Het gekke is eigenlijk nog maar net begonnen

Het gekke is eigenlijk nog maar net begonnen

20 december 2020 0 Door Indignatie redactie

Nogmaals hartelijk dank aan iedereen die tot nu toe heeft bijgedragen aan de Indignatie Happy Xmas-inzamelingsactie. Het betekent echt alles voor mij. En aan degenen onder u die niets kunnen bijdragen, geloof me als ik zeg dat ik hoe dan ook buitengewoon dankbaar ben voor mijn lezerspubliek. Het is hier een liefdesarbeid en we zijn allemaal vereerd om deel uit te maken van dit geweldige politieke gesprek. Bedankt voor het langskomen en het lezen en delen van wat we schrijven.

Je kan me nog steeds steunen HIER!

Donald Trump gedraagt ​​zich gekker dan ooit en vandaag werden we eraan herinnerd dat, hoewel hij binnenkort weg zal zijn, we niet uit het bos zijn. Hij beraamt een staatsgreep in het Witte Huis met Sidney Powell en Michael Flynn. Ik maak geen grapje. Ze melden dat hij met de dag meer uit zijn evenwicht raakt. Gelukkig lijken Witte Huis-raadsman Pat Cipollone en stafchef Mark Meadows hem tot nu toe te kunnen beheersen, maar wie weet of hij iets gevaarlijks geks zal doen voordat hij vertrekt?

No Title

SCOOP – Sidney Powell was in Oval Office last night as POTUS discussed making her special counsel for election fraud. @KannoYoungs and me https://t.co/wUB8ZMrPxp

Niettemin zal hij over een maand het Witte Huis verlaten. Godzijdank. Maar onze problemen zijn nog lang niet voorbij, zoals we kunnen zien aan de hoeveelheid sabotage die Trump GOP-medewerkers al aan het voorbereiden zijn. Ze hebben het hulppakket niet alleen maandenlang tegengehouden, nu we aan de draad zitten, hebben ze besloten om op het laatste moment een gifpil te pushen om het vermogen van de regering-Biden om de economische crisis in het voorjaar het hoofd te bieden, te verlammen.

No Title

This wld literally be worse than no stimulus since they are pushing for mandated Depression policies from the Federal Reserve as the price. This is what’s kept the economy alive. McConnell’s strategy is to push the economy off a cliff (yes, a much higher one) in time for Biden. https://t.co/4gWuWlruU0

Politico meldde dat de taal van de Toomey Fed “de autoriteit voor noodleningen van de Federal Reserve zou beknotten in de vorm van economische noodhulp, een stap die belangrijke wegen voor toekomstige hulp zou afsluiten zonder actie van het Congres.”

Met andere woorden, er zal geen toekomstige federale hulp meer zijn als Republikeinen de Senaat controleren, aangezien er een kans van 50/50 is dat ze dat zullen doen. Ze zijn van plan om de regering-Biden een bezuinigingsbeleid op te leggen in een tijd waarin het economisch herstel wordt verstikt. Het enige waar ze om geven, is het winnen van de verkiezingen van 2022 en ervoor zorgen dat het presidentschap van Biden een mislukking is.

We staan ​​voor een moeilijke tijd, vooral als McConnell de controle over de Senaat behoudt. Het zal een ander karakter hebben dan de afgelopen vier jaar. In sommige opzichten zal het bekender zijn, maar het is belangrijk om te erkennen dat de huidige Republikeinse Partij geradicaliseerd is voorbij zelfs wat we verwachtten tijdens de Bush-jaren en de Gingrich-revolutie. Het Trump-tijdperk heeft hen volledig over de rand geduwd. Ze zijn allebei in de ban van een gehersenspoelde sekte en zijn meedogenloos toegewijd om met alle mogelijke middelen de macht te behouden.

Ik ben bang dat het een hobbelige rit wordt. En we zullen hier proberen het allemaal te begrijpen en u hopelijk helpen er ook achter te komen wat er aan de hand is. Als je ons wilt helpen de lichten hier aan te houden, kun je een paar munten in de oude Indignatie-kerstsok gooien door op de onderstaande link te klikken of door het donatie knop in het menu te gebruiken.

En iedereen Happy Xmas. We zitten midden in een moeilijke, enge tijd, maar we hebben elkaar wel. En onthoud, er zijn er meer van ons dan er zijn …

cheers,
Erich

Je kan me nog steeds steunen HIER!Comments

comments