Vlucht uit de realiteit: luchtvaartmaatschappijen die ‘vaccinpaspoorten’ eisen, luidt de doodsteek van de democratie in

Vlucht uit de realiteit: luchtvaartmaatschappijen die ‘vaccinpaspoorten’ eisen, luidt de doodsteek van de democratie in

1 december 2020 0 Door Indignatie redactie

Tientallen luchtvaartmaatschappijen dringen aan op een systeem dat bewijst dat passagiers “aan de gezondheidsvereisten hebben voldaan”, hetzij in de vorm van een test of een toekomstig vaccin. En met passagiers die moe zijn van lockdowns, krijgen ze misschien wel hun draconische wens. Maar dit is slechts een greep uit de verschrikkingen die komen gaan als de wereldwijde elite hun ‘grote reset’ uitvoert.

Binnenkort zullen internationale reizigers mogelijk een extra paspoort moeten dragen naast het paspoort waarop hun nationaliteit staat. De drie grote allianties, Oneworld, Star Alliance en SkyTeam, die 58 luchtvaartmaatschappijen vertegenwoordigen, kijken naar het zogenaamde CommonPass digitale gezondheidspaspoortsysteem, het geesteskind van het World Economic Forum en de Zwitserse stichting The Commons Project, om aan de slag te gaan. weer van het asfalt.

No Title

BREAKING: QANTAS CEO confirms that proof that you’ve been vaccinated for COVID-19 will be compulsory for international air travel onboard his aircraft. #9ACA pic.twitter.com/dhk3Hsnxn9

“We willen onze algemene voorwaarden wijzigen om internationale reizigers te zeggen dat we mensen zullen vragen om een ​​vaccinatie te hebben voordat ze aan boord kunnen”, vertelde Qantas CEO Alan Joyce aan het nieuwsprogramma A Current Affair.

“Ik denk dat het normaal zal zijn om met mijn collega’s van andere luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld te praten”, voegde hij eraan toe.

Het plan lijkt echter meer op een risicovolle gijzelingensituatie in de luchtvaartindustrie dan enige aandacht voor gezondheidseisen. Inderdaad, met zoveel mensen die het dragen van een masker, quarantaines en reisbeperkingen moe zijn, wat zich vertaalt in een daling van 92% in het internationale vliegreizen op pre-COVID-19-niveaus, lijkt het in de rij voor een vaccin misschien een kleine prijs om te betalen voor hun vrijheden keerden terug. Maar is het zo?

Ten eerste is het coronavirus niet nieuw. Voor het eerst geïdentificeerd in de jaren zestig, zijn er nu zeven verschillende soorten die mensen kunnen infecteren. Ten tweede lijkt er tot voor kort nooit een succesvol vaccin tegen te zijn geweest.

“Coronavirus dringt niet bij je binnen, het blijft op de oppervlaktecellen in je longen”, verklaarde professor Ian Frazer, een vooraanstaand Australisch vaccinonderzoeker, in april. “Al deze griepvirussen komen bij je binnen, zodat het lichaam kan vechten en T-cellen kan maken.”

Frazer vervolgde met te zeggen dat [Covid-19] “de cellen niet doodt, het maakt ze ziek.”

“Op dit moment weten we niet hoe we een coronavirusvaccin moeten laten werken.”

Toch kondigde Rusland onlangs de ontwikkeling aan van het ‘Sputnik V’-vaccin om het coronavirus te bestrijden. Het Gamaleya-centrum in Moskou, de ontwikkelaars van de veelbelovende formule, suggereert dat het vaccin voor 95 procent effectief is. Volgens RT zullen naar verwachting in 2021 meer dan een miljard doses van het vaccin klaar zijn, en tegen veel lagere prijzen dan buitenlandse analogen.

Russen lijken minder achterdochtig over het ontvangen van het vaccin dan hun westerse tegenhangers, van wie velen bang zijn, en terecht lijkt het erop, dat ze van een prik misschien meer krijgen dan ze hadden verwacht. De reden is dat veel van het vaccinonderzoek dat tegenwoordig in het Westen wordt uitgevoerd, vastbesloten lijkt om een ​​of andere trackingtechnologie in het serum op te nemen.

Slechts een maand voordat Covid-19 in de Verenigde Staten aan land kwam, kondigden MIT-onderzoekers een nieuwe methode aan voor het vastleggen van de vaccinatiegeschiedenis van een patiënt, waarbij smartphone-leesbare gegevens onder de huid worden opgeslagen terwijl een vaccin wordt toegediend.

Lees ook:  SAMENZWERING OF ALLEEN MAAR THEORIE DEEL 2

“Door selectief microdeeltjes in micronaalden te laden, leveren de pleisters een patroon in de huid dat onzichtbaar is voor het blote oog, maar kan worden gescand met een smartphone waarvan het infraroodfilter is verwijderd”, meldde MIT News . “De pleister kan worden aangepast om verschillende patronen af ​​te drukken die overeenkomen met het type vaccin dat wordt toegediend.”

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de hoofdsponsor van deze en andere dergelijke toepassingen wordt gesponsord door de Bill and Melinda Gates Foundation. En het was Bill Gates, een miljardair softwareprogrammeur zonder enige medische expertise, die zei dat massabijeenkomsten misschien ‘helemaal’ niet terugkomen zonder massale vaccinaties. En alsof op het juiste moment, heeft Ticketmaster onlangs aangekondigd dat het overweegt een systeem te introduceren waarbij klanten moeten bewijzen dat ze een vaccinatie hebben ontvangen voordat ze kaartjes mogen kopen voor muziek- en sportevenementen.

No Title

In a new interview, Bill Gates authoritatively states that mass public gatherings will not come back “at all” until we have mass vaccination. Who made him king of the world? https://t.co/siW7bZ9yGc … https://t.co/ivaCI8eAEl

Terwijl vliegtuigpassagiers en concertbezoekers worden geconfronteerd met een verplicht vaccinatieregime, koestert Klaus Schwab, de oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum, zijn dromen voor een ‘Great Reset’, waarvan critici zeggen dat het een communist is. Overname van elk aspect van het menselijk leven in de stijl van een milieuactivist in Frankenstein-stijl – tot en met de mogelijkheid om een ​​rockconcert bij te wonen of aan boord van een vliegtuig te gaan.

“De pandemie vertegenwoordigt een zeldzame maar beperkte kans om onze wereld te reflecteren, opnieuw te bedenken en opnieuw in te stellen”, merkte Schwab onlangs op

No Title

So, now @JustinTrudeau is claiming the great Reset is a conspiracy theory???😂🤣😂🤣 really? pic.twitter.com/86BQWvsxWN

Heeft één persoon mogen stemmen over de grootse plannen van Gates en Schwab voor een wereldwijde make-over? Helemaal niet. En als mensen het proberen te bespreken, worden ze afgeschreven als complottheoretici. Toch heeft Schwab zelfs een boek geschreven met de titel COVID-19: The Great Reset. Daarin schrijft hij: “Niets zal ooit terugkeren naar het” gebroken “gevoel van normaliteit dat heerste vóór de crisis, omdat de coronaviruspandemie een fundamenteel keerpunt markeert in ons mondiale traject … [R] adicale veranderingen met zulke consequenties komen eraan dat sommige experts hebben verwezen naar een “vóór coronavirus” (BC) en “na coronavirus” (AC) tijdperk. “

We zijn de eerste fase ingegaan van wat een ‘nieuwe wereldorde’ kan worden genoemd, waar de wereldwijde elite al jaren omheen is geschopt. Komend na een pandemie, die lang niet zo dodelijk is gebleken als de hype en hysterie suggereren, lijkt het erop dat de mondiale elite in beweging is om zoveel mogelijk controle over het menselijk leven over te nemen.

De tijd is gekomen voor een ‘groot debat’ om de enorm transformerende ideeën te bespreken die meneer Schwab en zijn soortgenoten hopen te verspreiden over de hele planeet. Ze moeten herinnerd worden aan democratische principes en dat voordat er een ‘grote reset’ kan gebeuren, mensen met alle achtergronden – niet alleen de 1 procent – moeten deelnemen aan het gesprek. Het feit dat ze weigeren de samenleving te betrekken bij het opstellen van hun blauwdruk voor een nieuwe toekomst, zou een zeer grote hint moeten zijn van waar hun plannen ons uiteindelijk zullen leiden. Hint: nergens goed.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Volker Beck (Groenen): Duitsers moeten Arabisch leren!

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Maskerregels uitvouwen; Birx wil ze in huizen; Robots zullen ervoor zorgen dat je ze draagt
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments