Jack Dorsey, de CIA en Twitter-censuur in het tijdperk van Covid-19

Jack Dorsey, de CIA en Twitter-censuur in het tijdperk van Covid-19

16 december 2020 0 Door Indignatie redactie

Jack Dorsey, CEO van Twitter, heeft zich ingebed in enkele van de krachtigste wereldwijde influencer-complexen. Zijn techno-mining van Afrikaans potentieel en het toenemende gebruik van Twitter als een surveillance-instrument voor de corporatocratie hebben Dorsey de kans gegeven om een ​​steeds belangrijkere rol te spelen bij de uitrol van de Great Reset van het World Economic Forum.

In deel 1 van deze serie over de opkomst van het ‘celebrity humanitarisme’-complex van de 21e eeuw en zijn rol in de voortdurende Covid-19-crisis, heb ik de evolutie van de Hollywood-acteur Sean Penn van anti-Irak-oorlogsactivist naar een verhaal van de gevestigde orde besproken. ondersteuner en pleitbezorger voor de groeperingen van de roofdierklasse die worden gedomineerd door de clinton-familiekabal en het globalisme. 

Penn was een van de drie mannen die samen op een strandvakantie waren die in november 2020 in een Daily Mail- artikel aan bod kwamen . Een andere van de drie wereldwijde influencers die met Penn over het strand slenterde was ‘technologie-ondernemer’ en de CEO en mede-oprichter van Twitter , Jack Dorsey. De snelle opkomst van Dorsey als een toonaangevende innovator in de wereld van datatechnologie begon te haperen in 2016/17 toen 247 Wall Street Dorsey een van de twintig slechtste CEO’s in Amerika noemde. In dit artikel zal ik de betrokkenheid van Dorsey bij het verhalende beheer van Covid-19 onderzoeken en zijn mogelijke bijdrage aan de uitrol van de Great Reset van het World Economic Forum, die is versneld door de coronavirus “pandemie”. 

Net als Penn is Dorsey een aanhanger van de Democratische Partij . Dorsey brak de gelederen met het miljardairblok om $ 5600 te doneren aan de campagne van Tulsi Gabbard na de Democratische debatten van juni 2019. Dorsey noemt Gabbards anti-oorlogshouding als reden voor zijn steun. Dorsey heeft ook bijgedragen aan de campagnes van Andrew Yang en Jay Inslee. Dorsey prijst Yang voor zijn “focus op kunstmatige intelligentie en automatisering ” (nadruk toegevoegd). Dorsey heeft ook de filantrocapitalistische portefeuille van klimaatverandering onderschreven – in een tweet zegt Dorsey dat de stemmen van Gabbard en Yang belangrijk zijn om aan de oppervlakte te komen in debatten, en voegt eraan toe:  

“Naast het systematisch aanpakken van klimaatverandering en economisch onrecht, zijn dit de belangrijkste kwesties van mondiale consequentie die ik graag meer overwogen en besproken wil zien.” 

Zowel Dorsey als de CEO van Facebook, Mark Zuckerberg, werden gedagvaard voor een hoorzitting in de Amerikaanse Senaat in november 2020, waar hun platforms werden beschuldigd van anti-conservatieve vooringenomenheid na hun effectieve onderdrukking van het Hunter Biden China- schandaal. Van de twee sociale mediaplatforms werd Twitter als de meest agressieve beschouwd in zijn censuur op het artikel in de New York Post . 

Amerikaanse conservatieven waren verontwaardigd dat een kritiekverhaal over Joe Biden, met de potentie om de verkiezingen in het voordeel van Donald Trump om te draaien, werd begraven door platforms die even invloedrijk waren als Twitter en Facebook. Dorsey’s grondgedachte voor deze ongekende censuur was dat Twitter-beleid verbiedt “het rechtstreeks verspreiden van inhoud die is verkregen door hacking en die privé-informatie bevat”. Dorsey trapte later terug, maar tegen die tijd was het verhaal feitelijk ‘verdwenen’ en was de schade aan de Biden-campagne met succes beperkt. 

Dorsey’s schijnbare opname in het transnationale miljardaircomplex dat de wereldwijde respons op de Covid-19 “pandemie” beheerst en de vierde industriële revolutie orkestreert, zal in dit artikel worden onderzocht.

Van Square naar Covid-19 – Dorsey maakt $ 1 miljard over om “de pandemie te ontwapenen”

Naast Twitter is Dorsey ook de CEO van Square , een digitaal betalingsplatform. In april 2020 heeft Dorsey naar verluidt 28% van zijn vermogen van Square overgedragen aan zijn Start Small LLC (SS) om Covid-19-hulp wereldwijd te financieren. De donatie van $ 1 miljard vertegenwoordigt de belangrijkste “filantropische” donatie die de tech-miljardair gedurende zijn hele carrière heeft gedaan.

Een maand na de lancering van SS kondigde Dorsey op Twitter de uitbetaling van $ 87,8 miljoen aan voor een aantal initiatieven die klaarblijkelijk reageerden op de gevolgen van covid-19-maatregelen. De uitbetalingen omvatten $ 600.000 om te helpen bij de ontwikkeling van “hoogwaardige digitale leermiddelen om leerlingen met speciale behoeften en Engelstalige leerlingen te ondersteunen die het meest door de crisis worden getroffen en het meeste leerverlies zullen ervaren tijdens het sluiten van scholen”. 

De realiteit is dat geen van deze maatregelen nodig zou zijn als wetenschappers, artsen, epidemiologen, medisch personeel en experts die zich verzetten tegen de onevenredige reactie op een virus dat [schijnbaar] minder dodelijk is dan de seizoensgriep , in overweging waren genomen door de instellingen en regeringen die de draconische ” lockdown ” van de wereldbevolking ter voorbereiding op de Grote Reset. De rol van Dorsey en Twitter bij het waarborgen van de censuur en de-platforming van afwijkende stemmen wordt ook in dit artikel besproken. 

Laten we niet vergeten dat “uit een rapport van het Institute for Policy Studies bleek dat, hoewel tientallen miljoenen Amerikanen hun baan hebben verloren tijdens de ‘pandemie’ van het coronavirus, de Amerikaanse ultra-rijke elite hun nettowaarde met 82 miljard dollar heeft zien stijgen. slechts 23 dagen ”, zo opgepikt door journalist Cory Morningstar, die ook hieronder wordt geciteerd.  

In mei 2020 schonk Dorsey $ 10 miljoen aan Sean Penn’s CORE-reactie die CORE’s nationale uitbreiding van Covid-19 drive-through-testlocaties ondersteunde ” naar Atlanta , Detroit, New Orleans en de Navajo Nation”. De oorsprong van het CORE-initiatief wordt in deel 1 van deze serie uitgebreid onderzocht . Dorsey wordt ook gecrediteerd met het overtuigen van Penn om in mei 2020 lid te worden van Twitter. 

Zoals Dorsey zei in zijn tweet van april 2020 (hierboven): 

“Nadat we deze pandemie hebben ontwapend , zal de focus verschuiven naar de gezondheid en het onderwijs van meisjes, en [Universeel basisinkomen] of ubi.”

Dorsey’s betrokkenheid bij de promotie van het UBI toont aan dat hij maatregelen onderschrijft die bedoeld zijn om de economische privileges van de leden van de wereldwijde miljardairkartels te versterken, terwijl de arbeidersklasse wordt gestript en het kiesrecht ontnomen wordt en wat er overblijft van een reeds gedecimeerde middenklasse in het Westen. 

Cory Morningstar , een van de meest vooraanstaande stemmen die zich uitsprak over de ongekende machtsgreep die mogelijk werd gemaakt door de Covid-19-verhalen, gaf me deze verklaring met betrekking tot de geheime dreiging van het ubi:

Covid-19 is de katalysator voor de Great Reset, waarin het universeel basisinkomen een veilige rol speelt. Universeel basisinkomen (UBI) is de strategische oplossing om de heersende klassen te beschermen tegen molotovcocktails en wereldwijde burgerlijke onrust door degenen die methodisch van hun beroep, waardigheid en zelfbehoud worden ontdaan – de arbeidersklasse, veel middenklasse, boeren, ambachtslieden en degenen die de informele economie vormen die heerst in het Globale Zuiden. Mededelingen over aanstaande “opheffing van bestaande vangnetprogramma’s” zijn niet opgenomen in de door de stichting gefinancierde marketingcampagnes. 

Wanneer het ubi wereldwijd begint te worden uitgerold, kan men verwachten dat de openbare gezondheidszorg langzaam verdwijnt en wordt vervangen door geprivatiseerde diensten (grotendeels Telehealth). Verder zullen ubi-betalingen worden gekoppeld aan voordelen via blockchain, waardoor volledige naleving van het spectrum en dienstbaarheid van hele samenlevingen wordt gegarandeerd. Miljardairs steunen / financieren UBI-marketingcampagnes om een ​​goede reden: het is beter om een ​​schijntje aan de burgers te betalen dan het risico te lopen de sociale vergunning te verliezen die de voortdurende decimering van de aarde mogelijk maakt, in combinatie met de voortdurende uitbuiting van de meest onderdrukten en kwetsbaren .

Het echte motief achter Jack Dorsey’s interesse in Afrika

Dorsey’s focus op het ubi en de gezondheid en het onderwijs van meisjes wordt toevallig weerspiegeld door de belangen van de Clinton Foundation in Afrika. Dorsey was van plan om in 2020 voor zes maanden naar Afrika te verhuizen , plannen die blijkbaar waren ontspoord door de Coronavirus-crisis, hoewel een waarschijnlijker obstakel de bezorgdheid van beleggers was dat zijn spil naar Square en de kansen die werden geboden voor het hermodelleren van digitale betalingen in de op contanten gebaseerde samenleving van Afrika. zou leiden tot zijn verwaarlozing van Twitter. 

In 2015 leidden Bill en Chelsea Clinton een entourage van machtige elitesponsors van de Clinton Foundation naar Afrika voor het 12e bezoek van Bill Clinton aan het geplunderde continent. Dorsey sloot zich aan bij de Clintons, Microsoft (via Bill Gates), Facebook en Google in een poging de zich ontwikkelende marktsector te verstrikt in hun acceleratorprogramma’s en schuldslavernijcampagnes. Visa, Mastercard en Salesforce zijn ook tot oprichting -venture investeringen in Afrikaanse starters. 

Volgens ” Witney Schneidman , een Brookings fellow bij het Africa Growth Initiative en voormalig plaatsvervangend staatssecretaris Clinton”, was Dorsey op het juiste moment op de juiste plaats. In november 2019 tweette Dorsey dat Afrika “de toekomst zal bepalen (vooral de bitcoin)”. Het Afrikaanse continent bestaat uit 54 landen met een totale bevolking van 1,3 miljard mensen met de hoogste bevolkingsgroei ter wereld. De grootste populatie mensen ter wereld zonder banken die in contanten handelen. Rijp voor uitbuiting door ‘s werelds roofbaronnen en financiële-tech-tapijtzakken.

In november 2020 was Dorsey de keynote speaker van de Africa Fintech Summit, gesponsord door Dedalus Global en Ibex Frontier . Dorsey wordt beschreven als een ‘futurist’, een ‘visionair’ en een van de ‘grootste beïnvloeders van technische ecosystemen wereldwijd’. “Met een populatie zonder bankrekening van 66% en een creditcardpenetratiegraad van gemiddeld 1,5%, kunnen de toepassingen voor crypto in Afrika bezuiden de Sahara alleen maar helpen om Dorsey’s interesse in het continent te versterken” ( Africa News )

Dorsey investeert in de heruitvinding van kolonialisme als slimme groei, het nieuwe digitale kolonialisme. De internetvoetafdruk van Facebook in Afrika en zijn Orwelliaanse ambities voor dat continent worden in dit artikel uitvoerig behandeld door onderzoeksjournalist Cory Morningstar. Morningstar heeft laten zien in haar recente en eerdere werk hoe de miljardairklasse tracht de opname van het Globale Zuiden in een paternalistische, inherent racistische, Globale Noord-machtsstructuur te vergemakkelijken die het levensbloed uit deze naties zal zuigen via ‘filantropische’ kanalen die zijn aangelegd om gegevens, bronnen, middelen van bestaan ​​en culturele infrastructuur totdat het een overbevolkte, microbeheerde kolonie is zonder toegang tot ontwikkeling, tenzij het is aangesloten op het moederschip van de roofdierklasse. 

” Nu Afrika de 4IR vierde industriële revolutie ontmoet], zal zijn jeugd een van zijn belangrijkste troeven zijn ” – Augustus 2020 , World Economic Forum: hoe kan Afrika slagen in de vierde industriële revolutie? 

Dorsey, de Clintons en de technologische “ontwrichting” van Haïti

Dorsey’s geschiedenis van schouder aan schouder met de Clinton-clan gaat ver terug . Net zoals Sean Penn nauw betrokken was bij het roofzuchtige beleid van Clinton in Haïti, was Dorsey een keynote speaker op de Haiti Tech Summit in 2018, een evenement dat ook wel wordt omschreven als het “Davos van de Caraïben”. De top werd georganiseerd door het Global Startup Ecosystem , dat volgens hun website “de eerste en grootste digitale accelerator ter wereld herbergt die elk jaar 1000 bedrijven uit 90 landen ondersteunt”. Doelregio’s zijn Afrika, Amerika, Azië, Europa, het Caribisch gebied, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. 

Overgenomen van hun website , lanceerde GSE in 2017 een 13-jarig initiatief om ecosystemen van opkomende markten elk jaar tot 2030 te versnellen in overeenstemming met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen.

De “iconische” Haïti Tech Summit was de pilot-lancering. Het bedrijf had in 2020 54 technische topconferenties gepland, die virtueel en “in alle grote hubs wereldwijd” zouden worden gehouden. Naast Dorsey waren op de Haiti Tech-top van 2018 vertegenwoordigers van andere Silicon Valley-giganten: Google, Facebook en YouTube. Het einde van het bericht van de oprichter en medeoprichter van de top, Christine Souffrant Ntim , informeerde het publiek dat Haïti “klaar was voor verstoring”. Dit is een ongelukkige woordkeuze gezien de decennia van “ontwrichting” die het halfgekoloniseerde eiland is aangedaan door een reeks Amerikaanse regeringen, gedomineerd door het uitbuitingsbeleid van de Clintons tegen Haïti. 

dorsey
Screenshot van het videoverslag van de Haitian Times over de Tech Summit 2018.

Dit is niets minder dan de uitvoering van VN-Agenda 2030 , een agenda die tot doel heeft land, hulpbronnen, energie, onderwijs te privatiseren en de controle over te nemen en de wereld waarin we leven te digitaliseren, om ons allemaal in stadskolonies te brengen die kunnen worden gemakkelijk gecontroleerd en gemanipuleerd ten behoeve van de aasgierklasse – de miljardair-elites die deze wereld beschouwen als hun exclusieve broodmand en de “kleine mensen” als de ” nutteloze ” verbruiksgoederen. 

Op de website van GSE staat Dorsey als lid van hun sprekernetwerk, waaronder Ben Horowitz en Sophia, ‘s werelds beroemde robot. Horowitz is mede-oprichter van Andreessen Horowitz , een durfkapitaalbedrijf uit Silicon Valley dat investeert in technologie-start-ups, en hun bekendere investeringen zijn onder meer GitHub, Facebook, Pinterest en Twitter. GSE- partners zijn onder meer LinkedIn, Google Cloud, IBM Cloud en Forbes. De missie van GSE is “individuen en organisaties voor te bereiden op het digitale tijdperk” volgens Einstein Ntim, managing partner bij GSE – een doel dat volledig in lijn is met de Vierde Industriële Revolutie en de door Covid-19 gefaciliteerde Grote Reset. 

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Dezelfde Gov't die nu gearomatiseerde e-sigaretten verbiedt, goedgekeurde snoep-gearomatiseerde amfetamine voor kinderen

Dorsey en het Transition Integrity Project – Berggruen Institute

Dorsey’s betrokkenheid bij het Berggruen Institute (BI) is een indicatie van zijn samenwerking met enkele van de machtigste neoconservatieve beïnvloeders in de Amerikaanse politiek. BI is een ander transformationeel toekomstvormend conglomeraat dat “ langetermijnantwoorden promoot voor de grootste uitdagingen van de 21e eeuw”. Nicolas Berggruen is de medeoprichter en voorzitter van BI. Berggruen heeft een centrale rol gespeeld in de herstructurering en heruitvinding van “democratie” voor het nieuwe digitale tijdperk. Berggruen gebruikte het instituut als lanceerplatform voor een aantal hervormingsprojecten van de overheid. Deze omvatten de 21st Century Council die voormalige staatshoofden samenbracht – met Tony Blair, Gerhard Schroder, Helle Thorning Schmidt en Nicolas Sarkozy, slechts een paar van de namen op de lijst. Dorsey was eenlid van de 21st Century Council en is een van de ” mensen ” van Berggruen .

Berggruen richtte in 2010 de ‘ Think Long Committee for California ‘ op. De commissie omvatte neoconservatieve en ‘progressieve’ beroemdheden als Condoleeza Rice en Eric Schmidt (CEO van Google) en het doel was om effectief een nieuwe set regels voor bestuur te creëren met behulp van Agenda 21 Subsidies voor duurzame ontwikkeling om regionaal bestuur op te leggen . 

eu
Soros / Berggruen / von der Leyen

In 2012 kwam de Raad voor de toekomst van Europa van Berggruen in Berlijn bijeen om Europa voorbij de crisis te bespreken. Toespraken werden gehouden door de voormalige leider van de Britse Labour Party en criminele globalist, Tony Blair, miljardair-influencer en transnationale interventionist , George Soros en George Papandreou, voormalig premier van Griekenland en de laatste in een lange rij corrupte imperialistische sycofanten . Dorsey heeft zich effectief ingebed in een van de meest invloedrijke en roofzuchtige neocon-kartels. Dorsey is een minderjarige in de miljardair-kring, maar een belangrijk onderdeel van het identificeren van de belangrijkste krachtcentrales.

Berggruen staat ook achter het Transition Integrity Project (TIP), onlangs gecoverd door onderzoeksjournalist Whitney Webb voor Unlimited Hangout, die de TIP omschreef als:

“Een groep insiders van de Democratische Partij en voormalige functionarissen van het Obama- en Clinton-tijdperk, evenals een kader van neoconservatieve Republikeinen” Never Trump “hebben de afgelopen maanden simulaties en” oorlogsspelletjes “uitgevoerd met betrekking tot verschillende verkiezingsscenario’s voor de” dag des oordeels “van 2020.”

Een ander sinister Berggruen-programma is de ” Transformations of the Human “, die alle kenmerken heeft van een transhumanistische agenda. Het concept omvat het plaatsen van filosofen en kunstenaars op belangrijke onderzoekssites “om de dialoog met technologen te bevorderen”. Het ” doel van het programma is om AI en Biotech zichtbaar te maken als ongewoon krachtige experimentele sites voor het herformuleren van ons vocabulaire om over onszelf na te denken”, wat kan worden geïnterpreteerd als het herprogrammeren van de mensheid. De bevindingen zullen worden teruggekoppeld naar de “productie van zowel AI als biotech en zo bijdragen tot zowel menselijke als niet-menselijke bloei ” of misschien om de twee samen te voegen?

Als onderzoeksjournalist waarschuwt James Corbett “zijn we bereid onze menselijkheid op te geven” om te bezwijken voor het “ethische gebruik van technologie om menselijke capaciteiten uit te breiden?”. Het herontwerpen of genetische modificatie van de menselijke conditie is geen sciencefiction, het is de basis van de ideologie van degenen die deze wereld regeren achter de façade van de regering. 

Zoals Julian Huxley, een invloedrijke Engelse evolutiebioloog, eugeneticus en internationalist , in de vorige eeuw schreef : 

 “… tenzij [beschaafde samenlevingen] passende maatregelen bedenken en afdwingen voor het reguleren van de menselijke voortplanting, voor het beheersen van de kwantiteit van de bevolking en ten minste de achteruitgang van de kwaliteit van de rassenvoorraad te voorkomen, zijn ze gedoemd te vergaan …”

Huxley vond de term ‘transhumanisme’ uit net voordat hij president werd van de British Eugenics Society, 1959-62. Huxley was ook de eerste directeur-generaal van UNESCO. 

De auteur, Dean Koontz , beschreef het tijdperk van het transhumanisme en de vierde industriële revolutie zeer beknopt:

“We leven in een hubristische tijd, waarin politici zich voorstellen dat ze messiassen zijn en wanneer velen in de wetenschappen openhartig hun dromen bespreken om een” post-menselijke “beschaving van genetisch gemanipuleerde supermensen te creëren, onwetend van het feit dat gelijkgestemden vaak voor hen zijn gekomen en hebben geen erfenis nagelaten dan dood, vernietiging en wanhoop. “

Dorsey’s nauwe banden met degenen wier doel het is om een ​​door Silicon Valley gesteunde democraat te herstellen als Amerikaanse president en om president Trump af te zetten, die tot op zekere hoogte het wereldwijde militaire interventionisme van het neocon-kamp in Washington vertraagde, evenals Twitter’s reputatie van protectionisme van de verkiezingscampagne van Biden is misschien wat Dorsey momenteel tot een geaccepteerd lid van de overklasse maakt. 

Het zou daarom geen verrassing moeten zijn dat Nicholas Pacilio, senior communicatiemanager bij Twitter, die Trump-tweets verwijderde en beweerde dat kinderen ( terecht ) bijna immuun waren voor Covid-19, voorheen de perssecretaris was van Kamala Harris, Biden’s keuze voor vice-president. De neutraliteit van Twitter wordt onzinnig gemaakt door al het bovenstaande en door hun samenwerking over de hele linie met wereldwijde influencers wiens futuristische agenda afhangt van de acceptatie van officiële Covid-19-verhalen. 

Dorsey’s anti-conservatieve Twitter-censuurbeleid wordt ook gesteund door online petitiegigant Avaaz, die vanaf het begin in 2011 een belangrijke rol speelde bij het aanwakkeren van conflicten in Syrië en goed thuis in de kunst van het verkopen van haat voor Empire.

Bill Gates en Jack Dorsey – investeren in burgerlijke onrust?

Dorsey en Covid-19 impresario, Bill Gates, zijn vermeende indirecte financiers van het BAIL Project (BP). Het project is opgezet om demonstranten te redden die hebben deelgenomen aan de George Floyd-demonstraties en -rellen. BAIL wordt gemeld om verbindingen te Antifa, een organisatie in verband met het stoken van onrust onder de bevolking en het zijn “primaire aanstichters van geweld op openbare bijeenkomsten” hebben volgens vrijgegeven Department of Homeland Security en FBI studies vanaf 2016, het eerste jaar van het presidentschap van Trump’s. Hoewel veel van de rapporten die Dorsey met BAIL en BAIL met Antifa in verband brengen, kunnen worden omschreven als ‘conservatief’, heeft Dorsey’s Start Small-initiatief gedoneerd aan Black Lives Matter, waarvan wordt vermoed dat het een van de anderemiljardair gecoöpteerde organisaties die zijn ontworpen om wereldwijd zwarte macht te benutten en te controleren . 

The Audacious Project (gehuisvest bij TED) werd $ 250 miljoen gefinancierd door Gates, Skoll en Dalio Foundations. Het BAIL-project was een van de vijf ontvangers van $ 50 miljoen aan financiering van het Audacious Project en wordt rechtstreeks door TED samengewerkt volgens hun eigen website. The Audacious Project, “een nieuw model om verandering te inspireren”, is nog een ander knooppunt in het filantrocapitalistische complex dat wereldwijd grote schade aanricht onder het voorwendsel een betere toekomst voor iedereen op te bouwen. In werkelijkheid bouwen dergelijke groepen een systeem op dat de rijkste klasse ter wereld nog rijker zal maken en steeds meer controle zal geven over de wereldwijde inventaris van hulpbronnen. 

Wanneer de verbinding wordt gelegd met het Transition Integrity Project en Gates en Dorsey’s vermoedelijke betrokkenheid bij BAIL en mogelijk Antifa, is het logisch dat deze narratieve bouwers van het Covid-19-paradigma zich achter de schermen van de geplande burgerlijke onrust in de VS bevinden. 

Gebruikt de CIA Twitter nog steeds als een datamining- en bewakingsinstrument?

Verder bewijs van Twitter’s rol als surveillance-instrument voor Amerikaanse inlichtingendiensten en beïnvloeders van de reactie op Covid-19 kwam toen The Intercept de AI-start-up Dataminr en de betrokkenheid van dat bedrijf bij het toezicht op de Floyd-protesten en het verstrekken van die gegevens aan de politie en veiligheidstroepen landelijk. Hoewel zowel Twitter als Dataminr elke betrokkenheid bij binnenlands toezicht ontkennen, volgden deze beschuldigingen op de controverses in 2016 die Twitter op één lijn brachten met de CIA als investeerders in, of partners van Dataminr. Door de samenwerking tussen Twitter en Dataminr kon Dataminr elke openbare tweet scannen zodra deze werd gepubliceerd, waardoor ze vooraf werden gewaarschuwd voor inkomende protesten of dissidente acties. 

Ondanks het feit dat zowel Twitter als Dataminr bewakingsactiviteiten ontkennen, “is toezicht houden en informatie doorgeven aan de politie duidelijk bewaking”, legt Andrew Ferguson uit , auteur van “The Rise of Big Data Policing: Surveillance, Race, and the Future of Law Enforcement. “

In 2016 zou Twitter Dataminr hebben gevraagd om te stoppen met het verstrekken van Twitter-tools en -inhoud aan inlichtingendiensten, maar zoals TechCrunch meldde: 

“.. Dataminr beëindigt zijn relatie met de overheid niet helemaal: Dataminir rekent  In-Q-Tel, de non-profitinvesteringstak van de CIA, nog steeds als investeerder. Dataminr heeft ook geïnvesteerd in Twitter, wat wijst op enkele van de conflicten die blijven bestaan ​​terwijl technologiebedrijven vechten voor meer transparantie en autonomie van overheidscontrole. “

De Yale-leiding van Dataminr zou nog steeds een contract van $ 255.000 hebben met het Department of Homeland Security. De protesten van Twitter en de schijnbare terugtrekking uit de bloedjacht door de Amerikaanse inlichtingendienst door Dataminr lijken niets meer te zijn dan rook en spiegels die zijn ontworpen om het publiek van de geur af te houden. 

Maar misschien nog wel relevanter voor de Twitter-censuur van Covid-19 dissidente media , wetenschappers en medische experts, en het beroemde, David Icke , die allemaal de gevestigde ‘wetenschap’ uitdaagden, is misschien ook gerelateerd aan zijn partnerschap met Dataminr. Eind 2016 vertelde Twitter aan TechCrunch dat Dataminr “openbare tweets gebruikt om breaking news-alerts te verkopen aan […] overheidsinstanties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie “, hoewel de waarschuwing “niet voor bewaking” werd ingebracht. 

De miljardair complexe leerlingen, het beheren van verhalen voor hun mentoren

Penn en Dorsey behoren niet tot de hogere regionen van de heersende elite-kringen. Zij zijn de scherpe instrumenten van macht, enthousiast om te behagen en de bevelen uit te voeren van degenen in machtsposities die ze op een dag misschien nastreven. De rijkste mensen ter wereld verstrekken geld voor de Covid-19-reactie, en terecht. Het is de poort naar de wereldvisie waar ze al decennia, misschien zelfs eeuwen naartoe werken. 

Tijdens de bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos, januari 2020, hield historicus en filosoof Yuval Harari lezingen over de toekomst van de mensheid. Harari heeft het over de “nutteloze klasse”, hij beschrijft de datakolonies die gevormd zullen worden onder een geplande “dictator”. In de wereld, stelt Harari zich voor, als de geest van een dissident kan worden gelezen door een gecentraliseerde AI-datahub, kan hij worden gearresteerd wegens niet-naleving van de dictatuur. 

Natuurlijk is de wereldwijde dictatuur er al met de Covid-19-maatregelen, de verplichte maskering, de staat van beleg , het leger dat wordt ingezet om testen en vaccins uit te rollen, verplichte vaccins (je zult niet in de samenleving kunnen functioneren zonder die), de opsluiting van ouderen , armoede en isolatie van kinderen op scholen en afstandsonderwijs, gedigitaliseerde onderwijssystemen . De toekomst volgens dit totalitaire , neo-feodalistische systeem is somber voor de mensheid, tenzij we collectief wakker worden. 

Penn en Dorsey zijn slechts twee van een verzameling nuttige wegen naar de Great Reset. Zij zijn de angstaanjagers en verhalende managers, die ervoor zorgen dat mensen bang zijn voor de dood, bang zijn voor hun eigen machteloosheid tegen een ‘virus’ dat hen zelfs in hun eigen huis achtervolgt. 

Zoals journalist Peter Koenig eerder dit jaar beschreef : 

“Het virus is gewoon een slim idee om een ​​onzichtbare vijand te gebruiken om wereldwijd angst te zaaien door deze minuscule, waanzinnig rijke en psychotisch op macht beluste elite om de hele wereldbevolking op de knieën te krijgen. ANGST die het menselijke immuunsysteem vernietigt en een reeks ziekten kan veroorzaken die veel erger zijn dan covid-19, waaronder kanker, coronaire aandoeningen, diabetes – en nog veel meer. “

Het is tijd om te erkennen dat de dood een onvermijdelijk onderdeel is van ons bestaan ​​als menselijke wezens, dat visioenen van onsterfelijkheid aangeboden door degenen die de mensheid zullen vervormen en uit hun vorm verdraaien om een ​​dystopische toekomst te creëren voor iedereen behalve de zeer bevoorrechte weinigen, niets anders zijn dan de erosie van alles wat menselijk is. Mens zijn is wat ons in staat zal stellen terug te vechten. Als we ons herinneren wat we als mensen koesteren, een glimlach, een knuffel, het comfort van aanraking en de warmte van menselijke interactie, zullen we misschien beginnen te vechten voordat we verliezen wat ons maakt tot wie we zijn voor de visie van degenen die ons zien als uiteindelijk vervangbaar. Lees ook:  Rutte en onze koning Willem Alexander hebben ons voorgelogen op Prinsjesdag

Comments

comments