Heeft Trump opzettelijk genocide nagejaagd via zijn “Herd Immunity” -strategie?

Heeft Trump opzettelijk genocide nagejaagd via zijn “Herd Immunity” -strategie?

18 december 2020 0 Door Indignatie redactie

Het wordt elk uur moeilijker voor degenen die zo geneigd zijn te pleiten dat het land het beste stopt met het onderzoeken van de regering-Trump nadat hij zijn ambt heeft verlaten. De vrees dat dergelijke onderzoeken Trump verder zouden verheffen en de agenda van Joe Biden zouden inhalen – hoewel volledig geldig – rechtvaardigen niet het negeren van de gruwelijke onthullingen die in deze afnemende dagen uit het Witte Huis vliegen.

Als de feiten kloppen, probeerden Trump en zijn volk een vorm van gerichte genocide tegen de mensen, en in het bijzonder gemarginaliseerde mensen, en hebben ze tenminste gedeeltelijk tot stand gebracht, waarbij ze COVID-19 als voertuig voor beleid gebruikten. Het kapitalisme eiste dat de natie niet zou sluiten en de arbeiders bleven werken, zelfs in de tanden van een dodelijke pandemie. Bij gebrek aan een vaccin voor al die maanden, was de enige haalbare oplossing die “de markten” tevreden stelde, het virus door de bevolking te laten branden – met name gehandicapten, ouderen, zwarte, inheemse, Latinx, lage inkomens, daklozen en gedetineerde bevolkingsgroepen – zonder controle.

Wat is kudde-immuniteit? “Bij afwezigheid van een vaccin, houdt immuniteit van de kudde in dat voldoende mensen immuun worden voor een ziekte, zoals Covid-19, om verspreiding ervan steeds minder waarschijnlijk te maken”, meldt Joshua Cohen van Forbes . “Als gevolg hiervan wordt na verloop van tijd de hele gemeenschap beschermd, zelfs degenen die zelf niet immuun zijn.”

Het probleem is natuurlijk dat het bereiken van dit niveau van massa-immuniteit zonder vaccin alleen zal plaatsvinden na massale sterfte onder de bevolking. Groepen die hebben bewezen bijzonder kwetsbaar te zijn – ouderen, zieke en immuungecompromitteerde mensen, evenals mensen van kleur en mensen met een laag inkomen – zullen met tientallen, zo niet honderden, duizenden omkomen. Volgens elke rationele morele code is het een gruwelijke en volkomen onaanvaardbare weg om na te streven. Bovendien is er misschien geen kudde-immuniteit mogelijk voor SARS-CoV-2, een sombere mogelijkheid om dat pad verder te verduisteren.

Donald Trump wordt al maandenlang beschuldigd van nalatigheid, onwetendheid, arrogantie en koppigheid met betrekking tot zijn volslagen falen om effectief te reageren op de pandemie. Het lijkt nu gruwelijk duidelijk dat presidentiële luiheid tegenover COVID een kenmerk was, geen bug. Ze wilden dat het virus zoveel mogelijk mensen zou infecteren en claimen wat er leeft op weg naar ‘kudde-immuniteit’. Deze weg vereiste geen enkele inspanning, behalve het negeren van de pijn van de natie, een talent waarmee Trump echt begiftigd is.

Conservatieve schattingen van het dodental als gevolg van dergelijke inspanningen lopen op meer dan een miljoen zielen. We staan ​​momenteel op meer dan 300.000 verloren, met een lange en wrede winter te midden van een nieuwe COVID-piek die voor ons ligt. Ongeluk? Nalatigheid? Of bewust beleid? Recente onthullingen suggereren sterk dat dit laatste het feit is.

“Er is geen andere manier, we moeten een kudde vestigen, en het gaat er alleen om dat de niet-hoogrisicogroepen zichzelf blootstellen aan het virus. PERIODE ”, luidt een e-mail van 4 juli van de voormalige wetenschapsadviseur van Health and Human Services (HHS) Paul Alexander. “Baby’s, kinderen, tieners, jonge mensen, jonge volwassenen, van middelbare leeftijd zonder aandoeningen enz. Lopen geen tot weinig risico … dus gebruiken we ze om een ​​kudde op te bouwen … we willen dat ze besmet zijn.”

Lees ook:  Onze Koning laat zijn naam, willens en wetens, (mis/ge) bruiken door corrupte rechters.

“We willen dat ze besmet zijn.”

Paul Alexander diende ten tijde van deze uitwisselingen onder assistent-secretaris van de HHS voor openbare zaken Michael Caputo , en het werd algemeen aanvaard dat Alexander namens Caputo sprak, die namens Trump sprak. In oktober was Scott Atlas ter plaatse als de nieuwste wetenschapsadviseur van Trump en begon hij onmiddellijk het immuniteitsbeleid van de kudde aan de president te vertellen. Een kwakzalvers document genaamd het Great Barrington Report schilderde een laagje respect over een beleid dat velen hebben vergeleken met eugenetica .

“Alexander verliet zijn functie bij HHS in september”, meldt Chris Walker voor Truthout , “na berichten dat hij en anderen op de afdeling probeerden te interfereren met een CDC-rapport over morbiditeit van het coronavirus. De wijzigingen waren bedoeld om te helpen passen bij de verhalen van Trump over de pandemie, en waren bedoeld om met terugwerkende kracht rapporten te wijzigen waarvan de president dacht dat ze de risico’s van het virus ten onrechte hadden opgeblazen. “

Maar tegen die tijd was de schade kennelijk al aangericht. Caputo, Alexander, Atlas en Trump spraken zelden openlijk over hun steun voor de immuniteit van de kudde en de dodelijke gevolgen ervan, maar af en toe glipte het weg.

Trump babbelde zelf over ‘kudde-mentaliteit’ en COVID in een gemeentehuis in september op de televisie, een duidelijk verbaal struikelblok over ‘kudde-immuniteit’. Slechts een week geleden zei Trump: “Ik hoor dat we bijna 15 procent zijn, dat hoor ik, en dat is geweldig, dat is op zichzelf een zeer krachtig vaccin.” Iets over deze pandemie “geweldig” noemen is op zichzelf weerzinwekkend; zijn verwijzing naar “een zeer krachtig vaccin op zich” is een duidelijke verwijzing naar kudde-immuniteit.

Dit alles, elk stukje dood en lijden dat we hebben doorstaan, lijkt te zijn toegestaan ​​omdat dit het enige beleid was dat het kapitalisme zou accepteren. Het land sluiten totdat de pandemie onder controle is, zou kunnen worden bereikt als Mitch McConnell wetgeving zou toestaan ​​om bedrijven en individuen te ondersteunen terwijl ze erop uit rijden; we hebben het geld, en lenen is nu gratis. Dat doen we echter niet omdat het ideologisch ondeugdelijk is.

Zelfs de mogelijkheid dat dit allemaal opzettelijk beleid was, is reden genoeg om elk gesprek over ‘vooruit kijken en niet terugkijken’ te beëindigen. Als dat waar is, is dit een van de grootste misdaden die ooit in dit land zijn gepleegd. We kunnen ons er niet van afwenden. We moeten weten wat er met ons is gebeurd, wat ons is aangedaan en waarom? Ik vermoed dat het antwoord voor de hand ligt, maar ik wil ze het horen zeggen.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Het goede, het lelijke en het slechte van COVID-19 : onderzoekers, ontkenners en anti-vaxxers

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Trump rally is een grote afgang
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments