Trump heeft de feestdagen verpest, dus we maken een nieuwe

Trump heeft de feestdagen verpest, dus we maken een nieuwe

1 december 2020 0 Door Indignatie redactie

Nou, je gaat dit niet geloven, maar we hebben net de Kerstman aan de lijn.

Het begon als een routinematig telefoontje om te zien waar we vielen op de Naughty or Nice List (Adam nice; Sam naughty), en we vroegen de Kerstman toevallig wat hij vond van de komende feestdagen in de tijd van COVID.

De “ho-ho-ho” die we zagen aankomen. Maar de eindeloze, profane tirade over de Trumps heeft ons echt overrompeld. Ernstig. Je verwacht gewoon niet dat een man met een buik als een kom vol gelei zoveel f-bommen laat vallen. Als Don en Melania dit jaar brokken steenkool krijgen in plaats van brokken rendierpoep, mogen ze zich gelukkig prijzen. Omdat de kerstman pissig is.

Zoals veel mensen is papa Noel woedend dat de president van de Verenigde Staten maandenlang tegen ons heeft gelogen over dit virus, het testen opzettelijk vertraagde, het belang van maskers bespotte en bagatelliseerde, praatte over zijn kijkcijfers en negeerde alle richtlijnen voor afstandelijkheid, golfen en door het land reizen en persoonlijk het virus verspreiden als de kwaadaardige moordzuchtige tweeling van de kerstman.

De heer Kringle vertelde ons dat hij heel blij is dat er zoveel goed nieuws is over vaccins, maar hij weet dat zelfs zijn elven nogal wat tijd nodig hebben en helpen om ze veilig en effectief te verspreiden, en dat zal waarschijnlijk niet gebeuren voor een tijdje. een tijdje. Dus hij is meestal gewoon boos.

Hoe hebben de Trumps de kerstman zo boos gemaakt?

Ze hebben Kerstmis verpest. En het is niet alleen de kerstman. De paashaas zegt dat hem was beloofd dat het virus verdwenen zou zijn voordat het tijd was om in actie te komen. Op 4 juli zag oom Sams hun grote dag korter worden, Halloween was óf thuisblijvend óf superspread en nu kan de Thanksgiving Gravy Boater (?) Het schrift op de muur zien.

(We willen even pauzeren om te zeggen dat we echt hopen dat Megyn Kelly dit leest, en we hopen dat ze naar adem snakt en zegt: “Nou, ik zal nooit!” En dan gewoon volledig verbranden van verontwaardiging. Ook zou de Thanksgiving Gravy Boater een geweldige mascotte, maar om de een of andere reden klinkt het nogal Trumpy.)

Lees ook:  COVID-lobbying: hoe voormalige assistenten van Trump, congresleiders, lobbyden bij hun bazen tijdens de pandemie

Ja, de Trumps maakten niet alleen een einde aan de oorlog met Kerstmis, ze escaleerden het om de hele verdomde vakantiekalender eruit te halen als een kruising tussen Ebenezer Scrooge en John Wick. Je hebt gehoord hoe Melania Kerstmis uitscheldt. Stel je voor hoe ze praat over de andere feestdagen.

Helaas kunnen noch de afschuwelijkheid van de Trumps, noch de gebeurtenissen van het afgelopen jaar worden teruggedraaid. We bevinden ons erg in een dodelijke pandemie, en het is erg populair in het hele land nu Republikeinen hun inspanningen richten op het troosten van een misleide en huilende vertrekkende president in plaats van mensen te helpen.

Dus na overleg met de kerstman en niet-Fox News-artsen, hebben we besloten dat we deze feestdagen geen grote vakantiefuncties zullen overslaan. Net als de kerstman zijn we er behoorlijk pissig over. En als we rechtse gekken hun kwijlende kudde horen vertellen dat “links” de vakantie wil annuleren, worden we nog gekker.

Voor de goede orde, in tegenstelling tot de first lady, houden we van Kerstmis. We houden van Thanksgiving. We houden van het eten, de gejuich, de tradities. We houden ervan om in een land te wonen waar Amerikanen de feestdagen kunnen vieren zoals ze willen, om welke redenen ze maar willen.

We houden ook van onze gezinnen, dus we willen niet dat ze ziek worden of sterven. Daarom pakken we dit jaar de grote feesten in. Het maakt het virus niet uit wat de kalender zegt, en aangezien de president niets geeft om het virus of het Amerikaanse volk, zullen de feestdagen eronder lijden. Het is klote en het is oneerlijk en het is wat er gebeurt als je een narcistische domkop kiest die denkt dat onzichtbare vliegtuigen echt zijn als president.

Maar Amerikanen weten hoe ze moeten opofferen. Veel militaire families brengen de vakantie elk jaar zonder dierbaren door. En als we onze tanden op elkaar moeten knarsen en kleiner moeten worden zodat onze dierbaren in de buurt zijn voor toekomstige vakanties, dan is dat voor ons een goed idee.

Lees ook:  Het decennium Big Power Politics is teruggekeerd

Laten we dat nogmaals zeggen voor de domme mensen met rode hoeden: we hebben geen hekel aan Kerstmis. We houden gewoon van onze families en willen ze niet doden.

Het is niet onze bedoeling om gladjes te zijn. Dit is pijnlijk, en het zal voor veel mensen pijn doen. Voor mensen die religieus zijn en mensen die dat niet zijn, is het een spirituele tijd van het jaar, en het zal moeilijk zijn om te gaan zonder de delen van het seizoen waar we zo van houden. Dus laat ons een sprankje hoop bieden – we stellen een nieuwe vakantie voor.

Norange Day wordt gehouden in mei of nadat het vaccin op grote schaal is verspreid, en het zal een nationale viering zijn. We zouden het Donald Trump en zijn SOA’s kunnen rotten in Hell Day noemen, maar we wilden Hallmark niet afschrikken, dus combineerden we de woorden nee en oranje .

Het zal niet dezelfde gravitas of diepe spirituele betekenis hebben als Kerstmis, maar we beloven dat het een geweldig feest zal worden, een post-pandemische, post-Trump-orgie van overdaad waarin we onze families omhelzen en liedjes zingen en veel te veel eten. en rouw om wat we hebben verloren en vier de toekomst. Het wordt de beste Norange-dag ooit.

En als we allemaal heel goed zijn in het niet doden van onze families dit jaar, dan denken we dat we een speciaal iemand in een rood pak en hoed kunnen overtuigen om een ​​cameo te maken.

Het wordt een wonder van Norange Day, en de Trumps zijn niet uitgenodigd.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Het complot om de gouverneur van Michigan te ontvoeren

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments