Het Hooggerechtshof sloeg de opruiende poppenshow van Trump in Texas neer


 4 total views,  2 views today

De Hoge Raad kan er niet omheen. Het Hooggerechtshof is niet de show van the Donald, en het is niet je dronken oom op Facebook.

Dit is hoe de opruiende poppenspel eindigt. Niet met een knal, maar een daarom.

De motie van de staat Texas om toestemming te verlenen om een ​​klacht in te dienen, wordt afgewezen wegens gebrek aan status op grond van artikel III van de grondwet. Texas heeft geen gerechtelijk kenbare interesse getoond in de manier waarop een andere staat zijn verkiezingen houdt. Alle andere hangende moties worden afgewezen als betwistbaar.

(De stem om te ontslaan was 7-2, en de rechters Samuel Alito en Clarence Thomas stemden om de zaak voort te zetten, maar gaven geen mening over de verdiensten ervan.)

De Hoge Raad kan er niet omheen. Het Hooggerechtshof is niet de show van the Donald, of je favoriete drive-time radioprogramma, of je favoriete website, of je dronken oom op Facebook. Het kan het Hooggerechtshof niet schelen wat u denkt in Detroit te hebben gezien, of dat mensen u in Milwaukee de harige ogen hebben gegeven, of gemene dingen tegen u hebben gezegd in Pittsburgh, of een verdachte sandwichkar over de telvloer hebben gereden, of die u zich had voorgesteld de New Black Panthers vullen met de vrachtwagenlading stembiljetten in. De Hoge Raad kan er niet omheen. En dat geldt ook voor de rest van ons.

Trump tekent over ‘genaaid’ worden door het Hooggerechtshof in Twitter Kernsmelting

“A Rigged Election, vecht maar door!” boze president roept naar zijn aanhangers.

President Donald Trump deelde eindelijk zijn reactie toen het Hooggerechtshof de rechtszaak in Texas dumpt tegen de verkiezingen – en het was niet mooi.

Hij ging vrijdag na middernacht tekeer over het feit dat hij ‘genaaid’ was, en opschepte dat hij ‘ meer stemmen kreeg dan enige andere zittende president in de geschiedenis’ – maar toch ‘verloren’ (omdat Joe Biden 7 miljoen stemmen meer kreeg).

Dus Trump “kwam tussenbeide” namens de rechtszaak in Texas om alle stemmen te krijgen in Georgia, Pennsylvania, Michigan en Wisconsin, wat toevallig op Biden stemde. Het pak werd gesteund door 17 andere rode staten (“prachtige staten”, merkte de president op in zijn tweet).

Maar de rechtbank gooide de rechtszaak vrijdag weg omdat Texas “niet in staat was” om stemmen in andere staten aan te vechten, zei het in een korte, ongetekende order .

In “een flits” werd het pak “weggegooid en verdwenen, zonder zelfs maar te kijken naar de vele redenen waarom het werd gebracht”, tweette Trump boos. “A Rigged Election, vecht maar door!” hij voegde toe.

Hij klaagde bitter dat er nog geen rechtbank zijn klachten over verkiezingsfraude op hun “verdiensten” heeft beoordeeld – ook al is er absoluut geen bewijs van verkiezingsfraude. “Het is een” juridische schande, een schande voor de VS !!! ” hij twitterde.

Hij mopperde dat het Allerhoogste Gordijn “ons echt in de steek heeft gelaten” en “geen wijsheid, geen moed!”

Twitter markeerde de tweets over een vervalste verkiezing “betwist”.

De president heeft niet aangegeven hoe hij zou kunnen “vechten”. Maar de advocaat van Trump, Rudy Giuiliani, het brein achter Trump’s mislukte juridische aanval op de verkiezingsresultaten, vertelde Newsmax Friday dat er meer rechtszaken zullen worden ingediend .

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1337629305405321216?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1337629305405321216%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.huffpost.com%2Fentry%2Ftrump-tweet-rant-supreme-court-election_n_5fd45aebc5b6218b42e93bd0

De beslissing van het Hooggerechtshof wordt algemeen beschouwd als een laatste, verwoestende slag voor Trumps strijd om de verkiezingsuitslag ongedaan te maken. “Vanuit juridisch oogpunt heeft de dikke dame gezongen “, zegt Steve Vladeck, analist bij het hooggerechtshof van CNN en hoogleraar rechten aan de Universiteit van Texas.

Het kiescollege komt maandag bijeen om stembiljetten uit te brengen die de keuze van de kiezers van verkozen president Biden weerspiegelen.

Critici reageerden op de klachten van Trump door hem te vertellen dat hij zich moest voorbereiden om de weg op te gaan. Maar een aantal supporters riep hem onheilspellend op om zijn geldschieters – en zelfs het leger – te gebruiken om te krijgen wat hij wil.

PreacherTrainer on Twitter: “You have the tools!! Use them!! You are the only one that can and I think 80MM American have your back. Not to mention the greatest military in the world!! / Twitter”

You have the tools!! Use them!! You are the only one that can and I think 80MM American have your back. Not to mention the greatest military in the world!!

MURRAY on Twitter: “”A rigged election, fight on!”TRANSLATION (basically): “Don’t stop giving me your cash!!” / Twitter”

“A rigged election, fight on!”TRANSLATION (basically): “Don’t stop giving me your cash!!”

 

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Geef een antwoord