Wil je de surveillancestaat installeren via de coronamaatregelen?

Wil je de surveillancestaat installeren via de coronamaatregelen?

4 december 2020 0 Door Indignatie redactie

Is het nu de oprichting van een wereldwijd surveillancesysteem onder het mom van gezondheidszorg? Deze zorg drijft onze auteur. Is het allemaal gewoon samenzweringstheorie?

Onlangs kreeg ik van Sebastian Friebel een lettertype dat iedereen zou moeten kennen. Er zijn 24 lastige pagina’s, omdat ze een gedetailleerde analyse bevatten van wat er voor iedereen gebeurt: de oprichting van een wereldwijd surveillancesysteem onder het mom van gezondheidszorg. Dit is geen complottheorie, maar de blauwdruk is al uitgewerkt als boek door Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum: “Covid 19-The great reset”. Bij Friebel lees je wat het project voor ons betekent. Hier is de korte versie. Maar iedereen zou de 24 pagina’s moeten lezen!

Naar hoofdstuk I:

Veel burgers zien de wereldwijde economische crisis die zich heeft voorgedaan als gevolg van de Corona-maatregelen als bewijs dat regeringen de gezondheid van de bevolking boven de belangen van de economie stellen. Sterker nog, met name het midden- en kleinbedrijf zijn tijdens de coronacrisis in levensbedreigende moeilijkheden gekomen, wat op het eerste gezicht voor dit perspectief pleit. Voor de grote spelers in de wereldeconomie komt de crisis echter zoals hij wordt genoemd, omdat het hen een unieke kans biedt om hun economische en politieke invloed uit te breiden en zo hun eigen winstkansen te maximaliseren. Daartoe streven ze ernaar de wereldeconomie te reorganiseren volgens hun eigen belangen en de economische crisis voor hun eigen doeleinden te instrumentaliseren. Deze “herstart van de globalisering” brengt echter enorme risico’s met zich mee voor de meerderheid van de wereldbevolking. Dit geldt met name voor geïndustrialiseerde landen zoals Duitsland, omdat de plannen van de bedrijven ongekende banenverlies voor ogen hebben door digitalisering, een volledige verplaatsing van de middenklasse en de omverwerping van de natiestaten op het gebied van economisch beleid. Slechts een klein aantal bedrijven in de financiële en digitale economie zou daardoor kansen krijgen om de democratie te beïnvloeden, wat niet in het belang van de bevolking kan zijn. een volledige verplaatsing van de middenklasse en de vernietiging van de natiestaten in economisch-politieke aangelegenheden. Slechts een klein aantal bedrijven in de financiële en digitale economie zou daardoor kansen krijgen om de democratie te beïnvloeden, wat niet in het belang van de bevolking kan zijn. een volledige verplaatsing van de middenklasse en de vernietiging van de natiestaten in economisch-politieke aangelegenheden. Slechts een klein aantal bedrijven in de financiële en digitale economie zou daardoor kansen krijgen om de democratie te beïnvloeden, wat niet in het belang van de bevolking kan zijn.

Lees ook:  Coronavirus: de belangrijkste vragen en antwoorden

Bij Hoofdstuk II:

Digitale bedrijven en overheden over de hele wereld profiteren van de zorgen en angsten van mensen over het coronavirus om sociale acceptatie te krijgen van nieuwe digitale bewakings- en censuursystemen, waaronder het volgen van contacten, digitale identiteiten, biometrische gezichtsherkenning en digitale immuniteitscertificaten, en zijn geschikt voor een om totalitaire controle over de hele bevolking mogelijk te maken. Bovendien creëren ze grote afhankelijkheden, onder meer omdat ze de toegang tot het openbare leven controleren. Deze controlesystemen zijn al in gebruik in China en houden toezicht op wie waar en wanneer mag verhuizen. Rekeningen van de federale overheid en verklaringen van hooggeplaatste politieke functionarissen suggereren

Bij Hoofdstuk III:

De financiële sector en de grootste internationale banken gebruiken de crisis om hun invloed op staten en bedrijven uit te breiden door middel van enorme kredietverlening. Veel burgers zijn zich er niet van bewust dat overheidsschuld een buitengewoon aantrekkelijke onderneming is voor particuliere investeerders. De aanzienlijke kapitaalvereiste als gevolg van de ernstige recessie stelt zelfs rijke landen open voor particuliere donoren. Duitsland moest zich in de crisis ook financieren met nieuwe leningen op de kapitaalmarkt, waardoor het de enorme kosten alleen kon compenseren met geleend geld. De financiële sector gebruikt deze afhankelijkheden om zijn eigen belangen af ​​te dwingen.

Bij Hoofdstuk IV:

Helaas vervullen de media hun taak van alomvattende berichtgeving nauwelijks en informeren zij de bevolking niet over de cruciale achtergronden van bovengenoemde onderwerpen. In plaats daarvan propageren ze de bedoelingen van de bedrijven en duwen gerechtvaardigde bezwaren naar de hoek van de “complottheoretici”. Door dit bewust of onbewust te doen, helpt u ervoor te zorgen dat juist degenen die het meeste baat hebben bij deze crisis, degenen zijn die het het minst nodig hebben.

Lees verder

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Zwarte kerst

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Breaking! Kabinet doet Nederland in lockdown, want tweede golf op komst: scholen, horeca en sportclubs dicht
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments