Twitter-gebruikers Roast Trump’s 46 minuten durende verkiezingsfraude Tirade

Twitter-gebruikers Roast Trump’s 46 minuten durende verkiezingsfraude Tirade

3 december 2020 2 Door Indignatie redactie

Een man zei tegen de president: “Je eigen procureur-generaal zegt dat je een rotzooi bent.”

President Donald Trump ging woensdag naar Facebook en loog 46 minuten over verkiezingsfraude .

Hoewel de video van Trump een aantal reeds ontkrachte beweringen heeft gerecycled die suggereren dat er een wereldwijde samenzwering achter zijn verlies voor Joe Biden zat , heeft hij geen enkel feitelijk bewijs geleverd om zijn ongegronde beschuldigingen te ondersteunen.

U kunt het hier zelf zien.

Hoewel de tirade van Trump zijn zaak waarschijnlijk niet heeft geholpen, is hij er in één aspect wel in geslaagd: veel Twitter-veroordelingen aantrekken.

No Title

Mr. President, with all due respect, I listened intently to all 45 minutes and did not hear or see any physical evidence of voter fraud. If you would provide the evidence, this would be over.

No Title

In this endless speech of lies and nonsense, Trump holds up a graphic that I described as an “unusually easy” thing to debunk when I did so two weeks ago. https://t.co/rxeJAIrChZ

No Title

The attorney general said yesterday the Justice Department and Department of Homeland Security looked into this claim about voting machines changing ballots and saw nothing to substantiate it, yet Trump repeats it today with the presidential seal in front of him. https://t.co/V4V2ta2kPQ

No Title

Your own Attorney General says you’re full of crap https://t.co/UGOoKoB5gI

No Title

Correction, all legal ballots have been counted, certified bud and counted in close races. It proved the system is solid and works as intended. Trump is repeating falsehoods his own federal judges he appointed are shooting down. Trump is done, he’s just trying to push blame.

Lees ook:  MILITAIRE VACCINMANDATEN? PENTAGON Koopt 500 miljoen ApiJect-spuiten om IEDERE PERSOON IN Amerika TE INJECTEREN

No Title

Sir, remember the part about how you lost the election a month ago and people across our glorious land can’t decide whether to laugh at you or forget who you are because you’ve been whining like an ass-whupt gimbus in your bunker for weeks?

No Title

Someone give this dude a participation trophy so he’ll shut up.

No Title

Trump’s refusal to accept the election result is a disgraceful assault on our democracy. He is peddling baseless claims of fraud-claims that judge after judge has laughed out of court. Trump needs to accept reality & stop dangerously dividing our nation & sabotaging our democracy

Andy Cohen van Bravo TV maakte van de gelegenheid gebruik om de president om een ​​gunst te vragen: “Zoek alstublieft hulp.”

No Title

Please get help.

Een andere man hoopte de tirade van Trump te veranderen in een leerzaam moment voor de jeugd van de natie.

No Title

Kids, this is what a liar & a sore loser does. Sadly some grownups don’t seem to know the difference. Thankfully you’ll soon have a real president to look up to, and sometimes disagree with, but one who’ll bring honor and integrity back to the highest office in our land.

Maar één persoon gaf de eer waar de eer aan Trump te danken was, en merkte op dat hij recordaantallen haalt als het om onwaarheden gaat.

No Title

Saddam Hussein’s propaganda minister Baghdad Bob aka Comical Ali was the world’s most notorious liar. He never passed 5,000 liesDonald Trump now holds the world record for most lies told into the public domain at an enormous 23,000 lies and counting#BiggestLoserTrump pic.twitter.com/RvheyT4Wj0

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  De kandidaat van het Hooggerechtshof AMY CONEY BARRETT staat open voor: de president gratie voor zichzelf.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Wat er gebeurt met Assange zal gebeuren met de rest van ons
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments