ZIEN!: Trump begint bijna te huilen tijdens een toespraak van 46 minuten over niet-bestaande verkiezingsfraude

ZIEN!: Trump begint bijna te huilen tijdens een toespraak van 46 minuten over niet-bestaande verkiezingsfraude

3 december 2020 0 Door Indignatie redactie

Trump bracht een 46 minuten durende toespraak uit die vol zat met complottheorieën en valse verkiezingsfraude die hem bijna in tranen uitbarsten.

Hij is gek.

De vertrekkende Amerikaanse president Donald J. Trump tekende 46 minuten lang over kiezersfraude in een vooraf opgenomen toespraak die zijn team woensdag op Facebook plaatste.

In de toespraak liegt Trump over de verkiezing die van hem is gestolen (dat was het niet, hij verloor gewoon van Joe Biden), en Trump liegt over het winnen in belangrijke slagveldstaten die hij eigenlijk verloor.

President Trump 46 minuten lang tekeer gegaan over kiezersfraude in een vooraf opgenomen toespraak die hij woensdag op Facebook plaatste, waarbij hij ongefundeerde beweringen deed over de verkiezing die van hem was gestolen en ten onrechte beweerde dat hij zegevierde in belangrijke staten die hij op het slagveld had verloren.

De toespraak van de president herhaalde veel van de samenzweringstheorieën en valse verkiezingsclaims die hij de afgelopen dagen op Twitter had gedaan, terwijl hij zich afvroeg hoe verkozen president Joe Biden had meer stemmen kunnen verdienen als sommige neerwaartse Republikeinen beter presteerden dan verwacht.

Trump leverde geen enkel bewijs voor zijn beweringen, maar zei dat zijn campagne al het bewijs had geleverd dat nodig was om de resultaten in de tientallen rechtszaken die hij sinds de verkiezingsdag heeft verloren, ongedaan te maken.

De president beriep zich op een samenzweringstheorie over stemmachines die stemmen van Trump naar Biden omzetten, zei dat ‘miljoenen’ illegale stemmen werden uitgebracht in ‘swing states’, vroeg zich af hoe batches van gerapporteerde stemtotalen uit liberale gebieden in grote aantallen voor Biden konden zijn gegaan en zei dat het tellen van de stemmen had moeten stoppen op de verkiezingsavond voordat de poststemmingen werden geteld.

“Als we de enorme en vreselijke fraude die heeft plaatsgevonden niet uitroeien, hebben we geen land meer”, zei Trump.

No Title

Statement by Donald J. Trump, The President of the United StatesFull Video: https://t.co/EHqzsLbbJG pic.twitter.com/Eu4IsLNsKD

De president raakt steeds meer geïsoleerd in zijn weigering om de uitslag van de verkiezingen te accepteren.

Procureur-generaal William Barrzei dinsdag dat er geen bewijs is van systemische corruptie van het soort dat de uitkomst zou veranderen. Barr en andere Republikeinse advocaten zeggen dat er bij elke verkiezing kiezersfraude plaatsvindt, maar ze hebben geen bewijs gezien dat de wilde beweringen van systemische corruptie van de president en zijn bondgenoten ondersteunt.

De Trump-campagne heeft zaak na zaak verloren voor de rechtbanken met argumenten die erop gericht waren de stemming in democratische bolwerken teniet te doen.

Verkozen Republikeinse functionarissen in Georgië, waar Trump de eerste GOP-presidentskandidaat werd die sinds 1992 verloor, worden met geweld bedreigd en roepen de president op om zijn retoriek af te zwakken.

Een klein cohort van losjes aangesloten advocaten, geleid door de persoonlijke advocaat van Trump Rudy Giuliani en conservatieve activisten zoals Sidney Powell en Lin Wood houden hun eigen bijeenkomsten om argwaan en woede op te wekken onder de aanhangers van de president.

Trump heeft de beheerder van de General Services Administration gemachtigd om Biden toe te staan ​​het overgangsproces te starten.

Maar er zijn geen tekenen dat de president ooit de uitkomst van de verkiezingen zal accepteren of op weg naar buiten zal proberen een verdeeld land te verenigen.

“We zullen het laten zien, en hopelijk zullen de rechtbanken, in het bijzonder het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten, het zien, en hopelijk zullen ze respectvol doen wat goed is voor ons land”, zei Trump. “Ons land kan niet leven met dit soort verkiezingen.”

In zijn video probeerde Trump argwaan te wekken over het stemmen per post, door te zeggen dat Democraten misbruik maakten van de pandemie om miljoenen stembiljetten te versturen die vervolgens illegaal als stemmen voor Biden werden uitgebracht door de namen van dode mensen of illegale immigranten te gebruiken.

“Deze kolossale uitbreiding van het stemmen per post opende de sluizen voor massale fraude”, zei Trump.

Lees ook:  Smoking guns in Amerika

“Het dramatisch uithollen van de integriteit van de verkiezingen was de nummer 1 prioriteit van de Democraten om een ​​simpele reden: ze wilden de verkiezingen van 2020 stelen”, voegde hij eraan toe. “Alle democratische inspanningen om de stemronde uit te breiden, legden de basis voor de systematische fraude bij deze verkiezingen.”

De president zei dat het voor Biden onmogelijk zou zijn geweest om de tekorten waarmee hij in een handvol staten werd geconfronteerd, te overbruggen nadat persoonlijke stembiljetten waren geteld, hoewel Biden zijn kiezers aanmoedigde om per post te stemmen en Trump Republikeinen had gewaarschuwd voor poststemming in de aanloop. tot verkiezingsdag.

Trump zei dat de stemming in liberale democratische steden zou moeten worden weggegooid omdat Republikeinse opiniepeilers werden uitgesloten of omdat sommige mensen beweerden getuige te zijn geweest van wat volgens hen onregelmatigheden waren.

Hij zei dat er “tientallen” provincies waren in swing-staten waar er meer stemmen waren dan mensen, wat niet klopt, en dat tientallen Republikeinen kwamen opdagen om te stemmen, maar kregen te horen dat ze dat niet konden omdat iemand anders hun stembiljet had gebruikt.

En de president hield herhaaldelijk grafieken omhoog met pieken in de stemming op Biden laat op de avond of vroeg in de ochtend, en zei dat de gerapporteerde stemtotalen onmogelijk echt konden zijn.

De president zei dat hij niet kon begrijpen hoe sommige republikeinen met de stemming hun verkiezingen konden winnen, maar hij kon de zijne niet winnen.

Trump zei dat dit moet komen door de Dominion Voting Systems-machines, die het onderwerp zijn geweest van samenzweringstheorieën die werden gepromoot door Powell en anderen die zeggen dat de machines zijn gekaapt door communisten.

“Onder mijn leiding hebben de Republikeinen bijna elk staatshuis in de Verenigde Staten gewonnen, wat niet van hen werd verwacht”, zei Trump.

“Het is statistisch gezien onmogelijk dat de persoon, ik, die de aanklacht leidde, verloor,” voegde hij eraan toe.

Video van de hele toespraak voor iedereen die ernaar wil kijken:

Lees ook:  Obamagate! Trump leidt een nieuw nepschandaal, maar de realiteit veroorzaakt hem grote problemen

Trump zei gedeeltelijk:

Het ging over zoveel andere dingen. Maar vooral over fraude. Deze verkiezing was vervalst. Iedereen kent het. Ik vind het niet erg als ik een verkiezing verlies, maar ik wil een verkiezingsbeurs en plein verliezen. Wat ik niet wil, is dat het wordt gestolen van het Amerikaanse volk. Dat is waar we voor vechten, en we hebben geen andere keuze om dat te doen. We hebben het bewijs al, we hebben het bewijs al. En het is heel duidelijk. Veel mensen in de media en zelfs rechters hebben tot dusver geweigerd het te accepteren. Ze weten dat het waar is. Ze weten dat het er is. Ze weten wie de verkiezingen heeft gewonnen. Maar ze weigeren te zeggen “Je hebt gelijk”. Ons land heeft iemand nodig die zegt: “Je hebt gelijk.” Uiteindelijk ben ik bereid om elk verkiezingsresultaat te accepteren en ik hoop dat Joe Biden dat ook is.

Trump stond op het punt van tranen in de toespraak:

No Title

There were parts were the outgoing President almost seemed like he was about to cry pic.twitter.com/nulMVlC2hA

Trump zou niet huilen om alle pandemische slachtoffers die onnodig tijdens zijn wacht zijn omgekomen. Trump huilt niet om de mensen die hun baan hebben verloren en binnenkort hun huis zullen verliezen tijdens de vakantie.

Trump stond voor zichzelf op de rand van tranen. Een gerechtigde rijke jongen die opgroeide en zichzelf voor de gek hield met fantasieën om te winnen, wordt nu geconfronteerd met de realiteit dat hij een van de grote verliezers van de geschiedenis is.

Lees ook:  Amerikanen zijn verdeeld over of ze Trump of Biden vertrouwen op pandemie: poll

Donald Trump brengt nu opgenomen video’s uit, net als een ondergedoken terrorist, omdat hij weigert verantwoording af te leggen en zijn nederlaag onder ogen ziet.

Trump was bijna huilen omdat het Amerikaanse volk op het punt staat bevrijd te worden van zijn regering van narcistische incompetentie en terreur.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments