Mijn God, hij is volkomen gestoord

Mijn God, hij is volkomen gestoord

3 december 2020 0 Door Indignatie redactie

Met ‘de belangrijkste toespraak die hij ooit heeft gehouden’, kondigde de president aan dat hij de tempel op zijn eigen hoofd zal neerhalen.

God, hij is verdomd krankzinnig . Hij wil het allemaal op zijn eigen hoofd zetten.

“De belangrijkste toespraak” die hij ooit heeft gehouden?

46 minuten?

Gawdamighty.

We waren leidend in alle swing states, veel groter dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Tientallen miljoenen stembiljetten verzonden naar onbekende ontvangers.

Het is een algemeen bekend feit dat de stemrollen vol zitten met mensen die niet rechtmatig stemgerechtigd zijn … dit wordt niet betwist. Het is nooit betwist.

In Wisconsin … waar we hoog waren op de verkiezingsavond. [Houdt poster vast] … om 3:42 uur ‘s ochtends was er dit, een enorme stortvloed aan stemmen, bijna allemaal Biden. Ik ging van veel leiden naar een beetje verliezen.

Als we gelijk hebben over de fraude, kan Joe Biden geen president zijn.

Ze vulden de stembiljetten in, zelfs niet wetende of deze mensen zouden komen opdagen en wanneer ze kwamen opdagen, zeiden ze: “Sorry. Je hebt al gestemd.”

Het heet Dominion. Door aan een draaiknop te draaien of door een chip te wisselen, kunt u op Trump stemmen en deze wijzigen in Biden.

Het is al bekend dat er honderdduizenden stembiljetten bij afwezigheid zijn aangevraagd. Wie krijgt die stembiljetten?

Het is statistisch gezien onmogelijk dat de persoon, ik, die de aanklacht leidde, verloor.

En misschien wel het beste Sir Story van allemaal.

De spreker van het huis van een bepaalde staat zei: “Meneer, ik verwachtte dat ik mijn stoel zou verliezen. En in plaats daarvan, vanwege u, vanwege die ongelooflijke aanval en vanwege al die bijeenkomsten, hadden we een geweldige overwinning. En iedereen weet het. U was veel populairder dan ik, mijnheer, behalve dat ik veel meer stemmen kreeg dan u. En dat is onmogelijk. ‘ Er is iets mis. En ik zal je vertellen wat er mis is … kiezersfraude.

Miljoenen stemmen werden illegaal uitgebracht in de swing states. Als dat het geval is, moeten de resultaten van de individuele swingtoestanden onmiddellijk worden vernietigd en vernietigd. Sommige mensen zeggen dat dat te ver weg is. Dat is te hard. Betekent dit dat we een president aannemen, en we hebben zojuist een president gekozen die werd gekozen met stemmen die frauduleus waren? Nee, het betekent dat je de verkiezingen moet terugdraaien.

Je kunt het hele ding bekijken. Hij doet alles behalve naar zichzelf kijken? Ik heb een zeer korte tolerantie voor opruiing op hoge plaatsen.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments