Is het tijd om te beschuldigen nu de president naar verluidt de staat van beleg bespreekt in het Oval Office?

Is het tijd om te beschuldigen nu de president naar verluidt de staat van beleg bespreekt in het Oval Office?

21 december 2020 0 Door Indignatie redactie

Het lijkt erop dat we dit hadden kunnen zien aankomen op basis van alles wat Donald Trump heeft gezegd en gedaan in het openbare leven.

Op 19 november stelden we voor dat de president mogelijk moet worden afgezet en uit zijn ambt moet worden gezet in de lamme-eendperiode, omdat hij nooit zal stoppen met proberen de verkiezingen te stelen en, zelfs als hij faalt, dat hij onnoemelijke schade zal toebrengen aan land in de aanloop naar 20 januari. Dit soort dingen werd door de Calm, Savvy Observer-menigte als alarmerend beschouwd, die al vele jaren lijkt te hebben geslapen, of die op zijn minst weigeren te zien – misschien als een soort verdedigingsmechanisme – wat zich recht voor hen bevindt, en die zeker geen verbeeldingskracht hebben met betrekking tot wat er nog gillend langs de snoek kan komen. Het lijkt bijvoorbeeld slecht dat de secretaris van het leger zich gewoon gedwongen voelde om een verklaring af te geven waarin hij verklaarde dat het Amerikaanse leger geen staatsgreep dingen zal doen.

Het zou nu verblindend duidelijk moeten zijn, en echt sinds Donald Trump begon te schreeuwen dat de verkiezingen maanden voordat ze plaatsvonden, zou worden opgetuigd, dat hij nooit een nederlaag zal toegeven en zich zal neerleggen bij een ordelijke machtsoverdracht. Je hebt geen doctoraat nodig om te zien dat de president een gedegenereerde narcist is die constitutioneel niet in staat is om een ​​nieuwe L te verwerken, maar zelfs als hij de psychologie van de fauteuil opzij zet, heeft hij gewoon nooit de verantwoordelijkheid voor iets in zijn leven aanvaard. Hij heeft zelfs nooit de premisse aanvaard dat er kenmerken zijn van de waarneembare werkelijkheid die hij niet kan verdraaien om zijn belangen beter te dienen. Waarom zou hij nu beginnen, vooral als hij gelooft dat hij en zijn gezin voldoende juridisch gevaar lopen?wanneer hij wordt ontdaan van de bescherming van het presidentschap dat hij overweegt gratie onder ieders stoel te laten tijdens het kerstdiner? Niemand ging ooit blut door te wedden dat Donald Trump de volgende meest gestoorde en gevaarlijke stunt zou proberen op de glijdende schaal van verdorvenheid die de ruggengraat vormt van zijn aardse bestaan, alles in onophoudelijke dienstbaarheid aan zijn eigen pathologische eigenbelang. De president, aan de andere kant, is vaak failliet gegaan en heeft nooit de doedelzakspeler betaald .

En zo kwamen we dit weekend aan bij de volgende mijlpaal op de weg naar de ruïne. De president daalde af naar het volgende niveau van de rechtse gekke helen stuurde Michael Flynn en Sidney Powell en Rudy Giuliani naar het Oval Office voor een bijeenkomst van de geesten, waarin deze stoet van verraders van de Amerikaanse republiek het instellen van de staat van beleg besprak en het in beslag nemen van stemmachines op bevel van de uitvoerende macht voor ‘onderzoek’. (Laten we hier even pauzeren voor de verplichte, als raspende vraag: WAT ALS OBAMA IETS VAN DEZE SHIT HEEFT? OK, laten we verder gaan.) Sommige zijn vermoedelijk stemmachines die worden gerund door dezelfde twee bedrijven die momenteel dreigen rechtse mediakanalen aan te klagen , en mogelijk Powell, wegens laster. Deze autoritaire spasme zou nodig zijn omdat Giuliani er al niet in was geslaagd het Department of Homeland Security ervan te overtuigen de machines in beslag te nemen. De New York Times meldtTrump kijkt naar Powell voor een speciale rol als adviseur bij het onderzoeken van kiezersfraude, een idee waar zelfs Giuliani tegen was, maar de president heeft het over het geven van een veiligheidsmachtiging op hoog niveau aan een advocaat met wie zijn campagne enkele weken geleden alle banden heeft verbroken omdat zij was een paar lampen kort voor een kroonluchter.

Lees ook:  Op Telegram hoopt extreemrechts paramilitair nieuwe rekruten te radicaliseren voor de inauguratiedag

Maar het echte neusje van de zalm is de gepensioneerde luitenant-generaal Michael T. Flynn, een echte Amerikaanse patriot die in 2016 diende als senior adviseur van een Amerikaanse presidentiële campagne en een overgangsteam terwijl hij tegelijkertijd op de loonlijst van de Turkse regering stond . Hij pleitte ook schuldig aan liegen tegen de FBI over zijn contacten met Russen, waarvoor de Amerikaanse president , naast “alle mogelijke overtredingen” in verband met de Mueller-sonde, hem gratie verleende . Nu doet Flynn de gunst terug door op een van de tv-kanalen te gaan voor mensen die denken dat Fox News te slap-liberaal is en de president die hem gratie verleende op te roepen om de staat van beleg in te stellen en een mulligan-verkiezing te houden, deze wordt gerund door het leger . Terwijl Trump deze benadering zal herkennenvanaf zijn tijd op de golfbaan (en hij krijgt tegenwoordig veel rondes gezien hij tegelijkertijd schreeuwt dat de Amerikaanse verkiezingen tegen hem zijn opgetuigd door de schimmige krachten van de Deep State en het communistische Venez-China), worden we gedwongen te vragen of deze nieuwe verkiezing zou vrij en eerlijk zijn. Net zoals we ons moeten afvragen of het onderzoek van Sidney Powell naar stemmachines die bij presidentieel decreet in beslag zijn genomen, volledig boven de tafel zou zijn. Ik bedoel, zelfs sommige sekteleden zijn verontrust over wat er nu in het Oval Office gebeurt.

De kalme, slimme types zijn op dit punt apoplectisch. Maar dit zal allemaal niet werken! De staatsgreep is stom! Dat brengt ons nogmaals bij twee punten: zelfs een domme staatsgreep kan werken , en zelfs als dat niet het geval is, zal het enorme schade aan de republiek toebrengen. Dat is al gebeurd, ook al hebben de legale adelaars van de president verliezen geleden in meer dan 50 rechtszaken . 126 House Republikeinen tekenden op dat belachelijke Texas-pakproberen de verkiezingen simpelweg weg te gooien. Dit is nu het mainstream republikeinisme – dat verkiezingen die eindigen in het winnen van de macht van de andere partij eenvoudigweg niet tellen. Waar veel mensen nog niet klaar voor zijn, is dat dit misschien wel de eerste doodsteek is voor de Amerikaanse republiek. Bij afwezigheid van een enorme, transformerende wetswijziging en politieke economie met de volgende regering, zijn we goed op weg naar tirannie. Trump heeft de deur geopend en als niemand een manier vindt om hem te sluiten, loopt iemand anders erdoorheen.

Een goed begin in termen van afsluiting zou reële gevolgen kunnen hebben voor het gedrag van de president. Staats- en federale aanklagers moeten het bewijs volgen en Trump en zijn familie beschuldigen van alle misdaden die ze hebben begaan, maar in de tussentijd heeft het congres voldoende bewijs om opnieuw een onderzoek naar afzettingsmaatregelen te beginnen. De president heeft meedogenloos misbruik gemaakt van zijn macht in een poging het nationale belang aan het zijne te onderwerpen, en de twee zijn niet langer compatibel, als ze dat ooit waren. Zelfs als Senaatsrepublikeinen hem niet zullen veroordelen, zouden House Democrats hem opnieuw moeten beschuldigen. Leg het op de plaat. Hij heeft nog steeds meer dan 30 dagen in de porseleinkast.Lees ook:  Trump's wereld stort in omdat hij $ 900 miljoen aan leningen verschuldigd is

Comments

comments