunnen vals zijn

Dit is de reden waarom er bij zo’n hoog aantal testpositieven slechts zo’n verwaarloosbaar klein aantal daadwerkelijk geïnfecteerde mensen kan worden gevonden, vervolgt Ludwig, daarbij verwijzend naar de verklaringen van een arts van de wetenschappelijke gemeenschap, die de studie bespreekt, en afbreekt. ook een lans voor het farmaceutische bedrijf. De juiste aanpak is om de studie te publiceren zodat deze door experts op alle niveaus kan worden bekeken en besproken. Dit geeft je ook een goed inzicht in hoe moeilijk het eigenlijk is om vaccins te maken, zegt Ludwig.

Lees ook:  De oprukkende staat

Dr. Mike Yeadon, voormalig directeur van de wetenschap bij Pfizer , heeft er al lang op gewezen dat er veel fouten kunnen worden gemaakt bij massatesten. Zelf gaat hij ervan uit dat bijna alle positieve testresultaten vals zijn.

Ten tweede: de PCR-test

De wetenschap dat deze test geen infecties kan detecteren en alleen voor onderzoeksdoeleinden kan worden gebruikt, komt steeds vaker voor. Een hof van beroep in Lissabon heeft om deze reden de quarantainemaatregelen onlangs opgeheven .

80 procent van de laboratoria doet te veel cycli

Een ander zeer cruciaal aspect trekt ook steeds meer aandacht: het aantal cycli waarmee het materiaal dat aan de betreffende persoon wordt onttrokken, exponentieel toeneemt. “Als onze laboratoria slechts dertig cycli zouden uitvoeren, zoals aanbevolen door het Robert Koch Institute – 80 procent van de laboratoria doen meer – zou 80 procent van de testpositieven verloren gaan”, berekent Ludwig. In plaats van 15.000 zouden we slechts 3.000 testpositieven hebben in heel Duitsland. “

Geen gevaar

Als je op deze 3.000 testpositieven een viruskweek zou uitvoeren om te kijken of er daadwerkelijk een besmetting aanwezig is, dan ligt de uitslag rond de 5 à 7 procent. “Dat betekent dat we momenteel 150 tot 180 besmette mensen in Duitsland hebben. Dat is het werkelijke aantal ”, zegt Ludwig.

En als je dit omrekent naar de 100.000 inwoners, dan zou het duidelijk zijn dat er zelfs volgens de regels die de wetgever heeft vastgesteld geen enkel risico bestaat. “Dat is het opwindende dat uit deze studie naar voren kwam”, zegt Ludwig.

Ten derde: de Infectiebeschermingswet

PCR-tests kunnen geen actieve virussen detecteren die kunnen repliceren

De wet voor de preventie en bestrijding van infectieziekten bij de mens (Infectiebeschermingswet – IfSG): §2 definities

Voor de toepassing van deze wet is

1. Pathogeen: een agens dat zich kan voortplanten (virus, bacterie, schimmel, parasiet) of elk ander biologisch overdraagbaar agens dat een infectie of overdraagbare ziekte bij mensen kan veroorzaken

2. Infectie: de opname van een ziekteverwekker en de daaropvolgende ontwikkeling of vermenigvuldiging ervan in het menselijk organisme

Aangezien enerzijds een PCR-test geen bewijs kan leveren van een “voortplantingsmiddel” en anderzijds, volgens de IfSG, niet de testpositieven, maar alleen de daadwerkelijk geïnfecteerde – volgens de bovenstaande verklaringen – in aanmerking kunnen worden genomen, is er geen epidemische situatie van nationale omvang, legt Ludwig uit.

Is de nieuwe IfSG zelfs een voordeel?

Ludwig ziet zelfs een voordeel in de nieuwe versie van de IfSG die onlangs in Duitsland is aangenomen, vertelt hij tijdens een bijeenkomst in Kulmbach (vanaf min. 35,50). Omdat dan “de iure de pandemie voorbij is.”

“Vanaf morgen (vanaf 19 november 2020, nota van de redacteur) moeten de gezondheidsautoriteiten aantonen dat er niet alleen testpositieven zijn, maar dat degenen met een positieve PCR-test ook een zogenaamd cultiveerbaar middel hebben en dus zijn besmettelijk. “

Zonder dergelijk bewijs “is er geen infectie. En als er geen infectie is, mag er geen actie worden ondernomen. En dat is vanaf morgen verplicht, want het staat nu in de wet. “

Alle maatregelen zijn illegaal

Elke medewerker van de gezondheidsdienst kan vervolgd worden als hij maatregelen neemt zonder te kunnen aantonen dat een positieve test ook besmettelijk is, vervolgt Ludwig.

Tot dusver had je nog kunnen zeggen dat je er niets van af wist. Vanwege deze wet kon echter geen rechter of politieagent zeggen dat hij er geen kennis van had. Iedereen kan in de wet lezen wat een infectie is. En dan weet je dat er in dit land geen besmettingen zijn. Als gevolg hiervan zijn alle genomen maatregelen illegaal , concludeert Ludwig en belooft “een einde te maken aan deze onzin”.Lees ook:  De resultaten van een Spaans onderzoek naar de immuniteit van Covid-19 hebben een enge resultaat

Comments

comments