Voorspellingen voor 2021

Voorspellingen voor 2021

3 december 2020 0 Door Indignatie redactie

Hier zijn twaalf voorspellingen van uw vaste astroloog:

In januari reikt een particuliere ledenclub in Washington Kamala Harris de prijs uit voor het meest sinistere gekakel van het jaar voor 2020. Ze is pas de tweede winnaar sinds de onderscheiding in 2012 werd ingesteld. Hillary Clinton had hem bij elke vorige gelegenheid gewonnen.

Begin februari stort het vliegtuig van president Joe Biden neer in Arkansas en wordt hij als dood gemeld. Kamala Harris probeert niet triomfantelijk over te komen en neemt het voorzitterschap over. Drie dagen later, nadat haar auto betrokken was bij een bijna fatale aanrijding, denkt ze er beter over na en neemt ze ontslag uit haar ziekenhuisbed ten gunste van Hillary Clinton, terwijl Hunter Biden ontslag neemt als Drug Tsaar.

Begin maart vliegt Donald Trump naar Mozambique, het op een na armste land ter wereld, waar hij wordt benoemd tot minister van Ondernemen en Industrie. Hij krijgt carte blanche om de economie naar eigen inzicht te runnen.

In april hebben rellen van Parijs tot Delhi en Sydney ertoe geleid dat de wereldwijde lockdown eindelijk werd opgeheven.

Eind mei blijkt dat de sterftecijfers van COVID-19 wereldwijd iets lager zijn dan tijdens de lockdown.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  BELACHELIJK: Prinses Amalia jaarlijks €263.000,00 uitkering plus 1,2 miljoen euro voor privépersoneel en onkosten

Op 1 juni begint in New York het proces tegen Ghislaine Maxwell. Op 4 juni roept de staat zijn eerste getuige op, Jeffrey Epstein, die op afstand getuigt vanuit een geheim FBI-onderkomen. Bill Clinton verdwijnt nadat hij de kluis op het hoofdkantoor van de Clinton Foundation heeft leeggemaakt. Hij zou naar een land zijn gereisd dat geen uitleveringsverdrag heeft met de Verenigde Staten.

In juli wordt de filmcarrière van Johnny Depp verrassend nieuw leven ingeblazen wanneer hij wordt getekend door een obscuur productiebedrijf voor £ 10 miljoen om de Yorkshire Ripper te spelen in een twee uur durende gorefest. Amber Heard wijst het bescheidenere bedrag van een half miljoen af ​​om de vrouw van de Ripper, Sonia, te spelen.

In augustus krijgt Greta Thunberg een miljoen dollar aangeboden om naakt te poseren voor een mannenblad. Ze wijst het af, maar gaat akkoord met een compromis van topless zwemmen met dolfijnen in Florida.

In september legaliseerde een wetsvoorstel van Rand Paul marihuana en cocaïne in de hele Verenigde Staten.

In oktober hebben vier Mexicaanse drugskartels het faillissement aangevraagd.

In november wordt de liberalisering van Saoedi-Arabië voortgezet met de allereerste schoonheidswedstrijd ooit, die wordt gewonnen door een anonieme vrouw met een groene boerka.

In december wordt Twitter-CEO Jack Dorsey tijdens een bezoek aan zijn zieke grootmoeder in Portland, Oregon uit zijn limousine gesleept en doodgeslagen door een woedende menigte. Zijn laatste woorden zijn opgenomen door cameraman Andy Ngô: “Ik sta aan jouw kant! Aaargh !! ”Lees ook:  Koningsdag 2021: het wordt echt gezellig THUIS

Comments

comments