BURGEROORLOG?: Verkiezingsadvocaat roept Trump-aanhangers op om ‘tweede amendement voorraden’ in te slaan

BURGEROORLOG?: Verkiezingsadvocaat roept Trump-aanhangers op om ‘tweede amendement voorraden’ in te slaan

15 december 2020 0 Door Indignatie redactie

De extreemrechtse advocaat die de rechtbank heeft aangevochten tegen het verkiezingsverlies van Donald Trump in Georgië, heeft de aanhangers van de president opgeroepen om “Second Amendment-voorraden” in te slaan – vermoedelijk vuurwapens en munitie – om zich voor te bereiden op wat hij blijkbaar voorstelt als een apocalyptische toekomst.

“Onze leider is Donald Trump, niet Biden”, tweette advocaat Lin Wood zondag.

“Zorg ervoor dat je VEEL water, voedsel, zaklampen en batterijen, kaarsen, radio, 2e amendement benodigdheden en een plan hebt om leiders van je gemeenschappen te ontmoeten”, drong hij aan. Hij voegde een foto van Trump toe met het bijschrift: “Ik ben nog steeds je president.”

No Title

Better to be safe than sorry.Make sure you have PLENTY of water, food, flashlights & batteries, candles, radio, 2nd Amendment supplies, & a plan to meet with leaders of your communities.Remember we only have 1 President at a time. Our leader is @realDonaldTrump, not Biden. pic.twitter.com/Z8cuPw1Md6

Een verslaggever van de rechtse Newsmax-site kwam in een tweet naar voren dat wanneer “Lin Wood mensen vertelt om zich voor te bereiden, ik luister.”

No Title

Folks, when @LLinWood tells people to prep, I listen. https://t.co/PTd6wGc90C

Wood heeft Trump opgeroepen de staat van beleg af te kondigen in een poging het Witte Huis van de kiezers te ontworstelen. De theorie van de advocaat is dat Amerikanen die samenwerken met Venezuela, China , Servië, Canada, Venezuela, Cuba, de CIA , miljardair-filantroop George Soros, de Clinton Foundation en staats- en lokale functionarissen van beide partijen de presidentsverkiezingen hebben vervalst.

Lees ook:  Donald Trump's pathologie van slachtofferschap: het is gevaarlijk voor zijn eigen partij - en voor de rest van de VS

Wood heeft verschillende rechtszaken aangespannen tegen de overwinning van Joe Biden, waaronder een in zijn thuisstaat Georgia, die door Trump werd aangeprezen voordat deze ten onder ging.

No Title

Doing a great job in Georgia. Their recount is a scam, means nothing. Must see fraudulent signatures which is prohibited by stupidly signed & unconstitutional consent decree. @BrianKempGA https://t.co/UtEp3FN22S

Wood zei eerder deze maand op een persconferentie dat Trump belde om de advocaat te vertellen “hij weet dat hij deze verkiezing heeft gewonnen”. De president zei: ‘Lin, ik ben het niet kwijt. Ik heb het gewonnen ”, vertelde Wood.

No Title

Donald Trump lost by 7 Million votes. pic.twitter.com/v3xXHM8W9H

No Title

I met with @realDonaldTrump in the Oval Office at White House on March 11, 2020 at President’s request. I have not published photo earlier but thought today was good day to so do for context after leftist & Gannett attack article. Official White House Photo by Joyce N. Boghosian. pic.twitter.com/UxrNHPl5ek

Verschillende Twitter-volgers spotten met Woods oproep om een ​​voorraad in te slaan voor een armageddon, waarbij de ene wodkawinkels controleerde en een andere mensen aanspoorde om marshmallows te kopen voor s’mores .

No Title

Also checking my vodka inventory as well.

No Title

Don’t forget marshmallows. We are going to make s’mores!!!

Anderen hoorden een roep om de wapens. Men vroeg zich af wanneer de FBI bij Woods deur zou verschijnen om hem te ondervragen over het aanzetten tot geweld,

No Title

lets doooo this. Patriots were born for this moment.

No Title

pic.twitter.com/lTwY4uBBNE

No Title

okay so food, water, flashlights and batteries, ammo, candles, radio, better add tanks of gas to horde. and i think i’ll get started on building a mote too 🤔 pic.twitter.com/pASooQbRI3

 

Lees ook:  Het WDR-milieuzeugenschandaal is slechts het topje van de ijsberg


Comments

comments