De president * voert een direct mail-scam uit vanuit het Witte Huis

De president * voert een direct mail-scam uit vanuit het Witte Huis

1 december 2020 0 Door Indignatie redactie

Verbannen Nigeriaanse prinsen in mijn inbox hebben een minder voor de hand liggende toon dan deze man.

Heer, wijlen Guy Clark zong, je zou denken dat er minder dwazen zijn in deze wereld. Van de Washington Post :

De politieke operatie van president Trump heeft sinds de verkiezingsdag meer dan $ 150 miljoen opgehaald, met behulp van een sneeuwstorm van misleidende oproepen over de verkiezing om de fondsenwervingsrecords die tijdens de campagne zijn vastgelegd, te vernietigen, volgens mensen met kennis van de bijdragen … Veel van het ingezamelde geld sinds de Verkiezingen zullen waarschijnlijk worden gestort op een rekening die de president kan gebruiken voor politieke activiteiten nadat hij zijn ambt heeft verlaten, terwijl een deel van de bijdragen zal gaan naar wat er nog over is van de juridische strijd.

Ik wacht met spanning op de onvermijdelijke verklaring dat het aflossen van de schuld op een golfbaan in Schotland bestaat uit “politieke activiteiten” zodra het Oval Office is ontsmet. Maar heilige hel, $ 150 miljoen , ingezameld via een van de meest voor de hand liggende shell-games in de geschiedenis van de Amerikaanse politiek?

Volgens de kleine lettertjes in de laatste oproepen tot fondsenwerving, zou 75 procent van elke bijdrage aan de gezamenlijke fondsenwervingscommissie eerst naar de Save America-leiding PAC gaan en de rest zou worden gedeeld met de partijcommissie, om te helpen met de bedrijfskosten van de partij. Dit betekent in feite dat de overgrote meerderheid van donaties met een lage dollar onder de huidige overeenkomst zou gaan naar de financiering van het nieuwe leiderschap van de president, PAC, in plaats van naar inspanningen om de partij te steunen of om stemrechtzaken te financieren.

Gezien de scorekaart tot nu toe – 1 en 39 – wil ik misschien ook niet veel geld naar dat juridische team, maar dit is pure, onvervalste grift. En $ 150 miljoen- The New York Times brengt het totaal op $ 170 miljoen-is bijna net zoveel als Bill Clinton, George HW Bush, en Ross Perot besteed gecombineerd om de verkiezingen 1992 te betwisten. De president * van de Verenigde Staten voert een direct-mailzwendel uit vanuit het Witte Huis. Verbannen Nigeriaanse prinsen in mijn inbox hebben een minder voor de hand liggende toon dan deze man. In mijn tijd ben ik door experts gepoetst, en deze man is geen expert. PT Barnum onderstreepte de aard van de Amerikaanse sukkel.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  LUISTEREN EN LEZEN: CBC Radio sluit expert af wanneer hij Covid19-verhaal in twijfel trekt

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Mark Meadows de MOST STUPID in de binnenste cirkel van Trump?
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments