Voorspellingen voor 2021

Voorspellingen voor 2021

3 december 2020 0 Door Indignatie redactie

Hier zijn twaalf voorspellingen van uw vaste astroloog:

In januari reikt een particuliere ledenclub in Washington Kamala Harris de prijs uit voor het meest sinistere gekakel van het jaar voor 2020. Ze is pas de tweede winnaar sinds de onderscheiding in 2012 werd ingesteld. Hillary Clinton had hem bij elke vorige gelegenheid gewonnen.

Begin februari stort het vliegtuig van president Joe Biden neer in Arkansas en wordt hij als dood gemeld. Kamala Harris probeert niet triomfantelijk over te komen en neemt het voorzitterschap over. Drie dagen later, nadat haar auto betrokken was bij een bijna fatale aanrijding, denkt ze er beter over na en neemt ze ontslag uit haar ziekenhuisbed ten gunste van Hillary Clinton, terwijl Hunter Biden ontslag neemt als Drug Tsaar.

Begin maart vliegt Donald Trump naar Mozambique, het op een na armste land ter wereld, waar hij wordt benoemd tot minister van Ondernemen en Industrie. Hij krijgt carte blanche om de economie naar eigen inzicht te runnen.

In april hebben rellen van Parijs tot Delhi en Sydney ertoe geleid dat de wereldwijde lockdown eindelijk werd opgeheven.

Eind mei blijkt dat de sterftecijfers van COVID-19 wereldwijd iets lager zijn dan tijdens de lockdown.

Op 1 juni begint in New York het proces tegen Ghislaine Maxwell. Op 4 juni roept de staat zijn eerste getuige op, Jeffrey Epstein, die op afstand getuigt vanuit een geheim FBI-onderkomen. Bill Clinton verdwijnt nadat hij de kluis op het hoofdkantoor van de Clinton Foundation heeft leeggemaakt. Hij zou naar een land zijn gereisd dat geen uitleveringsverdrag heeft met de Verenigde Staten.

In juli wordt de filmcarrière van Johnny Depp verrassend nieuw leven ingeblazen wanneer hij wordt getekend door een obscuur productiebedrijf voor £ 10 miljoen om de Yorkshire Ripper te spelen in een twee uur durende gorefest. Amber Heard wijst het bescheidenere bedrag van een half miljoen af ​​om de vrouw van de Ripper, Sonia, te spelen.

In augustus krijgt Greta Thunberg een miljoen dollar aangeboden om naakt te poseren voor een mannenblad. Ze wijst het af, maar gaat akkoord met een compromis van topless zwemmen met dolfijnen in Florida.

In september legaliseerde een wetsvoorstel van Rand Paul marihuana en cocaïne in de hele Verenigde Staten.

In oktober hebben vier Mexicaanse drugskartels het faillissement aangevraagd.

In november wordt de liberalisering van Saoedi-Arabië voortgezet met de allereerste schoonheidswedstrijd ooit, die wordt gewonnen door een anonieme vrouw met een groene boerka.

In december wordt Twitter-CEO Jack Dorsey tijdens een bezoek aan zijn zieke grootmoeder in Portland, Oregon uit zijn limousine gesleept en doodgeslagen door een woedende menigte. Zijn laatste woorden zijn opgenomen door cameraman Andy Ngô: “Ik sta aan jouw kant! Aaargh !! ”

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Prinsjesdag: Prinses Amalia krijgt volgend jaar €263.000,00 uitkering plus 1,2 miljoen euro BELACHELIJK

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Waarom corona-samenzweringsgelovigen geen aandacht verdienen
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments