De Trump gekken komen nog een keer samen

De Trump gekken komen nog een keer samen

6 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Ik wilde de gekke delen van Trumps laatste bijeenkomst als president uittreden (misschien de voorlaatste eigenlijk, aangezien hij van plan is zijn gekken morgen in Washington aan te spreken), maar ik besloot dat het rapport van Tim Miller een betere manier was om het te herdenken:

Gisteravond hield de president van de Verenigde Staten een bijeenkomst waarin hij de vice-president opriep om te weigeren de verkiezingsuitslag te certificeren om zichzelf tegen de wil van het volk aan de macht te houden.

Voorzitter Trump vervulde deze roekeloze gebeurtenis tegen zijn eigen regering gezondheid  richtlijnen  en zonder erkenning van de besmetting die op zijn horloge het land teistert. Als je naar hem luistert, zou je nooit weten dat de pandemie tot dusverre zijn  dodelijkste week heeft gehad . Hij heeft lang geleden zelfs het voorwendsel opgegeven om het verlies aan mensenlevens te verzachten.

Maar behalve dat mevrouw Lincoln. . .

Het is belangrijk om duidelijk te vermelden wat er gebeurt tijdens dit buitengewone interregnum, aangezien onze zintuigen afgestompt zijn door de vleermuis-guano-lawine van de president en het onvermogen van de oude media om dit komisch onbeholpen maar historisch ongekende antidemocratische project op de juiste manier te contextualiseren.

Het is echt moeilijk om ze de schuld te geven. Dit is niet hoe een staatsgreep eruit zou moeten zien.

En de leider is een man die vanavond soms nauwelijks in staat leek de ongeoorloofde woorden op de teleprompter op een paar meter van zijn gezicht te begrijpen, wat niet bepaald vertrouwen wekt in zijn vermogen om een ​​staatsgreep met succes uit te voeren.

Trumps  kruipende , onsamenhangende optreden werd gekenmerkt door wat een geval van TDS leek te zijn – het testosterondeficiëntiesyndroom – zo erg dat zelfs de maskerloze sekteleden die zich op het evenemententerrein in Dalton, Georgia, verveelden, zich  verveelden  door de show.

Maar de onverstaanbaarheid van Trump en TDS nemen de ernst van de onderneming niet weg. De bijeenkomst was ogenschijnlijk ter ondersteuning van Kelly Loeffler en David Perdue’s run-off campagnes van de Senaat, maar in werkelijkheid was het een kans voor de president om ervoor te zorgen dat genoemde senatoren – en alle anderen die hem durfden te kruisen, zoals Mike Lee, die hij noemt – meer dan eens gecontroleerd – zie dat hun enige weg vooruit is door deel te nemen aan zijn poging om de verkiezingen ongedaan te maken.

Gelukkig voor Loeffler was dit feit haar niet ontgaan. Ze erkent dat  haar hele politieke programma in dienst staat van de grillen van deze man en de menigte die zich voor  hen verzamelde , dus opende ze haar eigen opmerkingen met een lofzang op zijn poging om de macht te grijpen.

‘Ik heb een aankondiging, Georgia. Op 6 januari zal ik bezwaar maken tegen de stemming in het kiescollege ”, zei ze onder luid gejuich. “Klopt. We gaan dit voor elkaar krijgen! ”

(“Dit” in die zin is, nogmaals, voor alle duidelijkheid, de staatsgreep. “We gaan [de staatsgreep] doen”, zei ze daar, voor het geval er vragen zijn voor degenen die naar de stembus gaan op dinsdag over waar ze staat inzake het handhaven van de Amerikaanse democratie.)

De menigte beloonde Loeffler met een gezang – het was blijkbaar ‘Stop the Steal’, maar het klonk als ‘Plot the Steal’, wat in de context veel logischer is.

Trump prees vervolgens Marjorie Taylor Greene, de nieuw geslagen QAnon It Girl in Congress.

De Republikeinen die zijn zoals Brian Kemp – dat wil zeggen, degenen die niet het kameleon-achtige vermogen van Loeffler hebben om te veranderen in wat de MAGA-massa wil – verging het niet zo goed tijdens de toespraak. Trump maakte van de gelegenheid gebruik om hen te pesten en een bericht te sturen naar iedereen die hem zou kunnen kruisen.

‘Over anderhalf jaar ben ik hier en ga ik campagne voeren tegen je gouverneur en je gekke minister van Buitenlandse Zaken,’ zei Trump.

Omdat dat is waar dit allemaal over ging. Ondanks de timing en ondanks de lippendienst aan Loeffler en Perdue, was het geen poging om campagne te voeren voor Senaatsraces waar Trump niets om gaf.

Het was een president die nog een laatste gelegenheid aangreep om op een  hickorystronk te stappen  en iedereen te pesten die zich aan hem had onderworpen. Om ervoor te zorgen dat ze met hem de laatste, hopeloze mijl gaan. Om te garanderen dat hun overlijdensberichten zullen beginnen met hun bereidheid om te proberen een einde te maken aan het Amerikaanse democratische experiment in dienst van deze duivelse hansworst die weet dat hij verslagen is, maar de rest van ons wil neerhalen.

Ja. Dat is hem.

Hier is een kleine video van de bijeenkomst in DC vandaag. Morgen wordt nog groter – en gekker:

De Trump-rally in DC is dus goed begonnen

deze mensen zijn gek

“De Covid-19 PCR-tests zijn nep … de modellen waren nep” – Nu spreekt een coronavirus-truther / grifter op de Trump-rally

‘Wie is hier in staat om geen masker te dragen? … Jezus is koning en het is tijd om vrijheid te laten klinken “

“Ik ga iedereen drie actiestappen geven… wend je tot de persoon naast je en geef ze een knuffel. Iemand die je niet kent … het is een massaspreider-evenement! Het is een massaspreider-evenement! “

voorbij parodie

MyPillow-man Mike Lindell: “U moet bidden dat onze vice-president naar God opkijkt en zegt: ‘Ik moet een beslissing nemen, Heer’, en de juiste beslissing nemen voor ons land … u hebt geen [burgerlijke ] oorlog terwijl de andere partij niets won … ze probeerden het van ons te stelen “

deze pro-Trump-bijeenkomsten in DC illustreren echt hoe Trumpisme is versmolten met opvattingen van alle soorten, inclusief anti-vaccin-samenzweringstheorieën, coronavirus-trutherisme, QAnon, antisemitisme, enzovoort

Oorspronkelijk getweet door Aaron Rupar ( @atrupar ) op 5 januari 2021 .

De Trump-sekte is een echte sekte. Je weet wel, zoals de People’s Temple of Heaven’s Gate.Comments

comments