“Kerstmis is beledigend voor moslims en het is ‘islamofoob’ om het te vieren of zelfs te erkennen” volgens deze moslim vrouw

“Kerstmis is beledigend voor moslims en het is ‘islamofoob’ om het te vieren of zelfs te erkennen” volgens deze moslim vrouw

10 december 2020 0 Door Indignatie redactie

Dit gaat samen met een populaire islamitische geestelijke die verklaarde dat ‘het zeggen van’ Merry Christmas ‘erger is dan ontucht plegen, alcohol drinken of iemand doden. (zie tweede video).

Ze legt uit waarom moslims geloven dat het Westen slecht is (maar toch blijven ze hier massaal naartoe komen), omdat het volledig gebaseerd is op het christendom dat tegen de islam is. Ze zegt dat ze in Shari’a geloven en het hele idee van Kerstmis is godslastering en moslims moeten het niet accepteren.

Ze legt verder uit dat het Westen slecht is, omdat het volledig gebaseerd is op “het christendom dat tegen de islam is”. Ze zegt dat het hele idee van Kerstmis ‘godslastering en islamofobie’ is en dat moslims het niet mogen erkennen, laat staan ​​dat ze aan enig aspect ervan deelnemen. Dus wat nu? Nadat ze veel Amerikaanse openbare scholen hebben laten sluiten voor 2 moslimvakanties per jaar, zullen ze vervolgens een aanklacht indienen om alle tekens, symbolen en tradities van het christendom in het openbaar te elimineren  , als onderdeel van hun ‘beschavingsjihad’-agenda om op een dag sharia te maken. de wet van het land.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren Comments

comments