Het Merkel-regime verbergt de feiten: Lockdown tegen eind april 2021 is al een gesloten deal volgt Rutte haar?

Het Merkel-regime verbergt de feiten: Lockdown tegen eind april 2021 is al een gesloten deal volgt Rutte haar?

20 december 2020 0 Door Indignatie redactie

De aanwijzingen nemen toe. De federale regering lijkt al besloten te hebben om de lockdown eind april 2021 op te leggen. Daarover wordt in Berlijn al achter gesloten deuren openlijk gesproken. De bevolking zou moeten worden misleid over de feitelijke plannen, dus de federale regering wil de onvrede onder de bevolking de kop indrukken en grote demonstraties tegen de maatregelen voorkomen.

Het jaar 2020 heeft op schokkende wijze laten zien dat de federale overheid alles doet met betrekking tot Corona. Als je de juridische en grondwettelijke schendingen afzonderlijk opslaat, zou je een heel boek kunnen vullen. Laten we niet vergeten dat een paar uur voor de eerste lockdown, het federale ministerie van Volksgezondheid berichten als nepnieuws beschuldigde.

Maar miljoenen burgers realiseren zich langzaamaan dat de nepnieuwsverspreiders met het grootste bereik in het land de regering Merkel en haar goed gevoede media-armen zijn.

Voor de 76-jarige Elke Fett uit München komt dit besef echter te laat. De bekende marktvrouw van München runt al 25 jaar de “Duftschmankerl” op de Viktualienmarkt. Operatie, het moet preciezer zijn, want het had de belofte van Jens Spahn geloofd, het is niet alleen geruïneerd, maar ook bedroefd in de ware zin van het woord.

In een reportersblok dicteert de eens stoere zakenvrouw hoe ze zich verraden voelt door de federale overheid :

»Ik geloofde minister van Volksgezondheid Jens Spahn toen hij op 1 september zei:› Met de kennis van vandaag zou je niet langer een verkooppunt sluiten. Het zal niet meer gebeuren. Ik vertrouwde op deze belofte. Ik heb speciaal kerstartikelen besteld. Wat moet ik nu met de dingen doen? «. De 76-jarige houdt op met praten, ze huilt.

Door de verplichte overheidsmaatregelen is het spaargeld van hun hele leven al opgebruikt: privéhuur, standhuur, ziektekostenverzekering, twee medewerkers en bestelde goederen – in totaal 100.000 euro. Ze moest de afgelopen maanden zelfs haar pensioen van 1.000 euro in haar bedrijf steken om faillissement te voorkomen. Maar nu dreigt u – en miljoenen andere mensen – de tweede lockdown uw nek te breken.

Geen oversterfte – de politiek houdt vast aan haar doem-modus

Wat de politiek en de media ook drijft, het kan niet het coronovirus zijn. Onderzoekers aan de Ludwig Maximilian Universiteit van München, die in een recente studie heeft :

“Over het algemeen is er geen significant hoger sterftecijfer te bespeuren.”

In 2020 zullen 35- tot 59-jarigen zelfs onder observatie staan. Volgens statistische gegevens is er ook geen oversterfte onder 60- tot 79-jarigen. Alleen onder de 80-jarigen was er sprake van een “licht verhoogde sterfte”.

De gemiddelde leeftijd van mensen die stierven aan of met Corona (de bevolking wordt nog steeds een exacte uitsplitsing geweigerd) is 83 jaar in Duitsland .

Deze bevinding is niet nieuw, maar de federale en deelstaatregeringen hebben bijna een jaar ongebruikt gelaten om deze risicogroepen niet optimaal te beschermen, vooral in bejaarden- en verpleeghuizen. In plaats daarvan zijn 83 miljoen burgers het doelwit van de meest ernstige schendingen van de grondrechten, sorry, ik bedoel beperkingen van de grondrechten. In plaats van de getroffen leeftijdsgroepen te beschermen en op de best mogelijke manier voor hen te zorgen, zijn 99 procent gezonde burgers het doelwit van de willekeurige maatregelen.

De lockdown zou de nieuwe norm moeten worden

Wat echt ontmaskert: zodra de tweede lockdown was opgelegd, spraken talloze politici natuurlijk over het feit dat ze op 10 januari niet aan het eigenlijke einde wilden blijven, maar presenteerden het als een feit dat dit tot na dit tijdstip zou moeten worden verlengd worden.

Eerst ontving ik het volgende bericht van een grote restauranthouder in München. Hij verklaarde dat hij door direct contact met de Beierse deelstaatregering had vernomen dat de lockdown tot ten minste eind maart van kracht zou blijven. Mocht dit dan worden opgeheven, dan blijven verdere beperkingen van kracht tot 30 juni 2021. Op de vraag waarom dit plan geheim werd gehouden voor de bevolking, kreeg hij het volgende antwoord:

“Dit kunnen we alleen met kleine hapjes, anders is de kans heel groot dat de bevolking de straat op gaat. En dit is dan niet meer controleerbaar. “

Omdat het bericht geloofwaardig klinkt maar niet kan worden geverifieerd, heb ik het bericht nog niet op mijn Telegram-kanaal gepost. Er zijn echter steeds meer aanwijzingen dat dit precies is hoe het zal aflopen. Het Institute for Economic Demand (ifo) wordt beschouwd als een zeer goed netwerk met de politiek. De raad van bestuur bestaat uit een vertegenwoordiger van de federale regering en een vertegenwoordiger van de Beierse deelstaatregering.

De huidige economische voorspelling voor winter 2020 van het ifo Institute luidt als volgt :

»In totaal zal de economische output in 2020 met 5,1 procent dalen. Voor de verdere prognoseperiode werd aangenomen dat de infectiebeschermingsmaatregelen die sinds november van kracht zijn, van kracht blijven tot maart 2021 en daarna geleidelijk worden versoepeld. “

Protagonisten dicht bij de regering bereiden de bevolking ook in stukjes en beetjes voor. Zo ook de wereldarts-chef Frank Ulrich Montgomery, die tot Pasen een lockdown tovert.

In dit paniekorkest wil de nummer 1 onheilsprofeet zijn eerdere schijnwerpers niet delen en gaat hij nog een stap verder. Karl Lauterbach , de tragische figuur van de SPD, roept de wereld op :

»Het is nu al te voorzien dat de lockdown per 10 januari niet voldoende zal zijn om de incidentie van 50 nieuwe besmettingen per 100.000 inwoners per week te halen. Ik roep op om deze harde lockdown te handhaven totdat een landelijke incidentie waarde van minder dan 25 nieuwe infecties is bereikt. Het maakt niet uit hoe lang het duurt. “

Elke burger zou dit heel bewust opnieuw moeten lezen.

“Maakt niet uit hoe lang het duurt.”

Berlijn probeert met een Stalingrad-stijl elke wrok bij de bevolking te onderdrukken.

Wat gaat Mark Rutte na 19 januari doen?, gaat hij net als nu ook Merkel volgen!

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments