Welkom bij RussiaGate 2.0, precies op schema

Welkom bij RussiaGate 2.0, precies op schema

26 december 2020 0 Door Indignatie redactie

Nu een meerderheid van het land van mening is dat de verkiezingen frauduleus waren en het Hooggerechtshof volledig afstand heeft gedaan van zijn gezag, is het volgende obstakel voor president Trump hier.

En, zoals altijd, komt het van zijn medeplichtige staatssecretaris die Trump ondermijnt bij elke poging om de staats-, defensie- en inlichtingenapparaten van de VS tegen Rusland te keren.

Pompeo gaat naar de show van Mark Levin, waarvan de kijkcijfers op dit moment door het dak gaan, om alle slavernij-normie-conservatieven te vertellen dat het beslist de Russen waren die onze regering hebben gehackt.

Van Zerohedge:

Zonder enig bewijs of bijzonderheden aan te bieden, zei Pompeo dat Rusland “vrij duidelijk” achter de cyberaanval zat tijdens een optreden op de conservatieve talk-radio Mark Levin Show.

‘Ik kan niet veel meer zeggen, want we zijn nog steeds aan het uitpakken wat het is, en ik weet zeker dat een deel ervan geheim zal blijven. Maar het volstaat om te zeggen dat er een aanzienlijke inspanning is geleverd om een ​​stukje software van derden te gebruiken om in wezen code in te bedden in Amerikaanse overheidssystemen en het verschijnen nu ook systemen van particuliere bedrijven en bedrijven en regeringen over de hele wereld, ” legde Pompeo uit .

Merk op dat er geen bewijs wordt gegeven, alleen de typische ‘geloof me’-regel van de inlichtingendienst, wat je eerste aanwijzing is dat degene die achter deze aanval zat, de enige groep was die er absoluut NIET achter zat, de Russen waren.

Deze cyberaanval op de Amerikaanse regering was perfect getimed toen het Electoral College zijn stemmen aan het congres voorlegde en Joe Biden beweerde dat hij president-elect is.

Lees ook:  NAVO-oefeningen Tarten Coronavirus onthullen wanhoop van de geopolitiek

De reden waarom de vrijlating van deze ‘aanval’ op onze regering perfect getimed was, is omdat het een afleiding is van de groeiende onrust over de democraten ‘die de verkiezingen hebben gestolen en de rechtbanken ineengedoken in irrelevantie.

Dit is een klassieke misleiding op CIA-niveau van wat waarschijnlijker een Chinees was, of, laat ik het zeggen, een operatie van eigen bodem met het doel de Russen de schuld te geven om de woede te temperen en de MAGA-menigte in verwarring te brengen.

En het wekt de geest van RussiaGate voor de libs op door Trump in een Catch-22 te plaatsen. Als hij hier niet op reageert, houdt het de smeulende sintels van de TDS-menigte in leven die Rachel Maddow bekijkt dat Trump echt diepe, geheime banden met Rusland heeft.

Als hij reageert, welke reactie zou hij dan kunnen nemen om de spanningen met Rusland, die al een stap lager liggen dan een openlijke oorlogvoering, te escaleren?

Oh, en hij moet hierop reageren terwijl hij ook een zware strijd voert tegen de rechtbanken en zijn eigen bureaucratie om een ​​beroep te doen op zijn uitvoerend bevel met betrekking tot inmenging van buitenaf in de verkiezingen. En op klassieke Trump-wijze deed hij:

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenNo Title

The Cyber Hack is far greater in the Fake News Media than in actuality. I have been fully briefed and everything is well under control. Russia, Russia, Russia is the priority chant when anything happens because Lamestream is, for mostly financial reasons, petrified of….

De exacte reactie oproepen die je zou verwachten van de BlueChecked Sneetches onder de Twitterati. RussiaGate was een schaamte die jaren geleden had moeten verdwijnen, maar het blijft bestaan ​​juist omdat Trump weigert formeel toe te geven en zijn volk de kans blijft geven om tegen het moeras te vechten.

Lees ook:  Wie ben je echt als je op Trump OF Biden stemt?

De enige manier waarop Poetin en de Russen achter deze aanval op de Amerikaanse regering zaten, was als een 5-d-schaakbeweging waarbij Trump hen uitnodigde om het namens hem te doen om externe inmenging in de verkiezingen te ‘bewijzen’ en Trump toe te staan ​​de Rubicon over te steken, beroep doen op de Insurrection Act en zijn EO van 2018 inzake inmenging bij verkiezingen.

Ja, trouwens, John Le Carre is deze week overleden, het leven is geen film en Trump is niet zo’n slimme speler. Goden, ik wou dat hij dat was. Dat we in deze puinhoop zitten, bewijst dat hij dat niet is.

Deze uitspraak van Pompeo was gewoon een gouden, ouderwetse dubbelpraat over het moeras die zijn taak voortzet om de continuïteit van het buitenlands beleid van de VS te handhaven namens de neoconservatieven wiens bestaansreden de vernietiging van Rusland is met uitsluiting van bijna elke andere overweging van elke andere. mens op de planeet.

Laat u niet verwarren door deze onzin. Degene die achter deze aanval zat, waren niet de Russen. Het motief voor deze operatie ligt rechtstreeks bij China, The Davos Crowd , de Democraten en onze eigen inlichtingendiensten die proberen het Overton Window weg te halen van het echte probleem, een gestolen verkiezing.

Lees ook:  Trump was gevaarlijk, maar de oplossing is niet om meer politieke macht te geven aan ongeëvenaarde techreuzen

Zonnewinden uitje en het rechtstreeks aan Dominion Voting Systems koppelen is jouw rookwapen.

Maar de rechtbanken hebben, zoals ik in de open lucht zei, het gebouw verlaten. Martin Armstrong wees erop dat  het Hooggerechtshof het ‘geschreeuw achter gesloten deuren’ ontkende omdat ze elkaar ontmoetten via Zoom-oproep.

Maar ze ontkenden de inhoud van de beschuldiging tegen hen niet, dat ze de afgelopen zomer onder politieke druk waren gekomen dankzij de openlijke chantagecampagne van de Democraten.

Op dit moment is er dus echt weinig hoop om de verkiezingen ongedaan te maken. Van wat ik op de grond in Georgië heb gehoord, staan ​​daar dezelfde Dominion Stemmachines voor de afvloeiingen van de Senaat. Degenen die stemden, kregen deze keer niet eens een ontvangstbewijs.

Dus de oplossing zit daar ook in, mensen.

Er zullen geen overwinningen zijn in deze strijd. Elke mogelijke weg van hoop moet worden verpletterd als de Grote Reset van The Davos Crowd wil plaatsvinden. Pompeo speelt zijn rol, net als iedereen in deze pantomime, en geeft op een dag Trump-supporters hoop door te zeggen dat hij zich voorbereidt op een tweede termijn, de volgende gebruikt hij die cache om hem te ondermijnen met een veel groter verraad.

Dit is hoe de Deep State werkt om zichzelf te beschermen en we moeten slim genoeg zijn om het te zien zoals het is: de grond voorbereiden voor de volgende fase van de grootste inlichtingenshow op aarde.

Dezelfde spooktijd, hetzelfde spookkanaal.Comments

comments